daniels Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 3 minute, merck a spus: P.S. Fa te rog un simplu exercitiu (la care infirmierele din Italia au fost obligate sa se supuna): pune-ti un pampers bea 2 litri de apa si stai 8 ore fara sa-l schimbi. Cauta pe net si ai sa vezi ca si unele stewardesse au fost obligate sa poarte pampers ca sa evite folosirea toaletei pe perioada zborului. Erau multe categorii de muncitori si nu erau scutece din astea. Macaragii, sudori care lucrau la inaltime intr-o colivie. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 50 minute, Elservius a spus: Sunt curios câți dintre noi își mai aduc aminte de cuvântul PATRIE, ca să nu zic de expresia PATRIA NOASTRĂ și mai ales câți dintre noi mai simt și mai gândesc că ei sunt Oameni care s-au născut, au crescut, au trăit și trăiesc în PATRIA LOR, care ar trebui să rămână în continuare și nebatjocorita (ca să nu zic ocrotită și iubită) copiilor lor și nepoților lor și urmașilor lor. Numai bine tuturor! Eu mă consider european, nu dau doi lei pe patriotism, mai ales pe cel de paradă. Link spre comentariu
zal Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 3 minute, merck a spus: Nu te obliga nimeni sa te vaccinezi, dar care crezi ca ar fi reactia cuiva care a pierdut pe cineva din familie din cauza covid-ului? Ma refer la cei care au incasat-o desi s-au protejat: infirmieri, medici, etc. care au fost nevoiti sa fie in prima linie. Ei saracii cu ce au gresit? Ca nu au fost destul de lasi sa fuga si sa lase totul in urma? Cum e să pierzi pe cineva din familie din cauza prostiei/răutăţii eroilor din linia întîi şi să dea vina pe Covid, să nu poţi face nimic să-i tragi la răspundere şi să te mai înjure şi Martorii lui Covid cînd deschizi gura să spui? La alte popoare se spală cu sînge ororile astea. E absolut necesar un tribunal gen Nuremberg pentru toţi autorii genocidului. Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 5 minute, zal a spus: La alte popoare se spală cu sînge ororile astea. Da! Tiganii au obiceiul sa ia doctorii la bataie... Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 (editat) Eu sunt de acord cu "dreptul la nevaccinare" daca cei care refuza sa se vaccineze vor sta acasa in cazul in care se imbolnavesc. Adica sa nu apeleze la serviciile medicale pentru "reparare" si sa stea inchisi in case (autocarantiare) cele 10-15 zile necesare, sa n-o dea si la altii (care s-ar fi vaccinat da' au fost pe lista gresita). Ce ziceti, va bagati? Editat Martie 28, 2021 de Liviu M Link spre comentariu
Alphsoo Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 1 oră în urmă, d2134 a spus: Da! Tiganii au obiceiul sa ia doctorii la bataie... Daca doctorul devine calau atunci bine le face! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Și cine judeca dacă un doctor își face treaba? Cumva un trib gălăgios? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 2 hours ago, zal said: E absolut necesar un tribunal gen Nuremberg pentru toţi autorii genocidului. Daca scrii tu actul de acuzare, ma bag sa-i conving pe ciainizi sa se prezinte la tribunal, macar sa ia la cunostinta. Link spre comentariu
validae Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Ce ziceți, se poate discuta aici fără scandal și politică, ori închid topicul ? Deja @fluffy37 și @Liviu.Mihaiu au pauză.Pentru scandal repetat și vocabular de maidan.Le recomand să se abțină pe viitor. Dacă nu putem să discutăm civilizat, poate e mai bine să n-o mai facem...mai bine organizăm ceva sesiuni de lupte libere și vedem care pe care. Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Acum 2 ore, Liviu M a spus: Eu sunt de acord cu "dreptul la nevaccinare" daca cei care refuza sa se vaccineze vor sta acasa in cazul in care se imbolnavesc. Adica sa nu apeleze la serviciile medicale pentru "reparare" si sa stea inchisi in case (autocarantiare) cele 10-15 zile necesare, sa n-o dea si la altii (care s-ar fi vaccinat da' au fost pe lista gresita). Ce ziceti, va bagati? Adica ei isi platesc cota la sanatate si tu vrei sa le refuzi accesul la sistemul medical ? Sanatoasa gandire, ce sa zic.. Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Pentru bani primesc vaccin Link spre comentariu
validae Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Dacă noi doi plătim aceleași dări către sistemul medical , dar tu nu mă respecți (protejezi) nepurtând masca în public, în timp ce eu o fac, e normal să mă bagi în spital și să ne facem că nu s-a întâmplat nimic ? Dacă ar fi fost situația inversă, ce ai fi zis atunci despre mine ? ia gândiți-vă la asta, cei care nu agreeați masca, că-i ,,botniță,, și vă ,,încalcă dreptul la a respira,,.... Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 25 minutes ago, RealAlex said: Adica ei isi platesc cota la sanatate si tu vrei sa le refuzi accesul la sistemul medical ? Sanatoasa gandire, ce sa zic.. In principiu ai dreptate cu ce spui. Insa, sa facem o analogie: iti cumperi un Ferrari. Platesti toate darile, permis, taxe si asigurari. Dar tu conduci fara sa-ti pese de ceilalti. Unii iti zic: ai grija, ca in caz de accident poate faci rau si altora. Asa si cu refuzul comportamentului adecvat. Deci, faci accident, iti rupi tu gatul, dar rupi si altuia. Meriti iertarea? Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Stai ca nu inteleg, eu sunt pro vaccin si mi-am racit mult gura in familie pentru lucrul acesta. Dar mi-am dat seama ca nu este corect sa fortezi omul sa faca acel vaccin, pana la urma este viata lui si el este responsabil de ea, nu altul. Aici nu este vorba de respect, aici este vorba de lege, daca omul isi plateste taxele ca si mine si tine, de ce el sa nu aibe acces la sistemul medical ? Doar pentru ca a refuzat sa fie vaccinat? Ceva nu este corect aici, virusul asta incepe sa ne transforme.. Chiar acum, Mircea a spus: In principiu ai dreptate cu ce spui. Insa, sa facem o analogie: iti cumperi un Ferrari. Platesti toate darile, permis, taxe si asigurari. Dar tu conduci fara sa-ti pese de ceilalti. Unii iti zic: ai grija, ca in caz de accident poate faci rau si altora. Asa si cu refuzul comportamentului adecvat. Deci, faci accident, iti rupi tu gatul, dar rupi si altuia. Meriti iertarea? Ce comparatie este asta, Mircea? Pai una este sa fii bezmetic si sa conduci iresponsabil si alta este sa obligi un om sa isi injecteze o substanta in organism, o substanta in care ( din diverse motive de cacat ) nu are incredere. Cu ce drept poti face asa ceva? Eu zic ca este cazul sa strangem randurile si statul sa investeasca mai mult in campanii, chiar si agresive, pro vaccin, sa castige increderea populatiei in vaccin, sa faca lumea sa inteleaga ca vaccinul este singura cale de revenire la normal. Link spre comentariu
merck Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 3 hours ago, zal said: Cum e să pierzi pe cineva din familie din cauza prostiei/răutăţii eroilor din linia întîi şi să dea vina pe Covid, să nu poţi face nimic să-i tragi la răspundere şi să te mai înjure şi Martorii lui Covid cînd deschizi gura să spui? La alte popoare se spală cu sînge ororile astea. E absolut necesar un tribunal gen Nuremberg pentru toţi autorii genocidului. Cand pierzi pe cineva din familie din cauza "prostiei/răutăţii eroilor din linia întîi" => de vina este sistemul care le-a permis sa ajunga acolo. Aia nu numai pe timp de pandemie fac prostii ci oricand! Ai habar cati au murit cu zile si inaintea pandemiei? Atunci cand nu era pandemie, de ce nu te oripilai??? Atunci inchideai ochii si treceai mai departe ca un neputincios, nu? 3 hours ago, zal said: Şi se mai miră unii cum au avut succes toate dictaturile, uitînd de suţinătorii voluntari. ...................... Spunea cineva mai sus de PATRIE. Conceptul ăsta pentru români nu mai există, e un popor pe cale de dispariţie, spre bucuria sa proprie, ca o boală autoimună. Trei decenii au fost de ajuns să mă convingă că nu merită să-i aperi sau să-i salvezi. Vor rămîne doar vorbele cîtorva înţelepţi populari, gen ''pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti''. Ce ai facut cu concret pentru Patrie? Link spre comentariu
Postări Recomandate