Neagu Raul Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Vreau să vă întreb care credeți că este un preț bun pentru tranzistorii pe germaniu noi sau sh, dacă mai este cerere de la cumpărători sau dacă mai sunt folosiți. Care este un preț bun pentru tranzistorii 2N35 noi, EFT.... noi/sh, MP/P..... sh ? Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Martie 12, 2021 Autor Partajează Postat Martie 12, 2021 Eu as vrea un p208 doar pentru că e absolut stupid de ieșit din standarde :)))) https://imgur.com/40E44B6 Eu am niște 2N35, EFT-uri Românești puse la vânzare pentru bani pentru scule mai performante, însă nu știu dacă par a avea un preț "corect"... Știu că prețurile sunt subiective dar să fie realiste :)))) Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 (editat) La EFT-uri m-ai dat pe spate. Cu toata interdictia de a comenta, nu m-am putut abtine. Cum sa pui 10 lei/bc un amarat de EFT ? Pai zi asa, daca am 100 bc, am pus-o de 1000 lei. Si ce e 100 bc...e un fleac. Unii au sacose stranse. Iar cu 2N35 ala m-ai rupt...300 lei/bc. Chiar speri sa-ti plateasca careva pretul asta? Cate ai, 10 bc? Asta e moda, intra omul pe site-uri straineze, vede acolo bunaciune de pret, da cu copy-paste si il baga la noi pe piata. Pai romanul crezi ca poate sustine la veniturile lui, preturile de pe ebay?Nu ca alea ar fi mai realiste, cel putin unele iti vine sa te crucesti, dar romanasul nostru e un visator. Vede ca acolo se poate, si culmea, dupa ce stabileste si aici pretul umflat, chiar crede ca il poate incasa, si nu negociaza nici mort. Nu ma refer la tine in mod deosebit. Ceea ce am spus de la aliniat in jos, a fost la modul general. Pretul corect e ala la care se vinde marfa. Cand o marfa se misca, inseamna ca are pretul corect. Cand o marfa sta postata in anunt cu anii, e clar ca acolo ceva nu e in regula. Lasa preturile stabilite de tine, si vezi daca te inghesuie clientii. Editat Martie 12, 2021 de doru3160 Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Martie 12, 2021 Autor Partajează Postat Martie 12, 2021 De asta am deschis discuție aici:))) Ca să vad dacă sunt eu nebun sau nu:))) Orice fel de critică constructivă accept și acționez în consecință, m-am tot gândit la ei și m-am gândit să ii dau jos, aveți dreptate. Sper că nu v-am enervat sau ceva de genul acesta, am încercat și eu să vând cu speranța că o strâng bani pentru scule. Și că tot veni vorba, aveți tranzistori pe germaniu? Și dacă da, ce ați dori pentru ei? :3 Link spre comentariu
yo2mhj Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Am destul de mulți tranzistori cu germani, unii NOS, alți recuperați din echipamente și care sunt funcționali... Sincer, mulți i-am făcut cadou, unii, pur și simplu i-am aruncat, câțiva, i-am folosit de amorul artei... Din punctul meu de vedere, sunt folositori dor pentru colecție, sau la restaurarea unor aparate vechi. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Acum 7 ore, Neagu Raul a spus: Care este un preț bun pentru tranzistorii 2N35 noi, EFT.... noi/sh, MP/P..... sh ? Care este pretul corect pentru un petec de hârtie? Link spre comentariu
validae Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Sunt total depăşiţi, acum mulţi ani când nu găseam vaselină siliconică, dădeam jos cu dalta capacul la ASZ-uri şi AD-uri ca să recuperez vaselina siliconică din ele... Link spre comentariu
flomar60 Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Eu am vândut pe topicul meu dela vânzări 22 bucati ASZ16S cu 4 lei bucata....asta ca să vă faceți o idee.... Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Martie 13, 2021 Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 Poate cineva dintre admini să îmi șteargă anunțul să o iau de la început și să pun preturi mai ok? Pentru că eu nu știu cum să îl șterg... Link spre comentariu
icar Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Am si eu citeva perechi de 2N35, le dau cu 50 bucata! Le tin si eu acolo, ca nu-ș ce-oi face cu ei. Poate pe la vreo sursa. Multe ASZ-uri si AC- uri ai fost sacrificate pentru vaselina siliconica. Acum 10 ore, yo8tot a spus: ca germaniu suna mai altfel sau are zgomot mai mic Eu stiam exact invers, ca aia cu germaniu sunt mai zgomotosi. Nu stiu la ce pret s-ar vinde, poate daca ai multi si sa-i cumpere cineva la gramada, ar renta. Sau, ii urci in pod, si generatiile viivtoar vor face bani buni cu ei! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Acum 1 minut, icar a spus: Sau, ii urci in pod, si generatiile viivtoar vor face bani buni cu ei! La fer. Link spre comentariu
validae Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Am şters eu anunţul. Link spre comentariu
Neagu Raul Postat Martie 13, 2021 Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 Acum 7 minute, validae a spus: Am şters eu anunţul. Mulțumesc :)) Bun, pentru astea am înțeles dar ce spuneți de CK703? Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Dacă ai scoate-l pe ebay.Or mai fi colecţionari pe glob... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Pretul corect il face piata. Cunosc multi care macane nonstop ca e scump, ca dincolo e mai ieftin, ca n-o sa vinzi veci pururi....dar ei daca iau moka si revand in alta parte dau de 10 ori mai scump si totusi e ieftin.....macar sa taca dracu daca nu le convine pretul.. Ontopic, tranzistorii cu germaniu sunt pentru colectionari si ca sa vinzi o colectie, trebuie sa ai multe piese rare,nu una doua (eft-urile nu fac parte din categoria asta). Cum zicea cineva mai sus ; pune pret mare si asteapta sa vezi dar atentie nu numai pe un site-doua ci pe cat mai multe. Rezultatele le vezi in timp si aici vorbesc de luni, poate ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate