icar Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Daca te apuci de lucru, nu-i greu daca ai ceva experienta in electronica si mai buchisesti cite ceva legat de cablare la amplificatoare, trebuie sa-ti procuri, mai intii, piesele "grele": in primul rind, transformatorul de retea si cele de iesire, sasiul si, normal, lampile. "Furniturile" se mai gasesc si nu-s scumpe. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Exact, schemele la amplificatoarele pe tuburi nu prea s-au schimbat din anii '60 incoace. Mari, cu piese scumpe, scheme simple, distorsiuni mari si consumuri de alimentare cit cuprinde. Noroc ca suna fain daca sint bine facute. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Acum 19 ore, 22euu a spus: Am folosit 2 surse de informare, ca la medic Pana la urma cred ca o se le iau ca mi-au ramas in cap iar pentru inceput o sa merg pe un PP. Ramane sa gasesc o schema explicata constructiv cat mai detaliat avand in vedere “teritoriul” unde ma bag. Daca e cineva binevoitor sa-mi indice asa ceva ii raman recunoscator anticipat. Multumesc pentru sfaturi. https://hobby-electronics.ro/viewtopic.php?f=37&t=237&p=1825#p1825 https://www.tehnium-azi.ro/forums/topic/6885-audio-tube-amplifier-un-alt-proiect-audio-cu-tuburi-electronice-din-colectia-tehnium-azi/ Este același proiect, pus la punct de mine, poți face mai multe variante de amplificatoare folosind același cablaj imprimat, funcționează "de la prima cheie", a fost construit în zeci de exemplare. Succes! Link spre comentariu
Adrian Biruescu Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) Recomand proiectul lui Vio, l-am construit si eu in 2 exemplare, cel din poza a doua e functional de mai bine de o luna si isi asteapta carcasa; kitul din prima poza va fi finalizat pe parcursul acestui an. Editat Martie 15, 2021 de Adrian Biruescu corectare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum