Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie Sony ta n80es

dr_nick24

Postări Recomandate

incerc sa repar amplificatorul mai sus amintit,  vreau sa stiu cum pot sa protejez finalii si evtl. celelalte componente  inainte de a-l pune in functiune. unii folosesc becuri in serie cu amplificatorul/ unii pun bec de 50w unii de 200w  , altii pun rezistente & altii PTC.  vreau sa stiu unde se pot monta termistorii. 

. alta probleme , vreau sa stiu in cazul in care modific valoare rezistoarelor de pe emitoarele tranzistorilor finali  , originale 0.33 ohm ce modificari imi aduce efectiv.

apropo, stie cineva o solutie pentru diodele SV 04 ? pe internet sunt tot felul de variante de inseriere a 3 sau 4 diode...

multumesc

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dr_nick24

2

• KISS

1

Top autori în acest subiect

La 14.03.2021 la 14:38, dr_nick24 a spus:

incerc sa repar amplificatorul mai sus amintit,  vreau sa stiu cum pot sa protejez finalii si evtl. celelalte componente  inainte de a-l pune in functiune. unii folosesc becuri in serie cu amplificatorul/ unii pun bec de 50w unii de 200w  , altii pun rezistente & altii PTC.  vreau sa stiu unde se pot monta termistorii. 

. alta probleme , vreau sa stiu in cazul in care modific valoare rezistoarelor de pe emitoarele tranzistorilor finali  , originale 0.33 ohm ce modificari imi aduce efectiv.

apropo, stie cineva o solutie pentru diodele SV 04 ? pe internet sunt tot felul de variante de inseriere a 3 sau 4 diode...

multumesc

nimeni nici o idee

nimeni nici o idee?

Link spre comentariu

Daca nu schimbi diodele alea negre poti avea surpriza sa arda toti finalii instantaneu. Am patit asta de doua ori la doua aparate diferite. Unul a crapat dupa cca 30 minute si celalalt cum am bagat stecherul in priza. Au contact imperfect inauntru si apare functie de temperatura.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări