dr_nick24 Postat Martie 14, 2021 Partajează Postat Martie 14, 2021 incerc sa repar amplificatorul mai sus amintit, vreau sa stiu cum pot sa protejez finalii si evtl. celelalte componente inainte de a-l pune in functiune. unii folosesc becuri in serie cu amplificatorul/ unii pun bec de 50w unii de 200w , altii pun rezistente & altii PTC. vreau sa stiu unde se pot monta termistorii. . alta probleme , vreau sa stiu in cazul in care modific valoare rezistoarelor de pe emitoarele tranzistorilor finali , originale 0.33 ohm ce modificari imi aduce efectiv. apropo, stie cineva o solutie pentru diodele SV 04 ? pe internet sunt tot felul de variante de inseriere a 3 sau 4 diode... multumesc Link spre comentariu
dr_nick24 Postat Mai 19, 2021 Autor Partajează Postat Mai 19, 2021 La 14.03.2021 la 14:38, dr_nick24 a spus: incerc sa repar amplificatorul mai sus amintit, vreau sa stiu cum pot sa protejez finalii si evtl. celelalte componente inainte de a-l pune in functiune. unii folosesc becuri in serie cu amplificatorul/ unii pun bec de 50w unii de 200w , altii pun rezistente & altii PTC. vreau sa stiu unde se pot monta termistorii. . alta probleme , vreau sa stiu in cazul in care modific valoare rezistoarelor de pe emitoarele tranzistorilor finali , originale 0.33 ohm ce modificari imi aduce efectiv. apropo, stie cineva o solutie pentru diodele SV 04 ? pe internet sunt tot felul de variante de inseriere a 3 sau 4 diode... multumesc nimeni nici o idee nimeni nici o idee? Link spre comentariu
KISS Postat Mai 19, 2021 Partajează Postat Mai 19, 2021 Daca nu schimbi diodele alea negre poti avea surpriza sa arda toti finalii instantaneu. Am patit asta de doua ori la doua aparate diferite. Unul a crapat dupa cca 30 minute si celalalt cum am bagat stecherul in priza. Au contact imperfect inauntru si apare functie de temperatura. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum