Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 6 minute, ratza a spus:

CA SĂ NU DAI LA ALŢII!

Dai la altii cand esti bolnav...nu cand esti sanatos!

Am avut alta parere despre tine...dar se pare ca m-am inselat!

Acum 1 minut, Liviu.Mihaiu a spus:

Chiar crezi ca viitorul omenirii depinde de cheful tau de munca?
Respecta-ti apropiatii, respecta regulile societatii in care traim.

Respect...port masca si manusi de latex...cred ca este suficient! Si nu de frica...ci pentru ca asa mi se impune!

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio
Acum 45 minute, mac01 a spus:

Iesea pozitiva...de altfel cum iese toata lumea care ajunge la spital...bineinteles pentru alte probleme.

Dramatizati prea mult situatia! Mai vorbim dupa ce se termina toata babilonia asta....sa va vad cat de intelepti ati fost in luatul unor decizii pripite.

Aberezi, socrul meu a fost internat 5 zile in spital, are 69 ani, a intrat cu test negativ, a ieșit din spital cu test negativ. 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 8 minute, mac01 a spus:

Pentru ce sa ma duc sa-mi fac control daca eu ma simt bine?

Revin la exemplul meu, ce rau faci la motor daca scoti joja si verifici nivelul? Motorul merge bine si daca e putin sub nivel uleiul, dar asa-i ca imediat cum controlezi nu mai mergi relaxat pana nu completezi la nivel? Poti fi asimptomatic, sa nu ai nici un semn de boala, si sa imprastii virusi ca voiosul in jur. Daca si pt testare trebuie munca de lamurire, apai pt vaccin nici nu are rost o discutie...Si apoi, nu te trimite nimeni pe tine de acasa, sa te duci la testare. Era vorba de fetita care a solicitat ingrijiri medicale, deci a intrat intr-o institutie publica, nu de tine care stai acasa, dar te-ai bagat in discutie.

Link spre comentariu
3 minutes ago, viobio said:

Aberezi, socrul meu a fost internat 5 zile in spital, are 69 ani, a întrat cu test negativ, a ieșit din spital cu test negativ. 

Acum , banuiesc, urmeaza intrebarea 'logica':
"Cati bani v-au dat sa spuneti asta ?"

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Liviu.Mihaiu a spus:

Ce dovezi medicale ai pentru acuzatiile grave de mai sus ?

Dovezile au fost arse sau îngropate odata cu mortii. Se face o autopsie completa la fiecare mort? Cu analize histologice? Ma îndoiesc. Nu se face nici macar în vremuri normale.

La începutul pandemiei, medicii italieni se plângeau ca n-au mai vazut asemenea plamâni distrusi de pneumonie. Imediat s-au sistat autopsiile. Inclusiv la noi în Germania. Pe motive de securitate. Desi s-au facut pâna atunci autopsii la pacienti cu tot felul de boli contagioase.

Doar un profesor din Hamburg (oras stat, deci are posibilitatea sa se opuna directivelor centrale) a continuat sa autopsieze morti de covid si nu a gasit urma de plamâni distrusi de pneumonie.

Deci care-i treaba? Pentru ce au cerut suspendarea malpraxisului si imunitate pentru personalul medical? Va dati seama ce înseamna acest lucru?

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 32 minute, mac01 a spus:

Acum toata lumea care raceste un pic nu mai are  gripa...ci covid! De fapt, din ultimile noutati, se pare ca gripa sau raceala se numeste acum Covid. Fricosilor.....voi sunteti ce-i care induc teama in populatie si le scadeti moralul!

Vezi că așa gândea și un prieten al meu " ce.... eu sunt sanătos, am imunitate bună, fac sport, este prea mare frică inutilă, ce mască", până a rămas fără tată, unchi și mătușa, toți trei într-o săptămână, el..... trei săptămâni în spital cu mască de oxigen, acum nu mai iese din curte, nu primește pe nimeni la el și..... a făcut pe dracu in patru și s-a veccinat peste rand, a făcut și rapelul, spune despre el că a fost un mare imbecil, de la el au luat carcalac tatăl, unchiul și mătușa, are mustrări de conștiința.

Link spre comentariu
2 minutes ago, franzm said:

Dovezile au fost arse sau îngropate odata cu mortii. Se face o autopsie completa la fiecare mort? Cu analize histologice? Ma îndoiesc. Nu se face nici macar în vremuri normale.

Altul.
Mai fratilor, mai sunteti multi ?
Eu tot sper sa fie asa, de weekend.
Mi-e greu sa cred ca este adevarat !

Link spre comentariu

Stiti ce este ciudat?

Inainte toata lumea murea de covid...acum sunt deja 90 de morti dupa ce si-au facut vaccinul...ciudat ca acesti 90 de morti n-au mai murit datorita faptului ca au bagat virusul in ei.

Voi nu vedeti ca mass-media asta va face din oameni neoameni...va duce si va intoarce cum vor ei.

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 15 minute, mac01 a spus:

Ce sa argumentez... daca n-am ce?

Zilnic interactionez cu minim 10 persoane noi....niciunul, dar niciunul nu am auzit sa spuna ca a murit sulica sau pulica de covid! Toti sunt zapaciti de creier daca sa faca sau sa nu faca vaccinul.

Va uitati prea mult pe net si pe la tv....v-am spus eu! Relaxati-va...scapati de frica asta, fiti mai optimisti si o sa fie mult mai bine pentru voi!

Bade.... nu este vorba de frică, este vorba de conștiința, poți fi asimtomatic și să îți omori membri ai familiei sau alți oameni fără să îți dai seama, asta nu înțeleg zmei ca tine! Până în ziua când o dai de gard ca prietenul meu, el fiind răspandacul de virus. 

Link spre comentariu
55 minutes ago, -Atlas- said:

N-au testat-o si bineanteles ca nu avea covid.

Pentru ca tot suntem pe un forum de electronisti, asocierea din acea afirmatie este 100% ilogica.

E ca si cum ati spune ca nu ati masurat cutare tranzistor deci bineinteles ca nu era ars...

Cunosc personal multe cazuri care au mers la spital in stare critica si s-au intors acasa sanatosi.

Apoi tata e printre cronici ( cancer operat cu evolutie pozitiva, HVC, diabet insulino-dependent ), n-am avut nici un stres sa merg cu el la spital atunci cand a fost nevoie, si de fiecare data a venit in stare buna acasa.

Adica miturile astea ca spitalele te omoara sunt doar atat, mituri.

Sigur, exista si exemple negative ( de 36 de ani bat drumurile spitalelor eu insumi si am o multime de povestit ), dar asta se intampla dintotdeauna si peste tot, nu exista padure fara uscaturi, cazurile alea sunt insa doar atat, exceptii nedorite, mai atent mediatizate acum in contextul pandemic, si probabil mai usor tolerate din acelasi motiv. 

49 minutes ago, mac01 said:

Iesea pozitiva...de altfel cum iese toata lumea care ajunge la spital

De cate ori ai fost personal la spital de cand a inceput pandemia?

Uite astazi au fost confirmate 6516 noi cazuri pozitive, din peste 40000 de teste.

Cum ramane cu: "toate testele ies pozitive"?

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 17 minute, franzm a spus:

La începutul pandemiei, medicii italieni se plângeau ca n-au mai vazut asemenea plamâni distrusi de pneumonie. Imediat s-au sistat autopsiile. Inclusiv la noi în Germania. Pe motive de securitate. Desi s-au facut pâna atunci autopsii la pacienti cu tot felul de boli contagioase.

Doar un profesor din Hamburg (oras stat, deci are posibilitatea sa se opuna directivelor centrale) a continuat sa autopsieze morti de covid si nu a gasit urma de plamâni distrusi de pneumonie.

Deci care-i treaba? Pentru ce au cerut suspendarea malpraxisului si imunitate pentru personalul medical? Va dati seama ce înseamna acest lucru?

Cine crezi că mai are timp să facă autopsii la atâtea morți? Tu gândești logic? În Italia, Spania, Franța, SUA, au fost 1000 sau peste 1000 de morți pe zi, cine crezi că mai stătea să le facă autopsii și analize, când 90% din ei aveau simptome identice. 

Mă bucur că v-a băgat Merkel mințile în cap și aveți parte de măsuri mai draconice în România, probabil că nici cu nemții nu se poate altfel. 

Editat de viobio
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări