Alone GREYWOLF Postat Martie 14, 2021 Partajează Postat Martie 14, 2021 Am făcut-o singură când a funcționat defectuos. https://drive.google.com/drive/folders/1pQQmlK-2mC6iSFgNZde_-lUsA1RX0tql?usp=sharing Link spre comentariu
Alone GREYWOLF Postat Martie 14, 2021 Autor Partajează Postat Martie 14, 2021 TL866II Plus am folosit. Link spre comentariu
Alone GREYWOLF Postat Martie 15, 2021 Autor Partajează Postat Martie 15, 2021 I programmed it with the TL866ii plus universal usb programmer. Link spre comentariu
Alone GREYWOLF Postat Martie 15, 2021 Autor Partajează Postat Martie 15, 2021 Türkiye'de yaşıyorum. Romence diline çevirmeye çalıştım. Ne söylemek istediğimi açıklayamadım. Amacım yardım etmekti. Traducere: Trăiesc în Turcia, am încercat să traduc în română, dar nu am reuşit să explic ce voiam.Am vrut să ajut... Aceasta e schema după care m-am inspirat: http://electronics-diy.com/electronic_schematic.php?id=950 Link spre comentariu
icar Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Da, am mai vazut schema pe pinterest si am considerat-o interesanta, mai ales cum sunt date rezultatele. Cred ca topicul se voia pus la scheme simple de ESR. Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Schemele simple de ESR-metru cred că trebuie să fie simple.Adică unul-două tranzistoare.Asta numai simplă nu e.... Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Aia e o schema simpla.care totuși poate face măsurători credibile. Nu vrei sa știi cum arata una complicata. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Acum 37 minute, icar a spus: Da, am mai vazut schema pe pinterest si am considerat-o interesanta, mai ales cum sunt date rezultatele. Cred ca topicul se voia pus la scheme simple de ESR. Ecact acolo fusese, dar nu am înțeles nimic din mesaj și am spart în 2. Link spre comentariu
validae Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 @sesebe....mă descurc bine cu ce am, nu trebuie un geamantan de piese ca să faci un ESR-metru decent.Am discutat destul pe topicul dedicat, cu exemple practice....aici era totuşi vorba de ceva cu controller. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 In acest topic nu se discuta nimic de uControler. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Alone.It's an old schematic belonging to Talino Tribuzio,based on TL084.It's well known. Here,on forum, was discussed an simple russian ESR,at 1.5V. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) Acum 24 minute, sesebe a spus: In acest topic nu se discuta nimic de uControler. Nimic inafara de link din primul mesaj numit si mega328_T4_v2_st7565 si contine fisiere .eep si .hex Care de fapt nu vad ce legatura are cu schema de esr-metru La fel pentru mesjul #2 ce tangenta e intre schema de esr-metru si TL866II Plus Editat Martie 15, 2021 de gabiz_ro Link spre comentariu
validae Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Poate revine cu explicaţii.Că nici eu nu văd legătura între prima postare şi schema italianului... Link spre comentariu
icar Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 (editat) Din link-ul pus in prima postare, eu nu vad nimic!! Schema cu TL084, n-ar fi prea complicata, interesanta e insa, cum spuneam, interpretarea rezultatelor, extrem de pragmatica: bun, defect, intrerupt, in scurt. Fara cifre, fara tabele. Editat Martie 16, 2021 de icar Link spre comentariu
Alone GREYWOLF Postat Martie 18, 2021 Autor Partajează Postat Martie 18, 2021 La 15.03.2021 la 23:56, BRANCA a spus: Alone: Bu, TL084'e dayanan Talino Tribuzio'ya ait eski bir şematik. Burada, forumda 1.5V'de basit bir Rus ESR tartışıldı. Thank you.I know. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum