sesebe Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) Acum 17 minute, Mircea a spus: Incarcatorul Imax B6 se ocupa de LiIon. Scrie despre el in primul post. N-ai citit cu atentie discutia. Editat Martie 15, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Are deja Imaxul, vrea ceva intre panou si Imax care sa-i asigure ca nu depaseste 18Vmax la intrare Imax. Asta am citit si inteles eu. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) Asa, si pt asta el pune link la un boost. Iar apoi cind ii atrag atentia ca este boost zice ca vrea sa-l utilizeze doar pe el pt incarcare fara incarcatorul universal. Editat Martie 15, 2021 de sesebe Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Eu am raspuns la intrebarea despre cum incarca acumulatoarele. Care cred ca e rezolvata cu Imax. Acuma, ca nu s-a gasit convertorul, las discutia sa continue. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Martie 15, 2021 Autor Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) Da imi cer scuze ca am dus discutia in atata parti cautand o solutie optima. Cel mai ideal ar fi sa folosesc Imax-ul aici sunt de acord, incarcarea pe panou o sa fie o data intre 2 incarcari corecte cu Imax in idea in care plec de acasa cu ele incarcate si dupa ce le golesc le incarc inca o data la panou. Bateriile sunt pt un aeromodel care le termina in 10 - 15 minute si m-am gandit ca daca tot ma duc la munte sa ma joc cu ea iau si panoul cu mine si cat timp mai stau la soare le mai incarc pt o tura. Cel mai usor si cu cele mai putine complciatii ar fi cum a sugerat ulterior sesebe cu un incarcator dedicat pt panou solar (cel putin asa am inteles eu ca se referea la un incarcator direct pt panou sa dau la o parte Imax-ul cu limita lui de 18V) insa din pacate nu se gaseste ceva cat de cat ok, modulul ala find singurul pe care l-am gasit si intradevar e ceva foarte rudimentar ca incarcator. Am dat comanda pt un convertor buck mai baban de 10A Chinezesti cum au sugerat cel mai multi colegii si o sa folosesc incarcatorul original pt o incarcare corecta. Am incercat cu module din astea mai mici cu LM2596 (din astea am la indemana) insa se cam incalzesc destul de tare la 2-3A (frige tot pcb-ul), cel comandat macar are radiator de aluminiu. Multumesc mult pentru toti colegii implicati, o sa revin cu rezultatele dupa ce soseste convertorul buck poate mai ajuta pe cineva micul experiment. Editat Martie 15, 2021 de Bandi Szasz Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum