RealAlex Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Apropo, spunea cineva ca ce treaba au vecinii nostri cu dezinformarea, de ce ar investi in acest lucru. Pai este normal sa ne vrea slabiti, este normal sa bage raca intre noi, este o chestie ce tine de logica. A investit si investeste masiv in lucrul asta, sa nu fim naivi si sa ne culcam pe o ureche. Dezinformarile si manipularile lor se pare ca au dat roade si au gasit adepti .. Sunt curios de ce SRI-ul nu iese in fata sa arate populatiei cate canale de acest fel au gasit si ce stat este in spatele lor. Poate ca uneori chiar trebuie sa faca lucrul asta si sa ne mai deschida ochii, chiar daca alta este treaba lor. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 18 minutes ago, RealAlex said: Ce comparatie este asta, Mircea? Scuze de neintelegere, eu vorbeam de masca si comportament in multime. Nu de obligativitatea vaccinului. Acuma, daca tot am ajuns la vaccin, daca tot intalnesti persoane si/sau muncesti cu publicul, vaccinul e o solutie din respect pentru ceilalti. Nu esti obligat si nici nu trebuie sa fii. Sper sa fii fost mai clar acuma. Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Masca este o forma de respect, nu vaccinul. Respectul este ok atata timp cat nu ma afecteaza cu nimic, vezi masca. Dar vaccinul este din alta liga, aici nu mai tine de respect, aici tine de strict de mecanismele mele, ca individ, de supravieturire si atata timp cat eu consider ca exista un risc pentru mine, pai nu ma vaccinez, nu ma intereseaza respectul pentru altii, sanatatea mea este ma importanta decat respectul pentru alte persoane. Hai sa facem un exercitiu de imaginatie, daca tot m-ai provocat. Imagineaza-ti te rog, ca parintii tai refuza sa isi faca vaccinul, amandoi isi platesc taxele si impozitele ca orice om normal, deci ar trebuie sa beneficieze de toate servicile medicale. Pana aici e ok, dar daca se imbolanavesc ce vei face, tot la fel vei milita? Am reusit sa iti schimb putin optica? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 9 minutes ago, RealAlex said: Sunt curios de ce SRI-ul nu iese in fata sa arate populatiei cate canale de acest fel au gasit si ce stat este in spatele lor. Poate ca uneori chiar trebuie sa faca lucrul asta si sa ne mai deschida ochii, chiar daca alta este treaba lor. Ti se pare ca metoda americana, unde in numele liberei exprimari (un ideal demn de laudat de altfel), unde oricine poate publica orice, chiar in dezinteresul tarii, este ceva cu adevarat benefic? Cum se anunta toate hackurile, influenta la alegeri, etc. Tu crezi ca rusii nu sunt atacati, hackuiti, samd. Dar nu zice nimeni nimic, si se (re)actioneaza in consecinta. Tarile cu adevarate servicii secrete si contraservicii tac si fac. Dezvaluind descoperirile obliga dusmanii sa schimbe metoda. Adu-ti aminte de capturarea Enigmei. Ce profit au avut tinand secreta capturarea. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Just now, RealAlex said: Am reusit sa iti schimb putin optica? Mosii s-au vaccinat. Deci nu mai e cazul. Dar daca ar refuza, ar fi pe barba lor. Decizia lor, consecintele lor. Noi nu ne-am vaccinat, si cum lucram de acasa, nici nu ne grabim. De iesit, nu iesim. Las vaccinul celor care calaresc transportul in comun si lucreaza cu publicul. Oricum, nu e inca destul pentru toti, si prioritatile sunt prioritati. Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Mircea, americanii isi permit sa se ia la tranta cu rusii, sunt de calibru similar, ba chiar sunt peste ei la cam toate capitole. Noi nu ne permitem sa-i suparam, cam asta este diferenta. Toate statele se stiu ce fac intre ele, nu e vb sa dai de gol niste metode, care oricum sunt cunoscute, este vorba ca nu vrei sa superi vecinul mai mare. Pana la urma nici Ceausescu nu si-a permis sa inlature niste derbedei dovediti ca fiind tradatori de patrie, de teama sa nu-l supere pe vecinul morcanos, si asta l-a costat viata. Eu sunt de parere ca transparenta, in cazul alegerilor din SUA, a fost una benefica, doar asa au putut da sansa cetateaului american sa isi formeze o opinie corecta. In legatura cu Enigma, nemtii au avut destule indicii ca a fost decriptata doar ca nu au avut luciditatea sa accepte acest lucru. Fix la fel ca si cu Stalin cand a fost anuntat ca nemtii au navalit peste el, macar el ( din pacate ) s-a trezit la realitate dupa cateva zile si a reactionat. Link spre comentariu
validae Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Hai să nu deviem totuși către alte chestii, aici se discuta de experiența cu virusul ăsta, nu de politici și contrainformații. Deja mi s-a luat de raportările cauzate de topicul ăsta, nu-mi dați motive suplimentare să-l închid, dar altă cale nu este. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Da, mai bine asa decat sa ii vezi pe astia ca urla ca prostii ca vor afara, vor libertate, dar daca ii iei la bani marunti dupa ora 8 tot in casa la TV ii gasesti cu sau fara restrictii... Link spre comentariu
gica70 Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Acum 6 ore, Sharky a spus: dupa ora 8 tot in casa la TV ii gasesti cu sau fara restrictii... Pe ce te bazezi, arata un sondaj, ceva, chiar prost facut! Link spre comentariu
ratza Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Se bazează pe intuiţie. În altă ordine de idei, am fost cipat ieri cu AstraZeneca. Au trecut 16 ore de la vaccin şi a început să doară uşor zona înţepăturii. Se simte fix ca la o vînătaie, nimic insuportabil. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Azi noapte s-a tropăit prin ţară.Proteste anti măsuri carantinare.Cred că peste 90% erau tineri.Şi tot cam acelaşi procent cred că nu ştiau de ce sunt în stradă...Spirit de frondă,da' şi spirit de turmă.M-a surprins că numai două televiziuni transmiteau protestele,România TV şi Aleph News...Ultima numai cu imagini,fără comentarii.N-am numărat pe cei fără măşti dar erau la tot pasul. Dacă ar fi protestat contra îndatorării uriaşe a RO,din ultimul an,aş fi înţeles...Da' aşa numai să te afli în treabă şi să împrăştii covidul... Link spre comentariu
franzm Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Problema cea mare la Astra-Zeneca (tromboza) nu apare imediat. Daca urmariti cifrele, veti afla ca suedezii, fara masuri speciale, la un numar asemanator de pozitivi, au numai ceva mai mult de jumatate din mortii pe care-i are România. Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Depinde si de starea de sanatate a populatiei, de competenta sistemului medical si de mentalitatea pacientului, una este sa ai incredere in medici si spitale si alta este sa fugi de spital ca aia vor sa te omoare ca sa te declare mort de covid. Conteaza foarte mult cand ai cerut ajutorul si daca are cine sa ti-l ofere, daca te duci cand nu prea mai poti respira este tragic. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Amu ce să zic? Din cîte ştiu eu, sînt sub 20 de cazuri în peste 40 de milioane de vaccinaţi. E un risc de1:2.000.000 pe care sînt dispus să mi-l asum. Acum 1 minut, RealAlex a spus: Conteaza foarte mult cand ai cerut ajutorul si daca are cine sa ti-l ofere, daca te duci cand nu prea mai poti respira este tragic. Pot confirma şi asta, părinţii mei urmează tratamentul şi deja se simt mult mai bine. Link spre comentariu
daniels Postat Martie 29, 2021 Partajează Postat Martie 29, 2021 Parte proasta in toata treaba asta este vehementa cu care unii vor sa impuna ceva celorlati, excludem pe cei cere sunt inregimentati politic. Sa vedem cum va fi anul asta pe litoral. Link spre comentariu
Postări Recomandate