Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

1 minute ago, Mircea said:

Peste 50M de chinezi traiesc aiurea pe planeta

Astia 50M sunt din cei care stiu ca pamantul este rotund. Sau plat, nu conteaza.
Eu vorbeam de sutele de milioane de chinezi care cred ca lumea se termina unde se termina cultura de orez.
Aia sa nu afle ca pamantul este mai mare.

Link spre comentariu

Da, era o poveste de prin anii 60 cind, un portavion american, a acostat inte-un port chinezesc. Marinarii, au iesit oe punte si au inceput o demonstratie de forta, facind tot felul de manevre. Gura casca de prin port, ce se uitau la ei, erau de doua ori mai multi!

Link spre comentariu
Acum 35 minute, -Atlas- a spus:

Buna

Nu am avut,pana acum.Duminica am fost confirmat si sunt acasa.

Nu e prea placut.

Spor tuturor.

Alex

Trece. Important este ca cel cu covid sa nu se sperie. Dacă se panichează e gata terenul de mers spre rău. 

Încă ceva. Citiți aici. 

https://r3media.ro/dr-flavia-grosan-medicul-care-a-vindecat-aproape-1-000-de-pacienti-de-covid-fara-o-zi-de-spitalizare/

Link spre comentariu

Dan, sunt forme usoare si forme grave. Nu putem generaliza! Tratamentul este cam dupa ureche, tocmai din cauza simptomatologiei si evolutiei diferite si imprevizibile. Stiu vreo zece persoane prieteni si fosti colegi de scoala, care au avut forme usoare, s-au vindecat fara spitalizare, dar stiu si vreo 3 care, Dumnezeu sa-i ierte, au dat coltul in chinuri!

Nu e de șaga.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, icar a spus:

Dan, sunt forme usoare si forme grave. Nu putem generaliza! Tratamentul este cam dupa ureche, tocmai din cauza simptomatologiei si evolutiei diferite si imprevizibile. Stiu vreo zece persoane prieteni si fosti colegi de scoala, care au avut forme usoare, s-au vindecat fara spitalizare, dar stiu si vreo 3 care, Dumnezeu sa-i ierte, au dat coltul in chinuri!

Nu e de șaga.

Am pus linkul pentruca doctorița asta este cea mai vestita la noi în oraș. Am o grămadă de prieteni care s-au tratat de covid(unii peste 70 ani, alții cu boli asociate) după sfaturile ei și toți s-au vindecat. Chiar știe ce spune. Plus ca cunosc multe din zona,, roșie,, din spital și de aceea ii dau dreptate 100%.

Link spre comentariu

"Celebra" doctorita Grosan declara cam acum un an: "Pare o epidemie uşoară de gripă. Nu vă panicaţi!"
Asa se intampla cand un medic "de plamani" se crede expert in virusologie.
Cu ceva sustinere mediatica ajunge sa salveze planeta cu sirop de tuse.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări