Sharky Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Tot cel mai bine o tratezi cu tzuicomicina. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Da, pe principiul "nu-ţi trece, dar nici nu-ţi mai pasă". Link spre comentariu
icar Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Dan, nu contest rezultatele doctoritei, arat ca sunt forme foarte diferite de covid. Intreb si eu, de ce nu se duce in Bucuresti sau Timisoara, sa vindece bolnavii de covid sau de ce nu face publica metoda ei de tratament, pentru a ajuta pe toti bolnavii? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Acum 21 minute, icar a spus: Dan, nu contest rezultatele doctoritei, arat ca sunt forme foarte diferite de covid. Intreb si eu, de ce nu se duce in Bucuresti sau Timisoara, sa vindece bolnavii de covid sau de ce nu face publica metoda ei de tratament, pentru a ajuta pe toti bolnavii? Nu știu. Ce nu știu nu știu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 3 minutes ago, dan cod said: Nu știu. Ce nu știu nu știu. Atunci, eu zic, sa nu mai promovezi astfel de babe-Vanga. Foarte multi dintre batrani sau persoane cu boli cronice au de suferit din cauza ca au fost intoxicate cu astfel de stiri. Nu s-au dus sa se programeze cand trebuia si acum nu gasesc locuri. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Acum 2 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Atunci, eu zic, sa nu mai promovezi astfel de babe-Vanga. Foarte multi dintre batrani sau persoane cu boli cronice au de suferit din cauza ca au fost intoxicate cu astfel de stiri. Nu s-au dus sa se programeze cand trebuia si acum nu gasesc locuri. Ce am promovat eu? Nu întru în polemici. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 4 hours ago, dan cod said: Citiți aici. https://r3media.ro/dr-flavia-grosan-medicul-care-a-vindecat-aproape-1-000-de-pacienti-de-covid-fara-o-zi-de-spitalizare/ Asta-i baba-Vanga promovata de tine. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Acum 1 minut, Liviu.Mihaiu a spus: Asta-i baba-Vanga promovata de tine. Nu știu cine ești. Nici nu contează. Dar este doctorița și foarte apreciata la noi. Asa ca nu considera ca te pricepi la toate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Acum 7 minute, dan cod a spus: Nu întru în polemici. Nu ai cu cine. Aici e o gashca formata.....care da peste bot la oricine comenteaza contra dicataturii, pardon sistemului medical. Ma mir ca inca nu ti-au adresat epitete, mai bine las-o moarta. ps. Noi ne vaccinam, purtam masca, sa traiti! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 (editat) Este un medic oarecare angajat la o clinica particulara din lumea asta. Nu are specializare in virusologie dar are pareri. Este dreptul ei. Zice ca vindeca de Covid. Sa mearga la un spital de urgenta Covid la Primiri Urgente si sa resolve problemele planetei. Eu zic totusi ca astfel de fakenews nu trebuie promovate. Editat Martie 17, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 33 minutes ago, fluffy37 said: Aici e o gashca formata Esti cam dur in exprimare. Cine te recomanda ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Acum 1 oră, fluffy37 a spus: ps. Noi ne vaccinam, purtam masca, sa traiti! Asa, și tu dacă ești Gica contra, se cheamă ca e un mare act de curaj... Sa te vad la un serviciu în care ești nevoit sa interacționezi cu zeci de oameni zilnic și pe urma mai discutam. Nu toți ne putem baricada pe proprietăți și sa ne dam grozavi. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Acum 2 ore, Liviu.Mihaiu a spus: Atunci, eu zic, sa nu mai promovezi astfel de babe-Vanga. Foarte multi dintre batrani sau persoane cu boli cronice au de suferit din cauza ca au fost intoxicate cu astfel de stiri. Nu s-au dus sa se programeze cand trebuia si acum nu gasesc locuri. Ba eu cred că trebuie încurajate știrile de genul ăsta ca să să împlinește dorințele lu' baștanii la planetă. Acum 1 oră, Liviu.Mihaiu a spus: Esti cam dur in exprimare. Cine te recomanda ? Familia. Link spre comentariu
meshteru_the_best Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 https://www.activenews.ro/stiri/Poftim-„imunizare-Gheorghita-recunoaste-ca-7145-de-vaccinati-cu-prima-doza-si-1012-de-vaccinati-cu-ambele-doze-au-facut-boala-impotriva-careia-se-injectasera-165759?fbclid=IwAR2vVYjXF-CzLQGMHpX1ZZSkY9LwZcjg-Ny_YQNQ8kguOsyu9dye89N05hc Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 (editat) 14 minutes ago, meshteru_the_best said: Asa, si ? Cam ce ai inteles tu din zicerile Colonelului Gheorghita? Ce vrei sa trasmiti audientei ? Banuiesc cu nu ai postat link ca sa vezi daca stim sa citim. Editat Martie 17, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate