sadang Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Va supun atentiei o colectie de scheme de televizoare tranzistorizate si cu circuite integrate alb-negru si color romanesti. Este o colectie incompleta pe care o voi completa cum intru in posesia unor noi scheme de calitate pentru toate televizoarele romanesti din acesta categorie. Sper sa fie de folos electro-nostalgicilor. - https://www.mediafire.com/folder/dt2pbv5kx2hye/Televizoare+romanesti Link spre comentariu
aurel70 Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 Salutare! @sadang, eu consider ca e o initiativa foarte buna! Stima! Eu unul fac parte din categoria pe care ati mentionat-o mai sus. Link spre comentariu
fratie Postat Octombrie 6, 2021 Partajează Postat Octombrie 6, 2021 Multumesc pentru ''scheme'', imi trezesc amintiri frumoase. Link spre comentariu
bebe67 Postat Iunie 23, 2024 Partajează Postat Iunie 23, 2024 Acum am vazut topicul,cred ca le mai am pe undeva puse bine. Link spre comentariu
sesebe Postat Iunie 23, 2024 Partajează Postat Iunie 23, 2024 Foarte fain! Felicitări! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum