Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 25 minute, viobio a spus:

Text preluat 

O țară de Idioți dar Dăstepti                                 
 Oricum s-ar face,tot căutați/găsiți nod in papura!
Apare un virus.
„Nu există.”
Sunt internați și izolați pacienții.
„Ne închid cu forța.”
Apar morții
„Sunt plătiți sa umfle cazurile.”
Cresc cazurile.
„De ce n-au închis granița de la început?”
Apare transmiterea intracomunitară.
„De ce nu testează?”
Cumpărăm aparate de testare.
„Nu e bun testul.”
Intrăm în carantină.
„Dictatură sanitară.”
Ieșim din carantină.
„De ce nu se iau măsuri?”
Se recomandă distanțarea.
„Ce e viața fără îmbrățișări?”
Se încearcă termometrizarea.
„Dar ce pregătire medicală are paznicul?”
Se recomandă purtarea măștii și de către populație.
„Asta-i botniță.”
Se dau bani pentru găsirea unui vaccin.
„Nu vor găsi niciodată un vaccin.”
Se închid școlile. Orele se fac online.
„Dați-ne tablete.”
Se închid bisericile.
„Ne distrugeți credința.”
Se deschid treptat toate, dar până la ora 23.
„Dar eu atunci mă plimb.”
Se încearcă diverse terapii, empiric.
„Medicii nu știu nimic.”
Se descoperă un antiviral.
„Omoară cu el pacienții. Vrem altul. Mai ieftin și mai românesc.”
Se umplu paturile de ATI.
„De ce n-au făcut mai multe paturi?”
Se fac mai multe paturi.
„De ce n-avem mai mulți medici?”
Medicii lucrează până la epuizare.
„Ăștia omoară pacienții. Nu vă duceți la spital. Stați acasă.”
Apare un vaccin ARNm.
„Nu e testat suficient. Ne modifică genele. Ne bagă cipul. Facem leucemie. E mai rău ca virusul. Vrem vaccin clasic.”
Apare un vaccin ceva mai clasic.
„Faci trombi de la el.”
Nu faci trombi de la el.
„Cine vă mai crede?”
Se închid în sfârșit granițele.
„Unde e libertatea de mișcare?” 
Mor zeci de mii.
„Autoritățile n-au făcut nimic. Protocolul medicilor i-a omorât.”
Economia intră în recesiune.
„Murim de foame. Deschideți barurile, că om respecta noi masurile.”
Se deschid terasele cu distanțare.
„Vă bateți joc de clienți.”
Vaccinăm.
„Tu primul. Dacă nu mori, mă mai gândesc.”
Se vaccinează milioane fără reacții adverse notabile.”
„Stai să vedem peste 10 ani!”
Un nou semestru online.
„Deschideți școlile!”
Se deschid școlile, cu măsuri de protecție specială.
„Săracii copii, uite cum arată cu botnița aia.”
Restaurantele deschise în interior doar 30%.
„E prea puțin.”
Ce ar fi să primim suplimentar, dar dintre cei vaccinați?
„Aoleu, discriminare!!!”
Se vaccinează întâi medicii și bătrânii.
„De ce nu începe Iohannis, să dea un exemplu?”
Se vaccinează Iohannis.
„S-a vaccinat cu apă chioară.”
Se vaccinează demnitari, funcționari, militari.
„S-au băgat în față.”
Vaccinarea avansează excelent în multe țări ale lumii.
„Degeaba mă vaccinez, dacă tot pot transmite virusul.”
Apar dovezi că vaccinarea reduce semnificativ transmiterea.
„Las' că se vaccinează alții până la 70%. Nu trebuie neapărat eu.”
Peste 80% din medici se vaccinează și recomandă vaccinarea.
„Uite ce zice doctorul ăsta gastroenterolog/chirurg plastician/ naturopat/ homeopat, că nu e bună. Și el e doctor.”
Începem să pierdem tot mai mulți pe cineva apropiat din cauza virusului.
„Dar el a ajuns bine mersi, pe picioare, când l-am dus cu ambulanța la spital. Acolo l-au omorât!”

Faina radiografie a situatiei actuale!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Viobio.Ce-ai înşirat acolo e boală tipic românească de cârtit,băşcălit,răstălmăcit.De aia nu suntem ca nemţii...

Partea proastă e că se moare şi din vaccin.Ultimul caz mediatizat e cu băiatul ce făcea dializă.Doctorul se pare că i-a impus vaccinarea!Aici apare chestia aia că nu există experienţă cu vaccinarea în cazuri ca acela.Şi totuşi doctorii se aventurează şi recomandă vaccinul!!În baza a ce?!Nu merită daţi în judecată?!

Se mai întâmplă şi la alţi bolnavi,cu alte boli.Şi tot aşa doctorii recomandă vaccinarea!!E clar că în cazurile astea oamenii sunt cobai...

Link spre comentariu
7 minutes ago, yo9hrb said:

Faina radiografie a situatiei actuale!

In 1907 noi incercam sa ne eliberam de iobagie, iar nemtii construiau submarine. 

70 de ani mai tarziu, flota romaneasca invada oceanele, iar sondele de foraj romanesti Irak, Libia, Siria

Dupa " Revolutie ", sportul nostru national a devenit prostirea intre noi.

Intreaba un american cam care crede el ca-i cea mai de rahat tara din lume. Iti va raspunde ca Somalia, Togo, Senegal 

Intreaba si un roman. Romaniaaaa !! Asta e cea mai de rahat tara din lume. 

In conditiile in care romanii contesta tocmai Romania, aveti vreo pretentie in lume, domnilor ? 

Link spre comentariu
10 minutes ago, doru3160 said:

Citind asta, inteleg de ce unii trebuie internati cu forta in spitale...au ajuns in faza in care nu mai disting ce e bine si ce e rau pt ei.

Exact aici am vrut sa ajung si tocmai am dat o lectie de manipulare. Asa cum fac si astia cu voi. 

Premisa: Oamenii care sunt " pro " sunt cei cu probleme medicale. Dintr-un sentiment de invidie si etc, vor ca toata lumea sa fie ca ei. In sensul asta a fost creat topicul, precum si cursul lui, inainte sa il disturb eu. Adica sa incep lectia de manipulare, pentru a afla raspunsuri sincere si concrete, fara a pune o intrebare. 

Concluzia: am zis-o in mare parte mai sus. Am aflat raspunsul la intrebarea: " Sunteti invidiosi, ranchinosi pe cei care se pot proteja natural ? " 

Raspuns: Daaaaa

Consecinta: Duceti-va la spital sau protejati-va. Noi, ceilalti avem alte treburi. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 31 minute, BRANCA a spus:

Viobio.Ce-ai înşirat acolo e boală tipic românească de cârtit,băşcălit,răstălmăcit.De aia nu suntem ca nemţii...

Partea proastă e că se moare şi din vaccin.Ultimul caz mediatizat e cu băiatul ce făcea dializă.Doctorul se pare că i-a impus vaccinarea!Aici apare chestia aia că nu există experienţă cu vaccinarea în cazuri ca acela.Şi totuşi doctorii se aventurează şi recomandă vaccinul!!În baza a ce?!Nu merită daţi în judecată?!

Se mai întâmplă şi la alţi bolnavi,cu alte boli.Şi tot aşa doctorii recomandă vaccinarea!!E clar că în cazurile astea oamenii sunt cobai...

A murit după rapel, ca să îți dau dreptate..... pune aici o dovadă după autopsie și analize  

Nu este așa că te regăsești în ce am postat eu mai sus? 

Link spre comentariu
Acum 8 minute, RST a spus:

Concluzia: am zis-o in mare parte mai sus. Am aflat raspunsul la intrebarea: " Sunteti invidiosi, ranchinosi pe cei care se pot proteja natural ? " 

Raspuns: Daaaaa

Un ''Daaaa!'' voios, din tot sufletul, il obtii si la intrebarea: ''sint pline cimitirele de indivizi care se pot proteja natural???''

Acum 9 ore, RST a spus:

Dar aveti cel putin 50 si ati trecut prin imunizarea naturala, impotriva la orice, nu numai a unui rahat de virus gripal. Ati si invatat la Biologie in clasa 9a ce stie sa faca sistemul imunitar. 

Exact cei trecuti de 50 de ani sint clientii de baza ai virusului si apoi ai cimitirelor!

Link spre comentariu

Da, a murit Dn-a Elisaveta Manzala, acum aprox 2 saptamani. 97 de ani. O pot numi vecina...intr-un sat de munte, in limita a 500m ne vecinim intre noi. 

A murit offtopic, neavand legatura cu subiectul, ci cu varsta. 

Editat de RST
Link spre comentariu

Viobio.Repet ce am mai zis.Vaccinurile s-au testat pe oameni sănătoşi.Nu s-au făcut experimente pe bolnavi.La categoria ăstora,deocamdată,nu poate nimeni afirma,ştiinţific,că e fără riscuri sau nu!!

Ştiu caz când cineva,cu o boală de sânge,s-a adresat la Pfizer.A întrebat dacă se poate vaccina.Răspunsul a fost..."adresaţi-vă doctorului curent"!!Şi doctorul curent e Mafalda şi recomandă sau nu...

Mai ştiu că pentru o anume boală se adună date,după vaccinare,de la pacienţi,în Bucureşti.Studiu...Asta după ce au recomandat vaccinul cu "viteza a cincea"!!

Link spre comentariu

Tataie Vasile Cordonasu, caporal pe Frontul de Est, a ajuns pana la Stalingrad, in 1942, 

Acolo nu prea s-a inteles cu nemtii si l-au luat rusii la spart piatra in muntii Ural, pana in 1949. Pe atunci treaba aia se numea " lagar "....acum se numeste " sejur de 7 ani " 

Masurile de protectie in lagarul rusesc erau exemplare....fiecare prizonier avea propriul nutritionist,protejat si fizic de niste gardieni cu Kalashul la indemana, sa nu treeaca virusul, si tot asa. 

Cand s-a intors acasa, a observat ca tata ( al meu ) avea deja 10 ani si se cam luase de prostii. In sensul ca nu purta masca de gaze cum trebuie, se spala pe maini inainte sa manance ( delict grav pe vremea aia ) plus alte apucaturi futuriste. 

Tataie Vasile a murit natural, citind ziarul, pe 30 decembrie 2002 ( exact de ziua mea ). 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 13 minute, BRANCA a spus:

Viobio.Repet ce am mai zis.Vaccinurile s-au testat pe oameni sănătoşi.Nu s-au făcut experimente pe bolnavi.La categoria ăstora,deocamdată,nu poate nimeni afirma,ştiinţific,că e fără riscuri sau nu!!

Ştiu caz când cineva,cu o boală de sânge,s-a adresat la Pfizer.A întrebat dacă se poate vaccina.Răspunsul a fost..."adresaţi-vă doctorului curent"!!Şi doctorul curent e Mafalda şi recomandă sau nu...

Mai ştiu că pentru o anume boală se adună date,după vaccinare,de la pacienţi,în Bucureşti.Studiu...Asta după ce au recomandat vaccinul cu "viteza a cincea"!!

Curant, nu curent. 

Nici un vaccin nu este perfect!  Dacă există 2....3 cazuri la milioane de oameni vaccinați..... asta este..... medicina nu este matematică. 

Link spre comentariu
10 hours ago, RST said:

Foarte interesant..........

In anii 2000 se crease o alta panica, anume a sindromului imuno-deficitar, zis si SIDA. Nimeni nu mai vorbeste acum de el, nu mai e la moda ;) 

De HIV nu se mai vorbeste pentru ca deja exista tratament! De prin 2012 (daca nu ma insel) se ia o singura pastila si totul este OK. Freddie Mercury ar fi fost in viata astazi daca ar fi prins acest tratament. 

Pentru tine HIV si SIDA sunt unul si acelasi lucru. Incerc totusi o analogie: HIV = betie crunta zilnica, SIDA = ciroza alcoolica . Nu-i chiar cea mai fericita analogie dar pe asta macar o intelegi. Nu stiu daca ai fi inteles daca as fi spus ca HIV netratat (si in trecut nu aveai cu ce sa il tratezi) dezvolta SIDA. 

Poate te ajuta:

Screenshot-2021-03-24-at-09-05-18.png

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări