dan cod Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 2 ore, alex.cselenyi a spus: Hai sa fiu putin rau..........intrebare pt. colegul dan cod.Cum de sunteti la curent cu tot ce se intampla,fara sa va uitati la stiri?Aveti un glob de cristal,cumva? Am prieteni destui. Sincer ca nu mint. Nu ma uit la știri la tv de câțiva ani. Nu le simt lipsa. Pe net mai prind din zbor anumite știri. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 44 minute, dan cod a spus: Am prieteni destui. Si servesti stirile prin intermediari... Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Chiar acum, doru3160 a spus: Si servesti stirile prin intermediari... Nu le servesc. Le aud fără sa vreau și ma distrez de ei. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Era un mod de a spune, nu la propriu, dar e bine, ca sunt deja filtrate. Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 (editat) Acum 2 ore, franzm a spus: Francezii (Sanofi-Aventis) si chinezii lucreaza la un vaccin clasic (cu virus atenuat). Francezii de la Sanofi au vaccinul pe baza de proteina, vaccinuri clasice dezvolta chinezii de la Sinovac (coronavac) si cei de la Sinopharm (sinopharm). Editat Martie 29, 2021 de riderinblack_tm Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 2 ore, franzm a spus: Suedia: 13402 morti la 780018 testati pozitiv, România 23234 morti la 940443 testati pozitiv. Date furnizate de universitatea Johns Hopkins. Bag-o si pe aia cu numarul de morti la milionul de locuitori, este mai edificatoare! Link spre comentariu
franzm Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 35 minute, Marele Savant a spus: Bag-o si pe aia cu numarul de morti la milionul de locuitori, este mai edificatoare! Depinde în ce directie vrei sa manipulam statistica. Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Când testezi pe jumătate sunt șanse mari sa ai și cazuri pe jumătate. Cred că tot statistică manipulată e și asta. Link spre comentariu
morarul Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 8 minute, Liviu M a spus: Când testezi pe jumătate sunt șanse mari sa ai și cazuri pe jumătate. Cred că tot statistică manipulată e și asta. Regula de ,,trei simplă", ar spune că nu! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Sunt două zile de proteste.Văd că pe lângă tineret speranţă sunt o mulţime de oameni din Horeca.Problema cea mai rea este că,datorită nepurtării măştilor şi aglomeraţiilor,cred că s-au împrăştiat mai mulţi viruşi decât într-o lună întreagă!! Am văzut şi un sondaj de opinie pe tema pandemiei.Catastrofal...Nu-l comentez.Sunt nişte cifre foarte îngrijorătoare.Între altele parlamentarii se "bucură" de 7% încredere iar partidele de...3%!! Link spre comentariu
Marian Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 "Protestam impotriva covid" Este declaratia unui tanar liber de masca si de creier de la protestele de ieri. Este cred eu caracterizarea perfecta a acestor manifestari. Trebui sa fii al naibii de sarac cu duhul sa protestezi impotriva unui virus. 10 hours ago, franzm said: Am subliniat doar ca nu sunt de acord cu masurile dupa principiul hais-si-cea practicate mai peste tot Situatia este fara precedent in istoria moderna, principiul ala "hais-si-cea" este inevitabil, bajbaielile sunt inevitabile. Nimeni nu detinea o modalitate clara si bine pusa la punct prin studii, de lupta impotriva covid, se experimenteaza continuu, se fac studii continuu, din pacate gradul de contagiozitate creste pe masura ce apar mutatii noi, si tot din pacate tendinta este ca media de varsta a celor afectati de virus sa scada pe masura ce apar forme noi de virus. Sigur, chestiile astea n-au cum sa fie intelese de specimenele alea de la protestele din ultimele 2 zile, ei stiu doar sa se bata cu jandarmii, sa vandalizeze si sa prolifereze insulte transmise cu dedicatie de altii, si a caror gravitate nici macar nu o inteleg, n-au cum devreme ce pentru a intelege ceva trebui sa ai si neuroni ( nu-i cazul lor )! PS: Daca cineva s-a simtit insultat, n-are decat. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Punem de-un protest împotriva diabetului? Link spre comentariu
Marian Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Sigur Tata e diabetic, ce atata insulina, ce atata regim alimentar, ce atata dictatura medicala? Cerem libertatea de a manca si bea ce dorim Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Acum 11 minute, ratza a spus: Punem de-un protest împotriva diabetului? Eu n-am nimic cu diabetul, dar as iesi la un protest contra cancerului...daca vrei le comasam, si chemam si sosoaca. Link spre comentariu
daniels Postat Martie 30, 2021 Partajează Postat Martie 30, 2021 Diabetul e bine documentat spre deosebire de genetica umana. Noi nu cunoastem nici ce schimba culoarea ochilor la betiva care doar 9 gene din ce-mi amintesc. In rest daca la protest se lasa cu o bataie cu frisca ca in Stan si Bran ma bag. Link spre comentariu
Postări Recomandate