Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 2 ore, alex.cselenyi a spus:

Hai sa fiu putin rau..........intrebare pt. colegul dan cod.Cum de sunteti la curent cu tot ce se intampla,fara sa va uitati la stiri?Aveti un glob de cristal,cumva?

Am prieteni destui. Sincer ca nu mint. Nu ma uit la știri la tv de câțiva ani. Nu le simt lipsa. Pe net mai prind din zbor anumite știri. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, franzm a spus:

Francezii (Sanofi-Aventis) si chinezii lucreaza la un vaccin clasic (cu virus atenuat). 

Francezii de la Sanofi au vaccinul pe baza de proteina, vaccinuri clasice dezvolta chinezii de la Sinovac (coronavac) si cei de la Sinopharm (sinopharm).

Editat de riderinblack_tm
Link spre comentariu

Sunt două zile de proteste.Văd că pe lângă tineret speranţă sunt o mulţime de oameni din Horeca.Problema cea mai rea este că,datorită nepurtării măştilor şi aglomeraţiilor,cred că s-au împrăştiat mai mulţi viruşi decât într-o lună întreagă!!

Am văzut şi un sondaj de opinie pe tema pandemiei.Catastrofal...Nu-l comentez.Sunt nişte cifre foarte îngrijorătoare.Între altele parlamentarii se "bucură" de 7% încredere iar partidele de...3%!!

Link spre comentariu

"Protestam impotriva covid"
Este declaratia unui tanar liber de masca si de creier de la protestele de ieri.

Este cred eu caracterizarea perfecta a acestor manifestari.

Trebui sa fii al naibii de sarac cu duhul sa protestezi impotriva unui virus.

10 hours ago, franzm said:

Am subliniat doar ca nu sunt de acord cu masurile dupa principiul hais-si-cea practicate mai peste tot

Situatia este fara precedent in istoria moderna, principiul ala "hais-si-cea" este inevitabil, bajbaielile sunt inevitabile.

Nimeni nu detinea o modalitate clara si bine pusa la punct prin studii, de lupta impotriva covid, se experimenteaza continuu, se fac studii continuu, din pacate gradul de contagiozitate creste pe masura ce apar mutatii noi, si tot din pacate tendinta este ca media de varsta a celor afectati de virus sa scada pe masura ce apar forme noi de virus.

Sigur, chestiile astea n-au cum sa fie intelese de specimenele alea de la protestele din ultimele 2 zile, ei stiu doar sa se bata cu jandarmii, sa vandalizeze si sa prolifereze insulte transmise cu dedicatie de altii, si a caror gravitate nici macar nu o inteleg, n-au cum devreme ce pentru a intelege ceva trebui sa ai si neuroni ( nu-i cazul lor )!

PS: Daca cineva s-a simtit insultat, n-are decat.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări