val10 Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Salut, Am cumparat un ceas cu proiectie, ca in link-ul de mai jos: https://www.tenq.ro/products/ceas-multifunctional-cu-proiectie-pe-tavan-ora-si-temperatura?variant=32886041182304&gclid=Cj0KCQiAnKeCBhDPARIsAFDTLTIgrrv79upwOyY2hqlfjp0Gp7aaRIft1FBpoIMDULpapFnYSJp5--4aAl92EALw_wcB Se pricepe cineva (contra cost) sa il modifice sa proiecteze ora permanent? In acest moment proiectorul se aprinde la apasare pe buton, dar se stinge in cateva secunde (cred ca 3). Sunt din Bucuresti. Mersi! Link spre comentariu
validae Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 (editat) Constructorul l-a făcut astfel fiindcă ledul care asigură iluminatul proiectorului nu poate funcţiona permanent, generând căldură şi consumând destul de mult, fapt ce ar face imposibilă alimentarea la baterii.Ca să funcţioneze permanent ar trebui adaptat un radiator ledului sau chiar schimbat ledul existent, plus trecut pe alimentare la reţea prin adaptor.Dar mai e o chestiune, nu sunt sigur dacă afişorul intern ar rezista la modul de proiecţie continuă, dat fiind că este expus la un nivel ridicat de iluminare.Nu am văzut încă ceasuri cu proiecţie continuă, dar poate or exista şi nu ştiu eu... Editat Martie 11, 2021 de validae Link spre comentariu
lucian_ava Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Ceasul cu proiectie de la Lidl, cu alimentatorul pus in priza, poate proiecta incontinu. Are 3 ani garantie. Eu il am de aproximativ o luna si asa a functionat. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Descriere Ceas multifunctional cu proiectie pe tavan ora si temperatura Ceas de camera cu functii multiple, afisaj LCD, doua proiectoare si design modern. Ceas cu data si proiectie La o apasare de buton proiecteaza ora si temperatura timp de cateva secunde Alarma cu functie snooze Posibilitate selectare mod de afisare temperatura: grade celsius sau fahrenheit Ecran monochrom Functie de proiectare ora si temperatura pe perete sau tavan, unghi reglabil, doua proiectoare Functioneaza cu doua baterii AA Dimensiuni: 15 x 11 x 6 cm Link spre comentariu
djvas Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Revenind strict la intrebare... Da. E simplu , se face un bistabil cu 555 sau cu un micro cu 8 pini care pune butonul la 0 ( sau 1 logic , trebuie vazut in ceas) odata la 3 secunde. Link spre comentariu
validae Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Luaţi totuşi în calcul că acest ceas n-a fost proiectat pentru funcţionare continuă, cel de la Lidl probabil a fost prevăzut din proiect să reziste la modul continuu.În primul rând ledul proiectorului trebuie să aibă o răcire suficientă şi să nu fie supus unui curent prea mare.Cele cu proiecţie scurtă e posibil să fie suprasolicitate, fiindcă timpul scurt (3 secunde) e prea mic să dăuneze prin supraîncălzire.Dar să stea 24/24 ore aprins e altceva... Link spre comentariu
bmwh548 Postat Martie 12, 2021 Partajează Postat Martie 12, 2021 Cu manopera unui meserias plus costul initial de achizitie se depaseste costul unui ceas "de firma" care a fost proiectat sa faca asta. Am un Philips care functioneaza de cativa ani asa, inaintea lui am avut ceva no-name din Kaufland care a rezistat vreo 5-6 ani. Link spre comentariu
andreea07 Postat Martie 31 Partajează Postat Martie 31 La 12.03.2021 la 1:12, lucian_ava a spus: Ceasul cu proiectie de la Lidl, cu alimentatorul pus in priza, poate proiecta incontinu. Are 3 ani garantie. Eu il am de aproximativ o luna si asa a functionat. Buna seara! Am același ceas,dar de cand l-am pus in funcțiune, merge pana la ora 02.00 si apoi dimineata ramane cu 1h in urma fata de ora Romaniei. Sunt incantata de el,dar nu știu cum sa-l fac sa meargă ok. Aveti idee ce trebuie facut? Link spre comentariu
validae Postat Martie 31 Partajează Postat Martie 31 Vedeți să nu cumva ca cel pe care îl aveți să nu aibă cumva control radio al ceasului și astfel își ia baza de timp de la o stație radio de prin Germania. Ar fi bine să puneți un link cu ceasul pe care-l aveți...poate e o versiune recentă, modificată față de cel de acum trei ani. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum