Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda aer conditionat Electrolux

gigione01

Postări Recomandate

Buna seara!

Am nevoie de o telecomanda pentru o unitate aer conditionat Electrolux modelul exs12hs1wi.

Nu stiu cum arata,nu am avut /vazut acea telecomanda.

CRED ca este modelul R11HG/E dar nu sunt sigur 100%.

Astept oferte aici sau in privat.

Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• gigione01

4

• zvonacfirst

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

O telecomanda universala rezolva problema. Sunt disponibile o multime de modele. Preturile sunt modice si functioneaza foarte bine. Acum depinde si ce functii complicate are acel AC, dar pentru functiile standard o telecomanda universala poate fi o optiune.

Link spre comentariu
La 14.03.2021 la 10:43, zvonacfirst a spus:

O telecomanda universala rezolva problema. Sunt disponibile o multime de modele. Preturile sunt modice si functioneaza foarte bine. Acum depinde si ce functii complicate are acel AC, dar pentru functiile standard o telecomanda universala poate fi o optiune.

Atasez  foto a etichetei unitatii de interior.

Daca stiti,va rog sa imi recomandati o telecomanda originala sau universala care se potriveste.

Nu am gasit nici un manual de utilizare pentru modelul exact,cu terminatia  „ i ”  la sfarsit.

Sau un caiet service poate vad o poza a telecomenzii originale.

161536516_452117319357198_6683337968601527854_n.jpg

Link spre comentariu

Eu am o telecomanda universala care merge la toate AC pe care le am: Gree, Sharp, Beko și Samsung. Are funcție de  căutare automata a codului. Am luat-o de rezerva ca mai mereu rătăcesc câte una peste iarna. Am dat 35 de lei la emag, luata la intamplare. Are foarte multe coduri memorate, imposibil sa nu găsească codul potrivit pentru AC-ul dvs. 

Link spre comentariu

De acord dar in cazul meu, e posibil sa nu functioneze receptorul de telecomanda din unitatea de interior. Cam asta e motivul pentru care voiam sa cumpar o telecomanda originala. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări