Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Eu vreau o explicaţie coerentă de la cei care susţin că se vrea depopularea planetei, nu linkuri. Frumos, asumat, cu subiect şi predicat, nu valuri de fum. De exemplu eu îi consider la fel de inteligenţi ca pe susţinătorii pămîntului plat.

Link spre comentariu

La munca am un coleg care a reusit sa fie depistat cu Covid la 3-4 zile de la vaccinare.
Prima doza. Si mai este si cu AstraZeneca :)
Nu-s simptome deosebite la 7 zile de la eveniment.
Doi doctori au zis ca nu trebuie sa fie o problema deosebita vaccinarea peste boala.
Aveti cunoscuti cu ceva asemanator ca sa-l pot imb
ărbăta ? Tare este suparat. Si izolat. Se crede unicat.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 2 ore, ratza a spus:

Eu vreau o explicaţie coerentă de la cei care susţin că se vrea depopularea planetei, nu linkuri.

Nu există o explicație coerentă.

Dincolo de N-șpe mi de păreri mai mult sau mai puțin conspiratiste, se pot constata următoarele (după o logică simplă):

1). China este principalul beneficiar al episodului Covid 19, prin punerea pe butuci a multe sectoare ale economiei "restului lumii".

2). Doamna Ursula aberează la greu, apropo de:

Acum 2 ore, fluffy37 a spus:

Povești pentru pești.

N-ai nicio șansă să controlezi "poluarea la nivel mondial" atât timp cât China (atelierul lumii, unde e concentrat grosul producției industriale mondiale) face ce vrea ea - adică  pi-pi pe normele europene în domeniu. 

Apoi n-ai cum să-i pui pe chinezi cu botul pe labe, impunându-le "taxe". E o aberație. Deja Europa și SUA depind ireversibil de China dpdv economic. Iar China face ce vrea ... e greu! (adică nasoală situația).

A cui o fi vina că s-a ajuns într-o astfel de situație?

Link spre comentariu
5 minutes ago, +_Florin_+ said:

Apoi n-ai cum să-i pui pe chinezi cu botul pe labe, impunându-le "taxe". E o aberație. Deja Europa și SUA depind ireversibil de China dpdv economic. Iar China face ce vrea ... e greu! (adică nasoală situația).

Eu cred ca mare problema a omenirii va aparea atunci cand sutele de milioane de chinezi vor afla ca lumea nu se sfarseste la limita zonei unde le este impus sa traiasca. Fara acces la nici o sursa de informare.
Covid 19 este posbil sa fie o gluma in fata migratiei a sute de milioane de oameni. La pas.
Poate nu pleaca curand in excursie.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări