Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

7 minutes ago, Marian said:

Marea majoritate a miturilor si tampeniilor promovate de cei anticovid pe post de argumente sunt extrem de superficiale si usor de combatut, practic bat la ochi de la o posta

Posibil ca grupurile care se ocupa cu dezinformarea sa se bazeze si pe capacitatea subiectilor de a dezvolta subiectul injectat.
Pe facebook, majoritatea conturilor false anti-vacciniste au poze cu pisici la profil.
Asa a fost si cand au fost alegerile presidentiale. Tot pisici.
Atat l-a dus capul pe rusul ala betiv de la face conturi false.
La Haznaua3, popa-raspopit pune fundaluri albastre cand au ceva important, venit de la sefu, de bagat in cap la fraieri.

Link spre comentariu
Acum 9 minute, franzm a spus:

Nu stiu de ce va este rusine de wikipedia. Mai ales ca este un articol bine documentat.

1 pentru există și altceva în afara de Wikipedia 

2 pentru că așa îi provoc pe alții să mai și gândească! 

3 liberate... 

4 nu mi-e rușine 

5 oricine știe de Wikipedia 

Rață :wretreacum nu; e inceputu' dictaturii lu' antihrist :rade:

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Posibil ca grupurile care se ocupa cu dezinformarea sa se bazeze si pe capacitatea subiectilor de a dezvolta subiectul injectat.
Pe facebook, majoritatea conturilor false anti-vacciniste au poze cu pisici la profil.
Asa a fost si cand au fost alegerile presidentiale. Tot pisici.
Atat l-a dus capul pe rusul ala betiv de la face conturi false.
La Haznaua3, popa-raspopit pune fundaluri albastre cand au ceva important, venit de la sefu, de bagat in cap la fraieri.

Boss, eu nu am feisbuc. Si poza mea e din 2007, daca ai o problema cu matzele.:rade:

Editat de fluffy37
Link spre comentariu
Acum 24 minute, ratza a spus:

Vă obligă cineva să vă vaccinați? Nu.

Corect ! Era vorba de legatura [posibila] dintre infectat covid si vaccin !

In rest, este vorba despre un site OFICIAL ...mortii sunt cam multi, parerea mea !

Am luat un punct penalizare pentru o pupatura " dulce in cur " ...mai vreau un punct ! pa motiv de " zombi "  Thank in advance !... so... inca unu !

Editat de okean
Link spre comentariu
22 minutes ago, fluffy37 said:

Boss, eu nu am feisbuc. Si poza mea e din 2007, daca ai o problema cu matzele

Nici o treaba nu am cu poza ta. Este chiar bine.
Creatorul rus de conturi false FB anti-covid pune poze cu pisici fericite.

Link spre comentariu
10 minutes ago, maxente said:

Asa va trebuie daca stati toata ziua pe fuckbook, sa fiti dezinformati de toti bolnavii mintal

Trebuie si putin facebook.
Altfel nu ai cum sa intelegi de unde vine puzderia asta de informatii false.
Si nici nu ai cum sa realizezi in ce grad de degradare umana s-a ajuns.
Covid19 a fost doar evenimentul care a aratat cat de nedreptate a avut Darwin.
Nu cred ca a avut cont pe FB.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 13 minute, Stefan a spus:

Consider că nu am nimic de pierdut daca nu știu mizeriile de acolo

Pai si acolo e la fel ca la tv...depinde la ce te uiti. Eu stau mai mult pe marketplace si cateodata pe watch, daca gasesc ceva interesant. Daca te bagi in cocina, te umpli de noroc. La fel si la tv, e alta poveste  daca te uiti la discovery sau national geografic, decat la A3. Totul tine de individ, nu de ce porcarii poti vedea in anumite locuri, daca te opresti acolo.

Link spre comentariu

Era vorba de "Altfel nu ai cum sa intelegi de unde vine puzderia asta de informatii false", nu de cum pot pierde timpul pe Facebook in alt mod la fel de inutil. 

Pot evita bine merci și știrile de la TV dar totuși uneori mai vreau sa aflu în ce grozavid au investit autoritățile locale 400.000 euro s.a.m.d.

Dacă vreau să mă uit la un documentar am și alte surse, nu aștept la Discovery and Co.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări