daniels Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 De acelasi fel am WD800 6 buc, mai am de la diferite alte modele daca la aplicatie trebuie sa fie diferite. Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Martie 15, 2021 Autor Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) Acum 3 ore, daniels a spus: De acelasi fel am WD800 6 buc, mai am de la diferite alte modele daca la aplicatie trebuie sa fie diferite. ok..sa ma anunti in privat sau cum preferi, cat doresti sau ce..pe cele 6. in principiu ar fi bine sa fie identice, as lucra mai putin la calibrari dar mna... nu mai avem si pretentii. am aici in semnatura un email si un nr de telefon sau whatsapp.. Editat Martie 15, 2021 de Gilbert Sparios Link spre comentariu
daniels Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Nu stiu de ce dar nu pot trimite MP. As dori in schimb 12 rezistente de 3,3 ohmi/0,6W daca ai. Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Martie 16, 2021 Autor Partajează Postat Martie 16, 2021 Acum 19 ore, daniels a spus: Nu stiu de ce dar nu pot trimite MP. lasa-mi numarul tau de telefon te rog pe email: [email protected] , sau ma poti gasi pe whatsapp: 0786607466 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum