Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 9 minute, franzm a spus:

Pe la începuturile pandemiei, se vorbea despre un colectiv timisorean care ar fi la un pas de a pune la punct un medicament anti covid. Ce se mai aude de ei?

Nu stiu de ce , am impresia ca totul a fost, o ''barba''. Intradevar doctorul Musta a incercat sa faca ceva, dar pe parcurs,  cred ca a abandonat, pentru ca n-am mai auzit de el de foarte multa vreme! Oricum, dr, Musta sa zbatut, sa faca si el ceva!

Felicitari domnule dr. Musta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

59 minutes ago, franzm said:

Pe la începuturile pandemiei, se vorbea despre un colectiv timisorean care ar fi la un pas de a pune la punct un medicament anti covid. Ce se mai aude de ei?

Vaccinul anti-COVID dezvoltat la Timişoara de colectivul profesorului Virgil Păunescu a depăşit faza de testare pe animale, mai exact pe un lot de 40 de şobolani. Următorul pas este realizarea documentaţiei pentru Agenţia Medicamentului, iar dacă va fi aprobat va trece la studiile clinice pe om.

Virgil Păunescu, creatorul vaccinului românesc anti-COVID: „Această pandemie nu poate să fie închisă cu actualele vaccinuri. Într-un an trebuie schimbate”

Link spre comentariu
1 oră în urmă, franzm a spus:

O duc bine. Agata clienti din spitalele de stat si ii trateaza la clinicile private. Din cand in cand mai ies pe massmedia si arunca cate o soparla .

Link spre comentariu
23 minutes ago, merck said:

Virgil Păunescu, creatorul vaccinului românesc anti-COVID: „Această pandemie nu poate să fie închisă cu actualele vaccinuri. Într-un an trebuie schimbate”

Toate vaccinurile se actualizeaza anual pentru a tine pasul cu modificarile virusilor.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, RST a spus:

Oameni ca mine, nu au ce cauta prin spitale. E interesul dvs sa convingeti autoritatile sa ne lase dracu un pace. 

Daca nu ne mai baga si pe noi cu forta, vor fi mai multe locuri in spitale, pentru cine chiar are o problema serioasa. 

Au venit autoritatile sa te bage cu forta in spital??? asta se face doar pentru o anumita categorie a populatiei!

Acum 3 ore, RST a spus:

Tataie Vasile a murit natural, citind ziarul, pe 30 decembrie 2002 ( exact de ziua mea ). 

Da, dar sigur el nu umbla continuu cu capul plin de bautura!

Acum 3 ore, BRANCA a spus:

Viobio.Repet ce am mai zis.Vaccinurile s-au testat pe oameni sănătoşi.Nu s-au făcut experimente pe bolnavi.La categoria ăstora,deocamdată,nu poate nimeni afirma,ştiinţific,că e fără riscuri sau nu!!

Ştiu caz când cineva,cu o boală de sânge,s-a adresat la Pfizer.A întrebat dacă se poate vaccina.Răspunsul a fost..."adresaţi-vă doctorului curent"!!Şi doctorul curent e Mafalda şi recomandă sau nu...

Mai ştiu că pentru o anume boală se adună date,după vaccinare,de la pacienţi,în Bucureşti.Studiu...Asta după ce au recomandat vaccinul cu "viteza a cincea"!!

fara dovezi, presupunem ca cele relatate sint exemple pur didactice, nu neaparat reale!

Link spre comentariu

Mare Savant.Nu pot da nume dar  cele relatate sunt perfect reale.Nu sunt poveşti de radioşanţ.Am şi un amic la Muscel căruia doctoriţa i-a recomandat ca,la boala lui,să nu facă vaccinul.Pe net,la boala aia,doctori de prestigiu recomandă vaccinul!No,cum sună?

Link spre comentariu
Acum 15 minute, BRANCA a spus:

Pe net,la boala aia,doctori de prestigiu recomandă vaccinul!No,cum sună?

Doctorii de prestigiu de pe net, nu cunosc particularitatile bolii individului caruia doctorul curant i-a recomandat sa nu faca vaccinul.E simplu. Aia de pe net doar recomanda, doctorul curant ii poate interzice.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Mare Savant.Nu pot da nume dar  cele relatate sunt perfect reale.Nu sunt poveşti de radioşanţ.Am şi un amic la Muscel căruia doctoriţa i-a recomandat ca,la boala lui,să nu facă vaccinul.Pe net,la boala aia,doctori de prestigiu recomandă vaccinul!No,cum sună?

cum crezi ca suna? parerea unei doctorite din Muscel vs doctori de prestigiu???

Link spre comentariu
12 hours ago, viobio said:

Text preluat 

O țară de Idioți dar Dăstepti                                 
 Oricum s-ar face,tot căutați/găsiți nod in papura!
Apare un virus.
„Nu există.”
Sunt internați și izolați pacienții.
„Ne închid cu forța.”
Apar morții
„Sunt plătiți sa umfle cazurile.”
Cresc cazurile.
„De ce n-au închis granița de la început?”
Apare transmiterea intracomunitară.
„De ce nu testează?”
Cumpărăm aparate de testare.
„Nu e bun testul.”
Intrăm în carantină.
„Dictatură sanitară.”
Ieșim din carantină.
„De ce nu se iau măsuri?”
Se recomandă distanțarea.
„Ce e viața fără îmbrățișări?”
Se încearcă termometrizarea.
„Dar ce pregătire medicală are paznicul?”
Se recomandă purtarea măștii și de către populație.
„Asta-i botniță.”
Se dau bani pentru găsirea unui vaccin.
„Nu vor găsi niciodată un vaccin.”
Se închid școlile. Orele se fac online.
„Dați-ne tablete.”
Se închid bisericile.
„Ne distrugeți credința.”
Se deschid treptat toate, dar până la ora 23.
„Dar eu atunci mă plimb.”
Se încearcă diverse terapii, empiric.
„Medicii nu știu nimic.”
Se descoperă un antiviral.
„Omoară cu el pacienții. Vrem altul. Mai ieftin și mai românesc.”
Se umplu paturile de ATI.
„De ce n-au făcut mai multe paturi?”
Se fac mai multe paturi.
„De ce n-avem mai mulți medici?”
Medicii lucrează până la epuizare.
„Ăștia omoară pacienții. Nu vă duceți la spital. Stați acasă.”
Apare un vaccin ARNm.
„Nu e testat suficient. Ne modifică genele. Ne bagă cipul. Facem leucemie. E mai rău ca virusul. Vrem vaccin clasic.”
Apare un vaccin ceva mai clasic.
„Faci trombi de la el.”
Nu faci trombi de la el.
„Cine vă mai crede?”
Se închid în sfârșit granițele.
„Unde e libertatea de mișcare?” 
Mor zeci de mii.
„Autoritățile n-au făcut nimic. Protocolul medicilor i-a omorât.”
Economia intră în recesiune.
„Murim de foame. Deschideți barurile, că om respecta noi masurile.”
Se deschid terasele cu distanțare.
„Vă bateți joc de clienți.”
Vaccinăm.
„Tu primul. Dacă nu mori, mă mai gândesc.”
Se vaccinează milioane fără reacții adverse notabile.”
„Stai să vedem peste 10 ani!”
Un nou semestru online.
„Deschideți școlile!”
Se deschid școlile, cu măsuri de protecție specială.
„Săracii copii, uite cum arată cu botnița aia.”
Restaurantele deschise în interior doar 30%.
„E prea puțin.”
Ce ar fi să primim suplimentar, dar dintre cei vaccinați?
„Aoleu, discriminare!!!”
Se vaccinează întâi medicii și bătrânii.
„De ce nu începe Iohannis, să dea un exemplu?”
Se vaccinează Iohannis.
„S-a vaccinat cu apă chioară.”
Se vaccinează demnitari, funcționari, militari.
„S-au băgat în față.”
Vaccinarea avansează excelent în multe țări ale lumii.
„Degeaba mă vaccinez, dacă tot pot transmite virusul.”
Apar dovezi că vaccinarea reduce semnificativ transmiterea.
„Las' că se vaccinează alții până la 70%. Nu trebuie neapărat eu.”
Peste 80% din medici se vaccinează și recomandă vaccinarea.
„Uite ce zice doctorul ăsta gastroenterolog/chirurg plastician/ naturopat/ homeopat, că nu e bună. Și el e doctor.”
Începem să pierdem tot mai mulți pe cineva apropiat din cauza virusului.
„Dar el a ajuns bine mersi, pe picioare, când l-am dus cu ambulanța la spital. Acolo l-au omorât!”

Bun de pus in rama textul!

N-ai ce sa mai comentezi ca acopera tot :)

Link spre comentariu
13 hours ago, RST said:

Dar am increxdere MAXIMA in sistemul meu imunitar ! Nimeni si nimic nu-l poate strapunge !

Vezi de treaba, inca n-ai atins limitele suportabilitatii la ficat ori plamani pentru consumul prelungit de alcool si tutun.

Am cunoscut personal pe cineva care fuma 3 pachete pe zi, i-am zis ca tutunul o sa-l bage in pamant daca nu se opreste.

La un momentdat a facut o forma foarte agresiva de cancer pulmonar si in cateva luni s-a stins...

Ho, asteapta sa dai de o HVC, un diabet, ceva probleme coronariene, etc... sa vezi atunci cum sistemul tau imunitar "invincibil" arunca armele...

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări