cornel1962 Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Va salut !...stie cineva un echivalent la integratul din titlu ? Este finalul audio dintr-o boxa si nu-l gasesc . Multumesc ! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Doar pe aliexpres gasesti, se poate adapta alt final, de exemplu TDA2822M Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 13, 2021 Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 Am sperat să găsesc ceva pin la pin, evident că o să adaptez ceva. Pe AliExpress nu are rost, deoarece durează f.mult până vine coletul. Oricum, mulțumesc pentru răspuns Florin ! Link spre comentariu
legionaru Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Montați pam8406 (2x5w), o ieșire pe diful de bass, cealaltă pe tweeter (daca are), o să fiți surprins! E verificat! Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 13, 2021 Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 Este o soluție bună, acum sa vad ce timp îmi dă clientul, dacă se grăbește....! Problema că boxa a fost adusa că nu mai incarca( mufa micro usb distrusă ), iar când am alimentat-o , pe difuzor...zero ! A fost desfăcută de client, el știe ce a făcut pe acolo, dar este ok că funcționează decodorul MP3. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 14, 2021 Partajează Postat Martie 14, 2021 Acum 11 ore, cornel1962 a spus: Este o soluție bună, acum sa vad ce timp îmi dă clientul, dacă se grăbește....! Problema că boxa a fost adusa că nu mai incarca( mufa micro usb distrusă ), iar când am alimentat-o , pe difuzor...zero ! A fost desfăcută de client, el știe ce a făcut pe acolo, dar este ok că funcționează decodorul MP3. Atunci nu cred ca este ars integratul, este blocat, ce tensiune este in pin 3? Link spre comentariu
cornel1962 Postat Martie 14, 2021 Autor Partajează Postat Martie 14, 2021 (editat) ... are scurt pe ieșire !!! Pin.7si8. Editat Martie 14, 2021 de cornel1962 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum