sesebe Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 (editat) 1 oră în urmă, dan cod a spus: Curios ca deși cresc restricțiile contaminare sunt tot în creștere. Parerea mea ca unele restricții nu ajuta la absolut nimic. Restrictiile nu reusesc sa ajute prea mult din cauza celor ca @mac01 . Editat Martie 26, 2021 de sesebe Link spre comentariu
validae Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Până nu rămân într-un final decât cei mai rezistenţi la virus nu se va termina pandemia.E o formă de selecţie în cele din urmă.Rezistă cel mai adaptat... Link spre comentariu
Barbaro Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Și am nimerit și scopul acestui asa zis război. Link spre comentariu
merck Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 3 hours ago, Marele Savant said: Dupa parerea unora precum dv. guvernele nu trebuiau sa faca nimic, eventual sa asigure excavatoare si buldozere pentru gropile comune! Pai ai uitat esentialul!!! Popi! Cati mai multi popi! Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Acum 20 minute, validae a spus: Rezistă cel mai adaptat... Cu alte cuvinte, scapa cine poate Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Problema e clară cu măsurile actuale anticovid.Asta nu e carantină...Eu înţeleg măsuri "a la chinezi" în care nu prea vezi pe nimeni pe stradă!Ba din contră cu reducerea perioadei în care se mişcă lumea se vor crea aglomeraţii. Şi care-i bişa cu restricţia de circulaţie noaptea?Cine-i somnambul să umble atunci? Auzii una tare mai de curând...Era unu pe sticlă ce tuna şi fulgera că e o grupare mafiotă la metrou care,prin grevă,şantajează...Mare-i gredina... Link spre comentariu
ratza Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Acum 12 minute, BRANCA a spus: Auzii una tare mai de curând...Era unu pe sticlă ce tuna şi fulgera că e o grupare mafiotă la metrou care,prin grevă,şantajează... Și nu e așa? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Acum 2 ore, RealAlex a spus: Ce nu am inteles este faptul ca de ce in privinta vaccinului au aparut discutii pe tari, vezi Romania vs Moldova, pai logic ar fi sa asiguri vaccinul, in mod egal, pentru toata populatia globului, nu sa tii cont de politic ( gen UE ) ori alte criterii. Pune la dispozitie la TOATA lumea vaccinul, altfel nu rezolvi nimic. Cine ''sa asiguri'' si ''pune''??? si pe banii cui? Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 OMS Toate tarile sa pompeze bani, mai ales cele bogate sa pompeze si pt cele sarace, altfel noi ne vaccinam, vecinii nostri nu, si nu facem mare branza. De ce unele tari au acces la doze iar altele nici daca vor nu au de unde? Pana la urma virusul nu face diferente, noi de ce facem diferente cand trebuie sa oferim doze? Ce bun era Cantacuzino acum ... dar stai asa ca apare merk acum sa ne spuna cum statea treaba :-) Deci repet, vaccinul trebuie sa fie accesibil fiecarui "pamantean". Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Tare acest topic, parca am fi in FORUMUL MEDICILOR! Link spre comentariu
RealAlex Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Pai nu suntem ? Nu le stim noi pe toate? Nu ne tratam noi singuri ? Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 (editat) Acum 17 minute, RealAlex a spus: OMS Toate tarile sa pompeze bani, mai ales cele bogate sa pompeze si pt cele sarace, altfel noi ne vaccinam, vecinii nostri nu, si nu facem mare branza. De ce unele tari au acces la doze iar altele nici daca vor nu au de unde? Pana la urma virusul nu face diferente, noi de ce facem diferente cand trebuie sa oferim doze? Ce bun era Cantacuzino acum ... dar stai asa ca apare merk acum sa ne spuna cum statea treaba :-) Deci repet, vaccinul trebuie sa fie accesibil fiecarui "pamantean". vecinii nostri lasa bautura si cumpara vaccinuri! 5 dolari pentru fiecare cetatean se gasesc si in cel mai sarac stat! altfel stau la ei in tara, nu obliga nimeni un stat sa lase pe oricine sa intre in statul respectiv. asa cum deja se si practica! Editat Martie 26, 2021 de Marele Savant Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 1 oră în urmă, BRANCA a spus: Problema e clară cu măsurile actuale anticovid.Asta nu e carantină...Eu înţeleg măsuri "a la chinezi" în care nu prea vezi pe nimeni pe stradă!Ba din contră cu reducerea perioadei în care se mişcă lumea se vor crea aglomeraţii. Şi care-i bişa cu restricţia de circulaţie noaptea?Cine-i somnambul să umble atunci? Auzii una tare mai de curând...Era unu pe sticlă ce tuna şi fulgera că e o grupare mafiotă la metrou care,prin grevă,şantajează...Mare-i gredina... Are dreptate, azi a fost haos în tot orașul, în mijloacele de transport terane a fost ca pe vremea bâlbâitului, în înghesuiala ăia.... faci ceva pe ea de mască, cred că o mulțime au luat azi carcalac, nu au făcut față taxiurile și carsharing. Niște așa ziși lideri de sindicat, pentru interesul propriu au blocat un oraș cu peste 2mil de locuitori, proștii la care nu ajunge un leu din combinațiile ălora..... strigau unitate Țara asta este eșuată și cu un număr extrem de mare de imbecili pe mp. Sunt curios ce ar fi zis elmar despre carcalac? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 In mod normal vinovații vor trebui trași la răspundere pt răspunderea pandemiei. E vorba de cei ce au inițiat aceasta greva. Se va putea verifica relativ ușor dacă au contribuit la răspunderea ei și ar trebui sa fie trași la răspundere pt intenții criminale pt ca vor muri și oameni di cauza asta (bolnavi de Covid). Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 26, 2021 Partajează Postat Martie 26, 2021 Acum 7 minute, viobio a spus: Sunt curios ce ar fi zis elmar despre carcalac? Nici eu. Asta mai lipsea... Link spre comentariu
Postări Recomandate