zvonacfirst Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Buna ziua. Pentru continuarea proiectului din acest topic am nevoie de debitare/decupare laser a unor placi de plexiglas de 8 sau 10mm si altele din plexiglas mai subtire. Detalii pot oferi prin mesageria privata si tot acolo astept oferte sau intentii de colaborare. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Zvonac.Eşti în Buc.Aveţi o mulţime de ateliere specializate...Posibil să nu fie chiar aşa scump. Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Martie 15, 2021 Autor Partajează Postat Martie 15, 2021 @BRANCAstiu asta dar ma gandeam sa dau banii in... "familie". Link spre comentariu
zvonacfirst Postat Iulie 5, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2021 Am rezolvat. Se poate inchide, multumesc. Link spre comentariu
vlad228 Postat Iulie 5, 2021 Partajează Postat Iulie 5, 2021 Se pot da mai multe detalii despre cum ati rezolvat? Multumesc! Link spre comentariu
Bercu Giuliano Postat August 27, 2021 Partajează Postat August 27, 2021 La 15.03.2021 la 14:54, zvonacfirst a spus: @BRANCAstiu asta dar ma gandeam sa dau banii in... "familie". Frumos Link spre comentariu
zvonacfirst Postat August 27, 2021 Autor Partajează Postat August 27, 2021 La 05.07.2021 la 16:29, vlad228 a spus: Se pot da mai multe detalii despre cum ati rezolvat? Simplu. Am găsit o firmă care are laser și mi le-au debitat. Nu a fost ieftin. Am muncit mult ulterior ca să șlefuiesc canturile, mai întâi grosier pentru îndreptare (au ieșit ondulate de la laser, nu am înțeles de ce) și apoi fin pentru mătuire. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum