merck Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) Am deschiz acest topic in urma discutiilor care au aparut in alt topic si ca sa nu fie taxat acolo ca off topic am deschis acest topic. Daca aveti scule care au garantie preferati service-ul autorizat? Editat Martie 15, 2021 de merck Link spre comentariu
modoran Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Intotdeauna e de preferat service-ul autorizat daca mai ai garantie, reparatia e gratis in acest caz ( sau ar trebui sa fie ). Oricum chestii pe tuburi nu cred ca se mai fabrica sau vand in mod comercial. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Deci sa inteleg ca amplificatoarele pe tuburi nu au garantie? Si atunci unde le reparati? nu la fabricantul lor? Link spre comentariu
merck Postat Martie 15, 2021 Autor Partajează Postat Martie 15, 2021 Cum sa nu aiba garantie? Orice bun se vinde in UE are 2 ani garantie. Stiu ca vor sari unii ca la sosete sau la cravata nu se da garantie . Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Mai sunt dintre cei de pe piata second-hand. Unele chiar gasite prin tomberoane de gunoi. Aia care au bani, le repara la reprezentante, ca sa fie siguri de piese si autenticitate. Celelalte, adica alea SH, ajung la cârpacii din cazul de fata. Care sunt un fel de lăcătuşi, schimba cu piese care se potrivesc la dimensiuni. E adevarat, le mai masoara cu şublerul inainte sa taie ca sa intre. Link spre comentariu
icar Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Acum 4 ore, sesebe a spus: sa inteleg ca amplificatoarele pe tuburi nu au garantie Eu cred ca un constructor particular serios, iti ofera si garantie. Daca nu, te mai gindesti. La SH se merge pe principiul "vazut, placut, luat". Link spre comentariu
Marian Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Am rezolvat solicitarea lui Viobio cu pretul inevitabil al disparitiei postarilor lui. Faceti cu totii tot posibilul sa evitati offtopicul si comparatiile dotarilor, indulgenta mea e tot mai scazuta. Spor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum