gica70 Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Acum 10 ore, dan cod a spus: Nu le servesc. Le aud fără sa vreau și ma distrez de ei. Mereu se face confuzie intre "a servi" si "a consuma"! Link spre comentariu
validae Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Acum 17 minute, doru3160 a spus: Eu n-am nimic cu diabetul, dar as iesi la un protest contra cancerului...daca vrei le comasam, si chemam si sosoaca. .Problema e că pe lângă protestatari pașnici, s-au adunat mai nou și vandalii din ,,galeriile de fotbal,, care au început să arunce cu pietre în jandarmi și să distrugă tot ce întâlnesc.Din cauza ăstora e posibil s-o ,,ia pe coajă,, și unii nevinovați aflați pe acolo.Cred că cea mai bună armă împotriva ăstora e o cameră performantă, să fie filmați ,,la lucru,, și apoi adunați frumos de acasă, că mai trebuie să și doarmă după ce au ,,muncit,, la distrus Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Acum 1 minut, validae a spus: .Din cauza ăstora e posibil s-o ,,ia pe coajă,, și unii nevinovați aflați pe acolo Sa te duci la un protest contra covid, deturnat in protest politic si alimentat de persoane dubioase care aduc galeriile de fotbal la eveniment, nu stiu cat de nevinovat poate fi unul care participa la asa ceva. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 @validae au fost filmați la protestele trecute și sunt filmați și acuma. Ultrasii din galerii sunt cunoscuți jandarmeriei dar ce le poți face? Amendă și în anumit cazuri, dacă nu au deja, un dosar pentru distrugere și alte violențe. In Pitești au fost legitimați și filmați destul de mulți dintre "nemulțumiți". Link spre comentariu
Marian Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 12 minutes ago, doru3160 said: Sa te duci la un protest contra covid, deturnat in protest politic si alimentat de persoane dubioase care aduc galeriile de fotbal la eveniment, nu stiu cat de nevinovat poate fi unul care participa la asa ceva. Tocmai despre asta este vorba, foarte bine zis! E o chestie de principiu, nu participi la asa ceva daca esti intreg la mansarda. Adica niciunul de acolo nu poate fi numit "nevinovat". Sigur, nu poti pretinde principii de la cei care protesteaza impotriva unui virus. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Râdeţi,râdeţi,da' covidu se împrăştie mai rău odată cu mişcările astea de stradă...În condiţiile astea măsurile restrictive vor avea exact efect invers celui scontat!! Vremea e frumoasă şi cheful de tropăială şi de frondă s-ar putea să se amplifice...Aşa au fost demolaţi şi precedenţii,cu Feisbuci... Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Acum 1 minut, BRANCA a spus: Râdeţi,râdeţi,da' covidu se împrăştie mai rău odată cu mişcările astea de stradă... Nu radem, dar trebuie sa lucreze si selectia naturala la un moment dat, cand masurile de prevedere nu sunt suficiente. E o vorba, cine se aseamana, se aduna. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Logica pe dos la @BRANCA... Adica restrictiile cu scop de protectie sanitara pot genera proteste de strada, deci raspandirea virusului, deci hai sa anulam orice restrictie, si scapa cine poate. Asa cum spuneam, logica pe dos. 5 minutes ago, BRANCA said: Aşa au fost demolaţi şi precedenţii,cu Feisbuci Asta-i imnul pe care il canta acum PSD-ul prin marionetele lor din haur... Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Acu nu stiu ce raspandire apare pe strada, desi cine stie cum incep aia sa isi traga flegme. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Marian.N-ai înţeles.Măsurile au fost luate pentru evitarea răspândirii virusului.Prin protestele de stradă se accentuează însă răspândirea,deci efect contrar.Că ăştia se contaminează între ei şi mai cară pe acasă,pe la şcoli,la muncă,etc... Iar aia cu demolatul e o paralelă cu mişcările rezist anterioare.Era o lume nemulţumită de toţi politicienii şi,până la urmă,mişcarea lor a fost confiscată de unii...E de mirare ca acum să nu se întâmple tot aşa? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Acum 4 minute, BRANCA a spus: Prin protestele de stradă se accentuează însă răspândirea,deci efect contrar.Că ăştia se contaminează între ei şi mai cară pe acasă,pe la şcoli,la muncă,etc... Daca tu respecti regulile, si nu te iei de gat cu protestatarii, nu ai decat sa-i vezi cum se infecteaza unii pe altii. La slujba am avut 2 colegi care au trecut prin boala, cu care am stat in aceeasi incapere, dar nu am luat nimic. Deci nu au decat sa se expuna cat vor, de asta spuneam ca selectia naturala mai trebuie sa-si faca treaba, ca nu poti sa le dai in cap sa dispara. Dispar singuri, si se lamuresc si cu covidul. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 6 minutes ago, BRANCA said: Prin protestele de stradă se accentuează însă răspândirea,deci efect contrar Deci exact ce am inteles si spus anterior, la naiba cu masurile, ca ele sunt vinovate de raspandirea virusului. Logica pe dos. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Unele măsuri chiar sînt complet idioate, totuşi. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Asa este, dar si unii parlamentari sunt complet idioti, totusi nu desfiintam parlamentul. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Da, dar asta nu pt ca nu am dori...exista si o lege care prevede ca trebuie sa fie doar 300 bc, idioti sau nu. Link spre comentariu
Postări Recomandate