Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema cablu analogic digi

AstraHu-07

Postări Recomandate

• Răspunsuri 34
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• AstraHu-07

9

• iuliantv

5

• dan cod

4

• Costica Tv

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Doua pocnitori.
Primul nu are specificata atenuarea iar al doilea zice ca 5.5db
Canci.
Apeleaza la "baiatul de la cablu".
Lasa improvizatiile.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Florinel TV a spus:

Uite Costica mufele mele

2021-03-14-3282.jpg

Sa sti ca am si eu o mufa dupa spusele tale, dar nu este cumparata de mine, probabil este de la vre-un client ramasa, de ale mele am tras de pinul central cu un patent si cu celalalt de tabla si nu am reusit sa scot asamblu, uite in poza de mai jos si vezi diferenta, in dreapta este cele ce le am si in stanga este rabla

2021-03-14-3283.jpg

nu stiam ca sunt astfel de mufe rele, eu le folosesc de mult cred ca din 2004 nu mai stiu exact, de acum cand cumpar am sa ma uit sa vad daca sunt rele ca se observa, mie imi aduce cineva mufe, de la miva am cumparat multe si cred ca printre ele mai am cred ca vre-o doua

De unde din cele bune? Fiindcă eu tot proaste am luat indiferent  de vânzător. Nu pentru clienți vreau ci pentru mine. 

Link spre comentariu
Acum 53 minute, AstraHu-07 a spus:

Cand le dai jos capacul esti surprins ca sunt trase lite intre mufe, de unde MHZ :rade: mai bine legi firele si dai cu banda , este sfanta solutia

Acum 42 minute, dan cod a spus:

De unde din cele bune? Fiindcă eu tot proaste am luat indiferent  de vânzător. Nu pentru clienți vreau ci pentru mine. 

Eu am cumparat de la miva de acum 3 sau 4 ani de mai multe ori si inainte, am fost norocos ca am prins niste loturi bune, acum am un prieten care imi aduce si flux gel si mufe de buna calitate, cand am nevoie merg la el si cumpar

Stiu ca flux gel il aduce din Turcia, mufele nustiu de unde le aduce ca nu l-am intrebat, dar nu am mai luat de un an de la el ca mai am inca ca am luat multe buc. atunci

Link spre comentariu

As mai avea si eu o curiozitate, dintr-un asemenea dispozitiv se leaga cablul analog de pe stalp si vine pana in casa? sau exista alt dispozitiv din care se pleaca ajungand pana in casa? multam :)

Waterproof-8-Way-Outdoor-CATV-Taps.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări