Mircea Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Peste 50M de chinezi traiesc aiurea pe planeta. Dintre astia, 5000 in România. Daca se pun 10% si fac o armata, cuceresc toata tara. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 1 minute ago, Mircea said: Peste 50M de chinezi traiesc aiurea pe planeta Astia 50M sunt din cei care stiu ca pamantul este rotund. Sau plat, nu conteaza. Eu vorbeam de sutele de milioane de chinezi care cred ca lumea se termina unde se termina cultura de orez. Aia sa nu afle ca pamantul este mai mare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 O sa ajungem sa purtam cate un chinez in loc de botnita, macar sa fie o chinezoaica pana in 25 de ani, subtirica, etcetc... Link spre comentariu
ratza Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Javrele poartă botniță. Oamenii poartă mască. Link spre comentariu
icar Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Botnita, nebotnita, o suta si ceva de romani ar fi vrut sa o fi purtat. Ca si cei 6000 de azi... Dar de, unii se cred superiori si intangibili. Pina dau de aia cu coasa. Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Acum 14 ore, Mircea a spus: Peste 50M de chinezi traiesc aiurea pe planeta. Dintre astia, 5000 in România. Daca se pun 10% si fac o armata, cuceresc toata tara. Era o vorba, chinezii pot constitui o armata redutabila numai cu bucatarii! Link spre comentariu
icar Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Da, era o poveste de prin anii 60 cind, un portavion american, a acostat inte-un port chinezesc. Marinarii, au iesit oe punte si au inceput o demonstratie de forta, facind tot felul de manevre. Gura casca de prin port, ce se uitau la ei, erau de doua ori mai multi! Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Buna Nu am avut,pana acum.Duminica am fost confirmat si sunt acasa. Nu e prea placut. Spor tuturor. Alex Link spre comentariu
Alphsoo Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Lasati China in pace, uitati-va alaturi la aia mai tuciurii ca se inmultesc ca iepurii, in 4-5 ani cred ca depasesc populatia orezarior. https://ro.wikipedia.org/wiki/Lista_țărilor_după_populație Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Acum 35 minute, -Atlas- a spus: Buna Nu am avut,pana acum.Duminica am fost confirmat si sunt acasa. Nu e prea placut. Spor tuturor. Alex Trece. Important este ca cel cu covid sa nu se sperie. Dacă se panichează e gata terenul de mers spre rău. Încă ceva. Citiți aici. https://r3media.ro/dr-flavia-grosan-medicul-care-a-vindecat-aproape-1-000-de-pacienti-de-covid-fara-o-zi-de-spitalizare/ Link spre comentariu
icar Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Dan, sunt forme usoare si forme grave. Nu putem generaliza! Tratamentul este cam dupa ureche, tocmai din cauza simptomatologiei si evolutiei diferite si imprevizibile. Stiu vreo zece persoane prieteni si fosti colegi de scoala, care au avut forme usoare, s-au vindecat fara spitalizare, dar stiu si vreo 3 care, Dumnezeu sa-i ierte, au dat coltul in chinuri! Nu e de șaga. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Acum 1 oră, icar a spus: Dan, sunt forme usoare si forme grave. Nu putem generaliza! Tratamentul este cam dupa ureche, tocmai din cauza simptomatologiei si evolutiei diferite si imprevizibile. Stiu vreo zece persoane prieteni si fosti colegi de scoala, care au avut forme usoare, s-au vindecat fara spitalizare, dar stiu si vreo 3 care, Dumnezeu sa-i ierte, au dat coltul in chinuri! Nu e de șaga. Am pus linkul pentruca doctorița asta este cea mai vestita la noi în oraș. Am o grămadă de prieteni care s-au tratat de covid(unii peste 70 ani, alții cu boli asociate) după sfaturile ei și toți s-au vindecat. Chiar știe ce spune. Plus ca cunosc multe din zona,, roșie,, din spital și de aceea ii dau dreptate 100%. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 "Celebra" doctorita Grosan declara cam acum un an: "Pare o epidemie uşoară de gripă. Nu vă panicaţi!" Asa se intampla cand un medic "de plamani" se crede expert in virusologie. Cu ceva sustinere mediatica ajunge sa salveze planeta cu sirop de tuse. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Nu știu ce a declarat acum un an. (Dar nu uitați ca și Streinu Cercel declara același lucru acum un an) Dar știu câți a tratat super ok. Link spre comentariu
merck Postat Martie 17, 2021 Partajează Postat Martie 17, 2021 Quote Covidul este o pneumonie, una atipică, dar pneumonie, și trebuie tratată ca atare, a spus dr. Groșan, cea care profesează la o clinică din Oradea. E clar cu cine stam de vorba! Link spre comentariu
Postări Recomandate