Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Azi am vorbit cu o cunostinta ,aproape de 40 ani ,sef la filiala de banca  ,a trecut acum juma de an ,destul de usor prin covid ,si la "clasica "mea intrebare daca l-a afectat cumva : simt ca am imbatranit 5 ani , sunt mult mai lent ,totul fac mai incet ,nu mai am "focul "acela inainte parca eram piscat de ardei iute sa fac ceva sau orice ......

Link spre comentariu
Acum 5 ore, doru3160 a spus:

exista si o lege care prevede ca trebuie sa fie doar 300 bc

Se cunoaste ca esti pe langa cu informarea sau esti la curent cu dezinformarile. Adevarul este asta: "Referendumul pentru trecerea la parlament unicameral și reducerea numărului de parlamentari a fost un referendum consultativ (nu decizional)" https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwjz1fjP_dfvAhVEh_0HHfdVCaoQFjAAegQIBxAD&url=https%3A%2F%2Fro.wikipedia.org%2Fwiki%2FReferendumul_pentru_trecerea_la_parlament_unicameral_%C8%99i_reducerea_num%C4%83rului_de_parlamentari%2C_2009&usg=AOvVaw3vjdAg-uuqAlPHr3wk0T3J.                                                                                                                 Asta presupune schimbarea Constitutiei, un proces greoi si fara izbanda, deocamdata. Nu mai spun ca a fost si o magarie "convocarea referendumului odată cu alegerile prezidențiale"! 

Acum 41 minute, ratza a spus:

Peste jumătate de oră se împlinesc 48 de ore de la vaccinare şi nu mai resimt niciun efect secundar. Rămîne de văzut dacă va fi la fel şi la a doua doză.

Doamne-ajuta!

Editat de gica70
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări