franzm Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 (editat) Acum 48 minute, sesebe a spus: ... Cind l-au mutat din ATI in salon, pt ca isi revenise, s-a adunat tot personalul prezent si aplaudau. Dar asta sigur nu s-a întâmplat în spitalul unde au dezertat toti cei de la ATI. Desi nici macar nu tratau bolnavi de covid ci doar au auzit un zvon ca cica s-ar putea sa fie dar nu se stie, etc. Acu 20 de ani am ajuns la urgente, suspect de AVC (alarma falsa, din fericire) la spitalul judetean de care apartin (cica-i clinica universitara). M-au tratat cu superficialitate, ca sa nu zic în scârba, m-au uitat vreo zece ore la cabinetul de investigatii cu ultrasunete (desi protocolul standard prevede imagistica RMN, dar n-au vrut sa-l deranjeze pe domnul doctor de-acolo), dupa care m-au trimis acasa pe propria raspundere. Va dati seama, pe propria raspundere a unui pacient pe cale sa devina leguma. Si asta desi spitalul avea stroke-unit. Dar era rezervata pentru sponsori si rudele lor. De atunci evit spitalul si le fac reclama pe unde pot (cazul a ajuns la minister). Prefer sa ma duc în judetul vecin. Editat Martie 29, 2021 de franzm Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 10 minute, franzm a spus: Dar asta sigur nu s-a întâmplat în spitalul unde au dezertat toti cei de la ATI. Desi nici macar nu tratau bolnavi de covid ci doar au auzit un zvon ca cica s-ar putea sa fie dar nu se stie, etc. Inca vorbim despre ce se intimpla acum peste 1 an? Asa se intimpla pe la voi prin DE? Iarasi vorbesti numai din stiri de la tembelizor si nu poti sa te informezi de unul singur. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Daniels.Anul trecut parcă eram speriaţi de bombe,cu covidul.Nici legume,fructe n-am mâncat câteva luni.De frică...Pe urmă ne-am mai obişnuit.Da' tot respectăm regulile de siguranţă şi de dezinfectare.N-avem ce face,trebuie să convieţuim cu covidu...Cu toate că suntem vaccinaţi.Şi eu şi soţia. Dacă s-ar fi comportat toţi aşa am fi scăpat anul ăsta...Da' ,sincer ,am impresia că situaţia nasoală va ţine şi la anul... Link spre comentariu
franzm Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 9 minute, sesebe a spus: Inca vorbim despre ce se intimpla acum peste 1 an? Asa se intimpla pe la voi prin DE? Iarasi vorbesti numai din stiri de la tembelizor si nu poti sa te informezi de unul singur. Te pomenesti ca si-a schimbat lupul naravu. Nu urmaresc stirile la televizor. Decât extrem de rar. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 3 minute, franzm a spus: Te pomenesti ca si-a schimbat lupul naravu. Nu urmaresc stirile la televizor. Decât extrem de rar. Dupa ce le-au dat prima de pericol se bat sa lucreze cu cei bolnavi de covid. Am auzit cearta intre niste asistente - deci e la prima mina. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 1 oră, sesebe a spus: Foarte adevarat dar cu o conditie : sa nu se fi imbolnavit de Covid. Ai fost printr-un ATI plin cu bolnavi de covid? Tu sau vre-un cunoscut? Sau vorbesti doar de pe net si de la canalele TV renumite pt dezinformare? Eu cunosc persoane care lucreaza la ATI - Covid si din nefericire am avut si un prieten care a stat in ATI vreo 10 zile dar a scapat cu bine. Feedback-ul din partea lui a fost mai mult decit OK legat de persoanele care l-au ingrijit. Cind l-au mutat din ATI in salon, pt ca isi revenise, s-a adunat tot personalul prezent si aplaudau. Eu nu inteleg de unde aversiunea asta la oameni care n-au nici o ideie concreta direct de la sursa despre ce se intimpla pe acolo. Este pura dezinformare dirijata de undeva pt ca altfel nu se explica. Si dezinformarea asta prinde tocmai la cei care nu pot sa-si foloseasca proprii neuroni si sa gindeasca ci trebuie sa gindeasca altii pt ei. Îți răspund la unele întrebări la unele prefer sa tac. 1.Nu ma uit la știri nici la tv nici altundeva de câțiva ani. 2.Sunt 100% ca am cunoscuți care lucrează în spitale pe diferite secții cel puțin cu 50%mai mulți ca tine 3.Nu am susținut niciodată ca cei de la ATI far rău voit. Ci ca se merge pe bâlbâieli mari în tratarea covid. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 2 minute, dan cod a spus: Îți răspund la unele întrebări la unele prefer sa tac. 1.Nu ma uit la știri nici la tv nici altundeva de câțiva ani. 2.Sunt 100% ca am cunoscuți care lucrează în spitale pe diferite secții cel puțin cu 50%mai mulți ca tine 3.Nu am susținut niciodată ca cei de la ATI far rău voit. Ci ca se merge pe bâlbâieli mari în tratarea covid. Normal ca se merge pe bâlbâieli, mai mari sau mai mici in functie de cunostintele celui ce coordoneaza, pt ca nu exista un tratament specific acestei afectiuni ci se creaza tratamente individuale pt fiecare persoana. Ar trebui sa stii si tu asta, daca tot ai toata familia in spital tratind covid. Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Felicitarile mele colegului sesebe.Nici eu insumi nu puteam sa le spun mai bine,desi incerc sa ma abtin sa mai intru in discutii cu pareroligii renumiti de pe acest forum.............e foarte interesant in ceea ce-i priveste pe acesti parerologi.Niciunul nu se uita la TV,la stiri,cu atat mai putin la latrina3,da' atunci cand fac cate un enunt,zici ca e copie la indigo.........dupa spunerile expertilor parerologi de la acea renumita latrina. Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 (editat) Acum 2 ore, franzm a spus: Degeaba, vaccinul nu va apara de infectie. Doar ajuta organismul sa lupte împotriva virusului. Si nici nu va împiedica transmiterea virusului. Poti scrie te rog cu majuscule aceste fraze? Ca sa priceapa toata lumea si sa nu mai strige in gura mare si cu majuscule ca antivaccinistii ii imbolnavesc pe ceilalti. Editat Martie 29, 2021 de mac01 Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 ANTIVACCINISTII ii imbolnavesc pe ceilalti .............--................ daca nu poarta masca - si de obicei nu poarta. Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 (editat) Gata..ai gasit raspunsul! Ma lasi cu textele astea...masca este obligatorie! Editat Martie 29, 2021 de mac01 Link spre comentariu
alex.cselenyi Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 2 ore, franzm a spus: Degeaba, vaccinul nu va apara de infectie. Doar ajuta organismul sa lupte împotriva virusului. Si nici nu va împiedica transmiterea virusului. Doar va reduce rata de infectie. Indiferent de ce zic unii pe sticla (si vin cu exemple variola, poliomielita si altele asemanatoare), de virusul asta n-o sa scapam. Doar o sa ne adaptam la el. Si n-ar fi primul la care ne-am adaptat. In prima fraza sunt 4 propozitii.Care se bat cap in cap.........Referitor la scapatul de virus,daca aveti putin timp si va documentati despre gripa spaniola,veti fi surprinsi sa constatati ca au scapat de acea pandemie cu ajutorul mastii si a distantarii fizice.Se vede in pozele de epoca. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 22 minute, alex.cselenyi a spus: In prima fraza sunt 4 propozitii.Care se bat cap in cap.........Referitor la scapatul de virus,daca aveti putin timp si va documentati despre gripa spaniola,veti fi surprinsi sa constatati ca au scapat de acea pandemie cu ajutorul mastii si a distantarii fizice.Se vede in pozele de epoca. Exact 4 propozitii care se contrazic una pe alta. "vaccinul nu va apara de infectie. VS Doar ajuta organismul sa lupte împotriva virusului" "Si nici nu va împiedica transmiterea virusului. VS Doar va reduce rata de infectie." Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Alex.De la bacterii la virus sunt,exagerând,kilometrii...Şi nu mai luaţi cu latrinile şi alte posturi TV.Chestia asta cu tratarea infecţiei relativ aleatoriu,să-i zic,a apărut după datele comunicate de diverşi cercetători şi medici.S-au experimentat şi continuă să se experimenteze tratamente.Iar dacă unii medici sunt "ghiolbani" la ATI rezultatele nu pot fi decât proaste... Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 (editat) Am o prietena foarte buna, farmacista in Cluj. Astazi am vb cu ea la telefon si era demoralizata rau, jumatate dintre retetele care ajung la farmacie sunt post covid ori infectie cu covid, are prieteni la ATI si i-au spus ca sunt oameni vaccinati care au facut covid cu forme severe ( majoritatea tineri ), foarte multe cazuri de covid. Azi noapte pe la 3 butonam tv-ul, cativa oameni au iesit in strada sa conteste deciziile guvernului, erau filmati strategic ca sa dea impresia ca sunt foarte multi dar s-au dat de gol cand au aratat cateva cadre mai de la distanta. Reporterul de teren a vrut sa ia un interviu unui individ dubios, ala a vrut sa-l bata, s-a dus la alt individ, l-a intrebat de ce iese in strada, tipul spunand ca el vrea sa se duca pe stadion. Reporterul nemultumit de raspuns a cautat pe alta persoana, a dat de o tanti, ea spunea ca are nu stiu ce ONG .. pana la urma a dat legatura in studio. Majoritatea nu purtau masca. Concluzia o trage fiecare cum este inzestrat de mama natura. Editat Martie 29, 2021 de RealAlex Link spre comentariu
Postări Recomandate