doru3160 Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Acum 7 minute, merck a spus: Cand vezi o stire care spune ca aprovizionarea nu permite vaccinarea unui numar mai mare de 16.000 pe zi si se raporteaza ca s-au vaccinat 35.000 nu-i bizar? Ba, e bizar, dar se pare ca unii daca nu gasesc asemenea stiri, intra in sevraj, si atunci le inventeaza. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 2 hours ago, Sharky said: PRobleme au aparut, adica nu doar ce e la tv, spun din cunostiintele mele medici, au patit unii sa le vina oameni cu reumatism articular acut si alte pocarii, evident nu e invazie de ei, sunt putine. Reumatismul articular nu e o boala extrem de rara in România, ba din contra. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Mie îmi plac toţi doctorii ăştia "experţi" şi care sunt provaccinişti.Să vă relatez una bună.O cunoştiinţă cu o anume boală întreabă doctorul în Buc dacă să se vaccineze.Răspunsul a fost:"categoric da"!Ulterior,după ce omul a făcut testul de anticorpi şi acesta a fost ok,doctorul îi cere copie buletin test.Motivul?La boala respectivă se face un studiu privind reacţia la vaccin!!! Acesta e numai un exemplu.Discutăm de nişte vaccinuri făcute peste noapte,fără să ştim toate efectele ce pot apare în timp. Cel puţin pe noi,cei "fosilizaţi",problemele astea nu ne interesează.Dacă nu mori după injecţie ce mai conteaza nişte eventuale efecte secundare peste ani? Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 Acum 27 minute, BRANCA a spus: Dacă nu mori după injecţie ce mai conteaza nişte eventuale efecte secundare peste ani? Cum ar fi...? Daca e asa proaspat, de unde stie lumea ce efecte secundare ar avea in timp? Deci nu se cunosc efectele benefice, pt ca a fost facut peste noapte, dar se stiu deja efectele secundare. Suntem tari. Link spre comentariu
merck Postat Martie 15, 2021 Partajează Postat Martie 15, 2021 (editat) 45 minutes ago, BRANCA said: Discutăm de nişte vaccinuri făcute peste noapte,fără să ştim toate efectele ce pot apare în timp. Intodeauna a fost asa si intodeauna va fi asa! Si nu numai cu vaccinurile! Dezamagitor mi se pare ca nici pe cei care sunt in uniforma militara nu te poti baza! MApN a descoperit nereguli la Spitalul Militar Focşani: s-au făcut vaccinuri persoanelor care nu erau eligibile. Actualului comandant i-a fost anulată împuternicirea Quote În urma controlului efectuat de MApN la Focşani, din totalul de 2.645 doze de vaccin efectuate, au fost înregistrate 145 de doze de vaccin (doza I şi rapel) administrate unor persoane civile, pentru care nu au putut fi identificate date care să certifice încadrarea în criteriile de eligibilitate stabilite de Strategia de vaccinare împotriva COVID-19 în România, transmite MApN. 16 minutes ago, doru3160 said: Cum ar fi...? Daca e asa proaspat, de unde stie lumea ce efecte secundare ar avea in timp? Deci nu se cunosc efectele benefice, pt ca a fost facut peste noapte, dar se stiu deja efectele secundare. Suntem tari. Asa e unii, nemultumiti indiferent de situatie! Acum ca se contureaza valul 3 si as fi fost curios ce ar fi zis daca era nevaccinat! Acum ca s-a vaccinat e normal sa-l intereseze efectele secundare. Editat Martie 15, 2021 de merck Link spre comentariu
franzm Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 În mod normal, un medicament nou trece prin teste de omologare care dureaza câtiva ani. Vaccinurile din cauza n-au avut parte de asemenea teste; s-a urmarit doar obtinerea unei reactii imunitare cât mai pronuntate ("eficienta"). Asa ca-i normal sa apara efecte secundare, mai ales ca mare parte din teste s-a facut în lumea a treia, cu un fond genetic diferit de cel european. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Acum 49 minute, franzm a spus: În mod normal, un medicament nou trece prin teste de omologare care dureaza câtiva ani. Si chiar si asa, tot pot sa apara cazuri de efecte secundare. Ca asa e medicina, altfel i-ar spune matematica. Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 (editat) Urmeaza valul 4.....moarte lenta datorata efectelor secundare ale vaccinului. Si uite asa se curata-elibereaza planeta. Si de fapt parca nu asta s-ar urmari...! Editat Martie 16, 2021 de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Acum 1 minut, mac01 a spus: Urmeaza valul 4...moarte lenta datorata efectelor secundare ale vaccinului.. Ca sa citez un clasic in viata...ai un link ceva, care sa confirme stirea? Link spre comentariu
merck Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Just now, mac01 said: Urmeaza valul 4.....moarte lenta datorata efectelor secundare ale vaccinului. Si uite asa se curata planeta. Si marmota invelea ciocolata in staniol! Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Asa ziceam si eu...pamantul e plin de naivi. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Adica e din ciclul stau pe prispa, curat pusca si vorbesc... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 Da'... da' ciucalata era Bio® Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 (editat) Sau din ciclul..."Discutii Diverse". Unde intra un pahar de vin si o mancare buna nu mai conteaza si un ser...acolo sa fie, fara numar....ce mai conteaza ce se intampla dupa sau daca se intampla ceva! Eu zic ca e bine sa va ganditi de doua ori inainte de a face acest vaccin...sau cel putin nu va grabiti! Noi sa fim sanatosi! Editat Martie 16, 2021 de mac01 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 16, 2021 Partajează Postat Martie 16, 2021 1 oră în urmă, mac01 a spus: Eu zic ca e bine sa va ganditi de doua ori inainte de a face acest vaccin...sau cel putin nu va grabiti! Si care ar fi logica? Sunt de acord, dar sa stiu si de ce. Link spre comentariu
Postări Recomandate