ratza Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Acum 2 ore, mac01 a spus: Urmeaza valul 4.....moarte lenta datorata efectelor secundare ale vaccinului. Si uite asa se curata-elibereaza planeta. Si de fapt parca nu asta s-ar urmari...! De către cine şi în ce scop? Link spre comentariu
icar Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Cum, nu ti-e clar? Bill Gates si Soros! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Ai uitat de reptilienii... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Sunt curios cand ajunge valul 32 cu tulpina din Trinidad-Tobago. Acum 1 oră, ratza a spus: De către cine şi în ce scop? Uite aici o idee https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/ursula-von-der-leyen-dupa-pandemie-nu-exista-posibilitatea-de-a-ne-intoarce-la-economia-bazata-pe-combustibili-fosili-1468920 Link spre comentariu
ratza Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Eu vreau o explicaţie coerentă de la cei care susţin că se vrea depopularea planetei, nu linkuri. Frumos, asumat, cu subiect şi predicat, nu valuri de fum. De exemplu eu îi consider la fel de inteligenţi ca pe susţinătorii pămîntului plat. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Faptul ca tu nu ai vazut ca pamantul e plat, nu inseamna ca nu e. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Aici vorbim despre certitudini versus scepticism. Domnii de mai sus au certitudini. Link spre comentariu
merck Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 8 minutes ago, ratza said: Domnii de mai sus au certitudini. Domnii de mai sus au certitudini ... din parti! Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Nu numai certitudini, dar pot explica foarte simplu de ce e plat si nu rotund. Totul e sa accepti explicatia. In fine, deviem. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Wrong! E ca o tigaie, cu diferenta ca apa oceanelor se invarte (d-aia si curentii oceanici) ca si cum invarti tu cu facaletul mamaliga ca sa nu se prinda. E plauzibil, nu pot nega. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 (editat) La munca am un coleg care a reusit sa fie depistat cu Covid la 3-4 zile de la vaccinare. Prima doza. Si mai este si cu AstraZeneca Nu-s simptome deosebite la 7 zile de la eveniment. Doi doctori au zis ca nu trebuie sa fie o problema deosebita vaccinarea peste boala. Aveti cunoscuti cu ceva asemanator ca sa-l pot imbărbăta ? Tare este suparat. Si izolat. Se crede unicat. Editat Martie 16, 2021 de Vizitator Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Acum 2 ore, ratza a spus: Eu vreau o explicaţie coerentă de la cei care susţin că se vrea depopularea planetei, nu linkuri. Nu există o explicație coerentă. Dincolo de N-șpe mi de păreri mai mult sau mai puțin conspiratiste, se pot constata următoarele (după o logică simplă): 1). China este principalul beneficiar al episodului Covid 19, prin punerea pe butuci a multe sectoare ale economiei "restului lumii". 2). Doamna Ursula aberează la greu, apropo de: Acum 2 ore, fluffy37 a spus: https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/ursula-von-der-leyen-dupa-pandemie-nu-exista-posibilitatea-de-a-ne-intoarce-la-economia-bazata-pe-combustibili-fosili-1468920 Povești pentru pești. N-ai nicio șansă să controlezi "poluarea la nivel mondial" atât timp cât China (atelierul lumii, unde e concentrat grosul producției industriale mondiale) face ce vrea ea - adică pi-pi pe normele europene în domeniu. Apoi n-ai cum să-i pui pe chinezi cu botul pe labe, impunându-le "taxe". E o aberație. Deja Europa și SUA depind ireversibil de China dpdv economic. Iar China face ce vrea ... e greu! (adică nasoală situația). A cui o fi vina că s-a ajuns într-o astfel de situație? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 5 minutes ago, +_Florin_+ said: Apoi n-ai cum să-i pui pe chinezi cu botul pe labe, impunându-le "taxe". E o aberație. Deja Europa și SUA depind ireversibil de China dpdv economic. Iar China face ce vrea ... e greu! (adică nasoală situația). Eu cred ca mare problema a omenirii va aparea atunci cand sutele de milioane de chinezi vor afla ca lumea nu se sfarseste la limita zonei unde le este impus sa traiasca. Fara acces la nici o sursa de informare. Covid 19 este posbil sa fie o gluma in fata migratiei a sute de milioane de oameni. La pas. Poate nu pleaca curand in excursie. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Acum 14 minute, Liviu.Mihaiu a spus: Covid 19 este posbil sa fie o gluma in fata migratiei a sute de milioane de oameni. La pas. Poate nu pleaca curand in excursie. Ăsta poate fi scenariu pentru un viitor film horror. Doamne-ferește ! Link spre comentariu
Postări Recomandate