Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

Doamne-fereste !
Desi nu intereseaza pe nimeni, eu ma duc pe topicul cu Hiraga the Monster (8/30watt) ,
mananc in rahat offtopic acolo , si poate ma da afara cineva de pe forumul asta ca sa nu mai particip la asa aberatii !
NU SE POATE ASA CEVA !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio
Acum 9 minute, mac01 a spus:

Stiti ce este ciudat?

Inainte toata lumea murea de covid...acum sunt deja 90 de morti dupa ce si-au facut vaccinul...ciudat ca acesti 90 de morti n-au mai murit datorita faptului ca au bagat virusul in ei.

Voi nu vedeti ca mass-media asta va face din oameni neoameni...va duce si va intoarce cum vor ei.

Unde ai văzut un studiu medical care să ateste o legătură între cei 90 morți și vaccin? Chiar dacă ar fi o legătură..... nici un vaccin nu este perfect, dacă există 0,003% cazuri la 1mil de vaccinați.... este bine, vaccinul protejează pe mai mulți decât omoară. 

Link spre comentariu

Văd că unii n-au urmărit ştirile de la începutul pandemiei.Spun asta findcă am susţinut că pacienţii au fost cobai.Aţi uitat câte medicamente,tratamente,s-au "sucit"?Ba au fost bune o perioadă,ba n-au fost bune ulterior!...Şi acum se bâjbâie încă...Cel puţin la noi e jale.La ATI au fost transferaţi medici care n-au specializare în segmentul ăla!Învaţă nu-i aşa?Da' învaţă pe pielea pacientului!Şi pe urmă zicem că mor mai mulţi pacienţi în RO,decât în alte ţări,că vin prea târziu!!Că dacă te duci mai devreme n-ai loc!!

Link spre comentariu

Din partea mea puteti sa faceti la vaccine cat doriti. Vedeti ca peste 4 luni nu mai este valabil...faceti din nou altul. Iar peste alte 4 luni covid-ul va avea mutatii.... trebuie sa faceti alt vaccin. 

Fi-ti fratilor planul lor de bataie pana cand o sa va ingenuncheze de tot sanatatea si imunitatea! Si cand o sa va saturati.... sa veniti sa scrieti pe aici.....ca nu va mai simtiti bine deloc.

Va las cu ale voastre....si sa stiti ca nu sunt antivaccin......dar in niciun caz nu sunt soarecele lor de teste! Fac si eu vaccine...dar atunci cand sunt sigur de ele....in niciun caz in situatia data!

Editat de mac01
Link spre comentariu

Prietene @mac01, sunt de acord cu dta ca nu te trezesti de dimineata si-ti zici: nu am nici pe naiba, dar ma duc sa ma testez! E un nonsens!

Insa, odata ajuns in spital, unde intri in contact cu 3-4-10 persoane care sunt acolo sa te trateze de ceva, poate un ţep sub unghie, apoi daca cei care te trateaza nu stiu daca tu ai sau nu Covid (asimptomatic chiar), ti se pare normal ca aia sa te trateze riscandu-si sanatatea? Ca doar nu-s sclavii tai si obligati sa-ti pupe si picioarele?!

Caz din viata reala: am o licenta de prim ajutor. Daca vad pe unul cazul pe trotuar sunt obligat sa ma opresc, sa-i fac teste ca sa realizez in ce stare e si sa-i acord un prim ajutor. Sunt obligat, retine asta. Daca insa eu consider ca ajutandu-l imi pun sanatatea in pericol, aceeasi lege care ma obliga sa-l ajut imi da dreptul sa-i refuz primul ajutor. Ca sa nu-mi pun eu sanatatea mea in pericol ajutandu-l pe el, retine si asta.

Deci, in cazul tau, esti de acord sa ti se refuze serviciul medical cata vreme tu poti sa pui in pericol sanatatea personalului medical, refuzand testul? Esti de acord, repet?

Link spre comentariu
Acum 34 minute, ratza a spus:

De azi înainte o să le spun colegilor care testează frînele să meargă pe încredere şi să nu mai facă teste, 

Si nici sa faca pedala inainte sa dea masina clientului... In caz ca ar fi vorba de un service.

La tine eu zic sa bagi niste bug-uri, ce naiba...

Ultima chestie maxima au fost niste indieni care aveau raport de coverage f bun, testele treceau tot timpul, ma ganeam cu mama naibii ca vedeam o ochi ca nu are cum sa treaca cu datele de intrare, solutia: au scos assert-urile.

Asa ca n-ai inventat nimic nou...

Link spre comentariu

@Mircea

Daca pacientul cazut pe trotuar are trauma cerebrala si nu-ti poate raspunde daca are vaccinul facut...ce faci?

Ii acorzi primul ajutor sau il lasi sa moara ca nu stii daca are facut vaccinul si ti-e frica sa nu te imbolnavesti?

Editat de mac01
Link spre comentariu

Eu am raspuns la intrebarea ta cu aceeasi intrebare...iar intrebarea mea a ramas fara raspuns...deci!?

Cand iti alegi un drum in viata...te gandesti si la consecinte.....iar eu nu-i refuzam ajutorul pacientului cazut pe trotuar indiferent ca-mi puneam sau nu viata in pericol. Era un juramant care trebuia sa-l respect...iar asta face diferenta dintre oameni si lume. Oameni putini.....lume multa!

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 4 minute, mac01 a spus:

Eu am raspuns la intrebarea ta cu aceeasi intrebare...iar intrebarea mea a ramas fara raspuns...deci!?

Cand iti alegi un drum in viata...te gandesti si la consecinte.....iar eu nu-i refuzam ajutorul pacientului cazut pe trotuar indiferent ca-mi puneam sau nu viata viata in pericol. Era un juramant care trebuia sa-l respect...iar asta face diferenta dintre oameni si lume. Oameni putini.....lume multa!

Like

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Marian a spus:

Dl @franzm a lasat demult de inteles ca-i anticovid sau oricum covid-sceptic.

Ma mir ca nu stiai...

Nu sunt sceptic, nu neg existenta si potentialul patologic al virusului dar sunt sceptic în ceea ce priveste complexul de masuri aiurea care s-au luat.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări