Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

21 minutes ago, doru3160 said:

Nu am inteles bine, te referi la tentative de plata sau chiar plata? Fii si tu mai coerent, macar la limita decentei, ca sa aiba ursul coada. Daca a fost facuta plata, atunci intrebarile mele au sens.

E vorba de cazuri din vara + toamna trecuta. Neavand vreo importanta directa pentru mine, spun acum doar ce i mi mai amintesc: 

Una din oferta i-a fost facuta unui cetatean din sat Plaiul Nucului, comuna Lopatari, pentru bunicul lui, decedat la 90 de ani in spitalul amintit. I s-au oferi 2500 lei ( sau ceva de gen ). 

Tipul, sofer de TIR in Anglia, a refuzat oferta...motivele sunt evidente. 

Un alt caz e din comuna Vintila Voda, in care am inteles ca oferta a fost acceptata, la fel ca si altul din comuna mea, Manzalesti. 

Daca se doreste, si pentru ca mi-ati (re)trezit curiozitatea, in cateva zile pot avea date exacte. Cu nume concrete, suma oferita, precum si " accept/decline ". 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 13 minute, RST a spus:

Una din oferta i-a fost facuta unui cetatean din sat Plaiul Nucului, comuna Lopatari, pentru bunicul lui, decedat la 90 de ani in spitalul amintit. I s-au oferi 2500 lei ( sau ceva de gen ). 

Ok, si relatarea a fost facuta la un pahar de vorba sau ceva de gen. iti dai seama cat de ridicol suna...un spital iti ofera 2500 lei ca sa ce? sa scrie in certificat de deces ce vor ei. De unde vin banii astia? Cine ii justifica in contabilitatea unei institurii de stat? Voi chiar nu vreti sa ganditi, suna senzational ca spitalul face matrapazlacuri si o tineti langa, fara dovezi, fara certitudini...doar asa, pe vorbe.

Link spre comentariu

@RST    2500 lei brut este suma primita de personalul implicat in tratarea cazurilor de covid19.  De ce crezi ca ar da toti banii plus de la ei sa apara cu cazuri de covid. Aceasta se da  pentru un caz si pentru 100 de cazuri. Unde este logica?? Si spitalul de la Vintila Voda este privat si nici macar nu trateaza de covid!   Dar cum la noi sunt foarte multi ,,zvonaci,, automat sunt si ,,raspandaci,,!!!

Editat de yo9gcc
Link spre comentariu

Doctorii să dea bani :85:85:nebun:

Ăștia care nu te bagă în seamă fără să umblii la portofel!?  S-au rtezit acum să dea rudelor îndoliate 500 de ieuroi? Îi mustră rău conștiința pe doctori? :rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Unii pacienți în stare gravă refuză tratamentul cu oxigen după declarațiile Flaviei Groșan.

„Asta se întâmplă de joia trecută. Vă dau un exemplu concret de azi dimineaţă. Un pacient de circa 40 de ani, care era într-o stare atât de gravă încât ulterior a ajuns la ATI, întubat, şi a fost pus şi pe circulaţie extracorporală, deşi abia putea respira, s-a dat jos de pe targă implorându-ne să nu-i dăm oxigen”,

„Colegele mele, văzând că refuză oxigenul, l-au lăsat în pace. Au zis «OK, nu vreţi? Bine, staţi 5 minute liniştit». După 5 minute, neputând respira, omul şi-a pus singur masca de oxigen”, a declarat dr. Hadrian Borcea 

:57

Link spre comentariu
53 minutes ago, yo9gcc said:

spitalul de la Vintila Voda este privat si nici macar nu trateaza de covid!

Indicati-mi un spital nu neaparat din Romania, ci din lume, care trateaza Covid !  

Am patit 2 infectari pana acum, la a 3-a duc la aia care stiu sa vindece !

Oficial, nu exista tratament nici pentru Covid si nici macar pentru gripa obisnuita. Pe ce motiv internezi un bolvav de una din cele 2 boli, odata ce tu nu ai tratament pentru ele ??? 

Repet, daca stiti vreun spital care poate vindeca prin tratament, macar gripa obisnuita, in mai putin de 6 zile, spuneti-mi care si voi proceda in consecinta.

Link spre comentariu
3 minutes ago, RST said:

Oficial, nu exista tratament nici pentru Covid si nici macar pentru gripa obisnuita. Pe ce motiv internezi un bolvav de una din cele 2 boli, odata ce tu nu ai tratament pentru ele ??? 

Tu ori esti prost ori esti prost din doua .. oricare!

Daca ai covid19 si nu poti respira si iti trebuie masca de oxigen unde te duci? La bodega? 

La spital in functie de cantitatea de oxigen de care ai nevoie, medicul stabileste la ce aparat te conecteaza. 

Lasa dracu' sticla aia si du-te si te culca!

Link spre comentariu

Poate nu exista spitale care sa trateze de Covid dar sigur sint foarte multe spitale care țin în viata persoanele bolnave de Covid și gripa și alte boli pt care nu exista tratament specific. 

Nu toată lumea știe sa se trateze cu alcool de 70grade prin ingerarea lui. 

Link spre comentariu

Daca esti prudent, si nu te dai coios, nu inseamna neaparat ca iti este frica de mori. In spitale se trateaza complicatiile care apar de la covid. In functie de individ, apar diverse complicatii, si tot in functie de individ se stabileste un tratament. De asta n-ai sa gasesti un tratament clasic, bine determinat. Am impresia ca stii asta dar ne intrebi de spitale care trateaza de covid...ei bine, n-ai sa vezi.

Acum 17 minute, RST a spus:

e mai avantajos sa mori de Covid la 93 de ani, decat de frica de Covid, la 65.

Avantajos nu e nicicum sa dai ortul popii...desi unii ar face un serviciu comunitatii daca ar sucomba.

Link spre comentariu

Foarte interesant..........

In anii 2000 se crease o alta panica, anume a sindromului imuno-deficitar, zis si SIDA. Nimeni nu mai vorbeste acum de el, nu mai e la moda ;) 

Dat dracului de interesant e ca nimeni nu a mai auzit de sistemul imunitar natural, ala care te apara de orice, fara ajutorul lui nenea Doctoru. Daca aveati 20 de ani va mai intelegeam. 

Dar aveti cel putin 50 si ati trecut prin imunizarea naturala, impotriva la orice, nu numai a unui rahat de virus gripal. Ati si invatat la Biologie in clasa 9a ce stie sa faca sistemul imunitar. 

Ne-am spalat pe creier, cu noii detergenti moderni ? 

Va propun un test de memorie, amintiti-va de ce SIDA eera considerata boala secolului. 

Link spre comentariu
Acum 7 minute, RST a spus:

Dar aveti cel putin 50 si ati trecut prin imunizarea naturala, impotriva la orice, nu numai a unui rahat de virus gripal.

Asa si ce propui? Dar de ce nu le explici asta familiilor care au decedati din cauza acestui rahat de virus, sau si mai bine, mergi la cei 1200 de internati in sectiile ATI si explica-le ca sunt niste figuranti, si de fapt ar putea sa se vindece stand acasa cu cracii in sus, ca doar au sistem imunitar beton. Cred ca totusi esti o pierdere de timp, desi cand altii spuneau, ma gandeam ca au ceva personal cu tine. Esti irecuperabil.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări