Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

• Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Acum 8 minute, doru3160 a spus:

Pai eu de ani de zile am simptomele astea la raceli mai serioase. Si atunci inca nu se inventase carcalacul asta din zilele noastre.

Exact, aceste simptome le-am avut si eu de multe ori inaintaea aparitiei acestui virus.

Link spre comentariu

Se stie de cand lumea si s-ar fi stiut in continuare daca n-ar fi aparut psihoza Covid. Unul din simptomele normale a gripei normale, e lipsa gustului si mirosului. 

In general sunt imun la virusi, dar in vara lui 2018 am patit-o urat....o gripa m-a tinut vreo 9 zile la pat. Tot ce am putut sa mananc si avea un oarecare gust, a fost platica sarata...sarata bocna sau cum se zice. Orice altceva nu avea gust deloc sau avea un vag gust de...caca.

Pe alta parte, o minune a facut sa nu avem cazuri de gripa anul asta :rade: Adica exact acelasi efect al psihozei. 

Link spre comentariu
59 minutes ago, RST said:

Pe alta parte, o minune a facut sa nu avem cazuri de gripa anul asta

Nu-i nici o minune.
Lumea a purtat masca si s-a spalat si dezinfectat mai des la maini.

Link spre comentariu
10 minutes ago, Liviu.Mihaiu said:

Nu-i nici o minune.
Lumea a purtat masca si s-a spalat si dezinfectat mai des la maini.

Ma asteptam la raspunsul asta. 

Tragand linie, de la inceputul aplicarii " masurilor " si pana acum, avem 1.000.000 cazuri de Covid si niciunul de gripa. 

De unde se trage concluzia absolut logica: masurile de protectie au eficienta 100% in cazul gripei obisnuite si aproape nula in cazul Covid :) 

Link spre comentariu

@RST
Sunt diferente intre virusul gripei 'normale' si Covid19.
Contagiozitatea , dimensiunea particulei virale ...
Se pare ca gripa 'normala' se poate combate foarte simplu cu sapun si purtarea mastii.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 2 ore, flomar60 a spus:

:rade:....acuma ,fără glumă, cred că nu e copil care să nu încerce gustul!....cât stă pe oliță și mami are treabă...:scarpin

Un adevăr deranjant, pentru maturi, sau pentru cei care au copilărit cu bone filipineze!

Şi măslinele de capră aveau un anumit gust!

Nu-l mai țin minte, sunt zeci de ani de'atunci.

Sper să-mi mai folosească, măcar 20/30 de ani de acum încolo, imunitățile dobîndite pe căi primitive, dar coroborate cu vaccinările obligatorii, aferente acelor vremuri.

Venea un copil cu o gutuie la şcoală, şi muşcam cu poftă cel puțin 4 sau 5 copii din ea.

Făceam schimb de anticorpi şi ne imunizam, in mod inconştient.

Mi-am adus aminte de copilăria trăită şi doar atît.

Comentariile pro sau contra, sunt bine venite!

Link spre comentariu
26 minutes ago, morarul said:

Făceam schimb de anticorpi şi ne imunizam, in mod inconştient.

Anticorpii nu prea se transmit pe cale bucala. Faceati schimb de boli. Asta da. Tot la anticorpi duce.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări