Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

Văd că gripa simplă se "combate" f uşor cu săpun şi apă...Da' al naibii reapare de sute de ani în perioada rece!Şi,periodic,se tot schimbă vaccinul antigripal!

Covidul ăsta e "deştept",se lăfăie tot anul,indiferent de temperatura de afară...Mi-e că şi la el se va umbla,periodic,la tipul vaccinului.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Gripa 'normala'  produce putine cazuri grave.
Din acest motiv nu s-a intervenit brutal cu reguli gen Covid19. Doar vaccinare.
Daca lumea intelege si se vaccineaza in masa si respecta regulile, posibil sa scapam de Covid in 2-3 ani :(
Dar din ce se intampla prin lume, nu prea cred ca scapam curand.

Azi la Universitate si la Guvern o gramada de cetateni nu purtau masca la manifestatie.
Si strigau "Libertate". Banuiesc ca-si doreaua libertatea virusului.
Nu prea inteleg de ce politia si jandarmii permit incalcarea legilor din Romania.

Link spre comentariu

Pai ce sa le faca? Atat asteapta, sa-i ia la incins, si pe urma sa vezi ragete. Mai bine sa-i lase in pace, sa le ureze covidare usoara, si sa se simta liberi.

O singura chestie as face cu tembelii astia care se cred constransi. Le-as cere o declaratie pe proprie raspundere ca renunta la asistenta medicala in caz de imbolnavire cu covid, si nu solicita pat in ATI. Daca tot sustin ca e o facatura si nu exista virus, e o manipulare, sa crape liberi si nelinistiti, sa nu ocupe locul altora.

Link spre comentariu

Nu ştiu dacă scăpăm de covid uşor.Asta deoarece şi cei vaccinaţi pot transmite virusul!

Pe de altă parte asiaticii cu ochi oblici,chiar şi Australia şi Noua Zelandă ţin perfect sub control virusul!Deci se poate.Însă dacă vii în contact cu alte ţări contaminate...

Link spre comentariu
3 minutes ago, BRANCA said:

cei vaccinaţi pot transmite virusul!

Nu este chiar asa.
Initial, cat timp virusul se afla pe mainile sau abia a intrat in caile respiratorii ale unui vaccinat, normal ca-l poate da mai departe.
Dar perioada cat virusul rezista intr-un organism vaccinat este mult mai mica.
Nu are timp sa se multiplice sau sa se transforme. Dispare repede.
Eu asa am inteles.

Link spre comentariu

@BRANCA dacă e cum spui in mesajul precedent înseamă că toate vaccinutile inventate, nu mă refer strict la SARS-CoV-2, au fost în zadar.

Oare mai exista un alt tip de virus atât de "duplicitar"? Am auzit de familii unde unii nu au avut aproape nimic și alții au fost la marginea prăpastiei, membrii aceleași familii fara probleme serioase de sănătate.

Link spre comentariu
1 oră în urmă, BRANCA a spus:

Asta deoarece şi cei vaccinaţi pot transmite virusul!

Si la loto poti castiga, dar asta nu inseamna ca se si intampla.:rade:

Daca se vaccineaza toti, degeaba se mai transmite virusul. Pe de alta parte, daca nu am transmis virusul vreme de un an nevaccinat, ce motive crezi ca ma vor face sa transmit acum, vaccinat? Masurile de protectie ramanand aceleasi, binenteles.

Link spre comentariu

Nu stiu ce te face sa fii sigur....

Am spus inca de la inceputul masurilor de " protectie "

1. Cine nu e de acord cu ele, sa dea o declaratie pe proprie raspundere, semnata si parafata, ca in caz de infectare cu Covid, nu va fi primit la niciun spital de stat. 

2. Chiar daca sufera de alta boala, iar la spitalul de stat e depistat cu Covid...sa fie refuzat. 

Daca nu vrea sa fie ajutat, sa plateasca la privat sau sa moara - e concluzia simpla. 

Asta ar insemna democratie si libertate. Eu semnez oricand. 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, RST a spus:

sa dea o declaratie pe proprie raspundere

Chestia asta mi se pare ca iti ingradeste libertaea. Este si varianta cand "ti se ia o declaratie"! Este mai usor sa iei decat sa dai,teoretic!

Editat de gica70
Link spre comentariu
6 minutes ago, gica70 said:

Chestia asta mi se pare ca iti ingradeste libertaea

Huh ??  

Pai daca dau eu declaratie, pe raspunderea MEA, cine dracu imi mai ingradeste libertatea ?? :)))

Am zis-o, am semnat-o, imi apartine la cel mai elementar mod logic. 

Ca " o dau " sau " mi se ia " e un simplu joc de cuvinte, nevalabil la notar. 

Link spre comentariu

Vaccinul nu elimină în niciun caz riscul de infectare.Cred că nu s-a explicat destul de clar asta.Te poţi infecta în ziua în care te vaccinezi.Doar că treci ceva mai uşor prin boală.Eu nu am apucat să mă vaccinez, am luat Covidul de la un coleg de serviciu şi am scăpat cu o formă uşoară.Doar frisoane şi dureri de cap temporare.Soţia nu prea are gust şi miros nici acum, la trei săptămâni de la ieşirea din izolare.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări