Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

Iesea pozitiva...de altfel cum iese toata lumea care ajunge la spital...bineinteles pentru alte probleme.

Dramatizati prea mult situatia! Mai vorbim dupa ce se termina toata babilonia asta....sa va vad cat de intelepti ati fost in luatul unor decizii pripite.

Acum 8 minute, doru3160 a spus:

Si daca o testau, ce se intampla? Intreb si eu de curiozitate, nu pt un prieten.

Editat de mac01
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Presupun că şi colega decedată a avut doar o răceală primăvăratică. Imposibil să fi fost Covid, avea ea ceva mai de dinainte.

Acum 1 minut, mac01 a spus:

Iesea pozitiva...de altfel cum iese toata lumea care ajunge la spital...bineinteles pentru alte probleme.

Dramatizati prea mult situatia! Mai vorbim dupa ce se termina toata babilonia asta....sa va vad cat de intelepti ati fost in luatul unor decizii pripite.

Da, şi pentru că ieşea pozitivă o duceau direct la intubare, apoi la morgă şi primea 2500 de lei.

Link spre comentariu

Acum toata lumea care raceste un pic nu mai are  gripa...ci covid! De fapt, din ultimile noutati, se pare ca gripa sau raceala se numeste acum Covid. Fricosilor.....voi sunteti ce-i care induc teama in populatie si le scadeti moralul!

Editat de mac01
Link spre comentariu
9 minutes ago, mac01 said:

Fakenews !

De unde ai scos asta ?
Pe ce te bazezi cand afirmi asa ceva ?
Ai acces la registrele spitalelor , sau cum ?

Link spre comentariu
Acum 5 minute, ratza a spus:

La modul cel mai sincer, îţi doresc să ai răceala de care suferă acum tata.

Cand i-ai catadicsit cu insulte urate pe cei antivaccin te-ai gandit ca si tatal tau facea parte din aceeasi categorie?

De fapt intrebarea este valabila pentru toti cei care arunca cu mizerii si insulte!

Nu puteti deloc sa discutati civilizat...de fapt nu va sta in caracter!

Editat de mac01
Link spre comentariu
3 minutes ago, mac01 said:

Nu puteti deloc sa discutati civilizat...de fapt nu va sta in caracter!

Discutia civilizata exclude FAKE-urile.
Iar tu asta faci.
Nu argumentezi nimic din ce afirmi despre Covid19.
Restul nu fac altceva decat sa te contrazica.
Pricepi unde gresesti ?

Link spre comentariu
Acum 18 minute, mac01 a spus:

Dramatizati prea mult situatia!

Da, asa e...stii cu ce seamana situatia cu refuzul testarii? Te duci la service sa-ti schimbi placutele de frana, si mecanicul, iti propune sa verifice si uleiul. In loc sa multumesti, tu ii spui, sa nu cumva sa-l verifici ca te ia naiba.

Si daca iesea fals pozitiv cum zici, exista posibilitatea sa repeti testul, nu te baga nimeni la reanimare numai pt un test pozitiv. Cred ca mai fricos esti tu cand bagi capul in nisip de frica testarii decat cei care au curaj sa priveasca lucrurile in fata.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, mac01 a spus:

Pentru ce sa ma testez atata timp cat ma simt bine si am chef de munca?

Pt ca intri intr-o institutie publica, cum ar fi spitalui unde s-a dus cu fetita, ca de aici a plecat discutia, si exista riscul sa fii asimptomatic si sa ia virusul toti care i-au acordat primul ajutor. Cat te simti bine si ai chef de munca, nu te ia nimeni cu forta de pe strada sa te testeze.

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Nu argumentezi nimic din ce afirmi despre Covid19.
?

Ce sa argumentez... daca n-am ce?

Zilnic interactionez cu minim 10 persoane noi....niciunul, dar niciunul nu am auzit sa spuna ca a murit sulica sau pulica de covid! Toti sunt zapaciti de creier daca sa faca sau sa nu faca vaccinul.

Va uitati prea mult pe net si pe la tv....v-am spus eu! Relaxati-va...scapati de frica asta, fiti mai optimisti si o sa fie mult mai bine pentru voi!

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 50 minute, -Atlas- a spus:

Buna

Eu mai am o zi si ies din izolare.

Am ramasa acasa,cu toate ca am avut o forma destul de  grava.Am avut saturatie de71(asta a fost minimul).Nu stiu ce precizie au aparatele astea de 100lei.Dimineata aveam in jur de 85,iar dupa aerisire si 10 minute de activitate 

era de 94,96.

Mai multi m-ai sfatuit sa merg la spital.Ei bine nu m-am dus.Acum sunt OK,cam obosit,dar fara alte probleme.

O colega de serviciu s-a imbolnavit la 4 ,5 zile dupa mine si ieri a avut loc inmormantarea.Dupa 7 zile spitalizare 

permanenta,de la depistarea bolii.

Nu acuz pe nimeni,dar nu prea ai ce comenta.

In toamna pe fiica-mea a muscat-o un caine,rau de tot,talie mare.

Bineanteles ca am ajuns la urgenta,i-au fost pansate ambele maini.

Le-am auzit pe asistente.O testam de covid?

Le-am luat tare.Nici sa nu va ganditi ca va ia naiba.

N-au testat-o si bineanteles ca nu avea covid. 

Spor tuturor

Alex

Dacă o testau..... ce rău îi făcea? Putea avea și să fie asimtomatică, fără test nu ai cum să știi dacă ai carcalac 

Editat de viobio
Link spre comentariu
7 minutes ago, mac01 said:

Pentru ce sa ma testez atata timp cat ma simt bine si am chef de munca?

Chiar crezi ca viitorul omenirii depinde de cheful tau de munca?
Respecta-ti apropiatii, respecta regulile societatii in care traim.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări