Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Aţi avut Covid, sau cum vă simţiţi după experienţa asta ?

Vizitator

Postări Recomandate

Am mai spus aici anul trecut. Cunoștința bună aju sa la ATI ziceau ca moare. După ce și-a revenit am vorbit cu el și mi-a zis ca dacă nu se speria nici în spital nu ajungea. 

Mulți trăiesc atacuri de panica și zic ca se simt rău că au covid. Cunosc multe cazuri. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 757
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

29 minutes ago, dan cod said:

mi-a zis ca dacă nu se speria nici în spital nu ajungea. 

Mulți trăiesc atacuri de panica și zic ca se simt rău că au covid. Cunosc multe cazuri. 

Exact. Panica e cel mai mare dusman al logicii, cat si al sistemului imunitar natural. In situatii de stress maxim, sistemul imunitar pur si simplu isi da " shut down ". 

Informarea excesiva nu e chiar atat de folositoare in cazul Covid...

Link spre comentariu

RST.E o ruptură fantastică între High Techul de azi şi oameni.În sensul înţelegerii...Şi cu cât ruptura asta se adânceşte creşte misticismul.Nu văd în viitor să se schimbe ceva.Dimpotrivă.

Ce ai zice ca,după un cataclism nuclear global,să vezi oameni rugânduse la zeul..."Radio"?!!

Link spre comentariu

Asa este. Tehnologia avanseaza intr-un ritm mult mai alert decat puterea noastra de adaptare, in spatele tehnologiei sunt interese enorme, iar " informatiile " vin sufocante si in foc incrucisat din partea celor din spatele tehnologiei. 

Ca efect, lumea s-a impartit in 2 tabere, 

Grav este ca cine e convins de ceva, va cauta exclusiv informatii care ii confirma convingerea, ignorandu-le complet pe cele car nu e confirma. Tabara adversa procedeza invers si de aici iese un talmes balmes din care nimeni nu mai intelege nimic. 

33 minutes ago, BRANCA said:

Ce ai zice ca,după un cataclism nuclear global,să vezi oameni rugânduse la zeul..."Radio"?!!

Absolut. S-ar crea un " reset " total, iar omenirea o va lua din nou de la capat. Se pare ca n-ar fi prima data in istoria planetei. 

Strict ontopic, am avut Covid de 2 ori. Prima data asimptomatic, la fel ca si ceilalti 15 bagati in carantina, in schimb a 2a oara am avut simptome galopante. 

Cand am simtit ca treaba se impute, am aplicat tratamentul cu aburi de alcool fierbinti....continuanda apoi " la rece "...cu o sticla de vodka. 

Pentru mine metoda a dat efecte imediate si definitive, n-am mai avut probleme dupa. 

Dar trebuie musai avut in vedere si altceva, foarte important: organismele au reactii diferite, atat la tratament, cat si la virus. Nu cred ca va aparea curand o metoda/tratament universal care sa actioneze la fel la toata lumea. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, dan cod a spus:

Mulți trăiesc atacuri de panica și zic ca se simt rău că au covid.

Este si aici o limita in gandirea pozitiva...cand vezi ca ai saturatia sub 60...70% , respiri ca si cum ai avea cagula pe fata, cat de optimist poti sa fii ca sa ignori si sa zici, lasa ba, ca trece si asta, n-am nimic. 

E bine sa gandesti pozitiv, dar pana la pragul de trigerare.:rade:

Link spre comentariu
Acum 44 minute, doru3160 a spus:

Este si aici o limita in gandirea pozitiva...cand vezi ca ai saturatia sub 60...70% , respiri ca si cum ai avea cagula pe fata, cat de optimist poti sa fii ca sa ignori si sa zici, lasa ba, ca trece si asta, n-am nimic. 

E bine sa gandesti pozitiv, dar pana la pragul de trigerare.:rade:

Pai și asta este o chestie. Eu am refuzat sa îmi iau pulsoximetru. Respiram cum respiram și asta a fost. Dacă aveam cred ca eram mai rău. Adică acum o luna îmi vine unul sa ii lipesc doua fire la pulsoximetru. Zic hai sa vad cum stau. Aveam 95% eu perfect sănătos. Atunci cât oi fi avut în covid? Am mai spus fratele meu în Belgia avea 84% și medicul de familie nu-l baga în seama. Este bine mersi. La noi îl puneau la aparate. Clar verificat dacă te sperii scapi greu. (O cunoștința a avut covid doar în închipuirea ei) A ajuns rău și și-a revenit greu deși nici vorba sa fi trecut prin covid. De atunci tremură într-una de frica covidul ui. Ce viata e și asta? 

Link spre comentariu

Pai prea mult timp nu a trecut, ca nu a început de mult vaccinarea. Ar fi interesant de știut dacă s-a pricopsit cu varianta lite sau strong. Probabil vom asista la un val de vaccinați infectați, pt ca mulți au impresia ca vaccinul le oferă imunitate 100% împotriva bolii, ceea ce nu-i deloc adevărat, și din cauza asta nu mai sunt atenți la masurile de protecție, devin neglijenți. 

Link spre comentariu

Asteptati sa vedem la mine!!!!! De la vaccinarea cu rapelul a trecut o luna, fiica mea a fost confirmata cu covid ieri, a debutat cu temperatura intr-o noapte dupa care tuse foarte puternica, am fost la medic, nu are nimic la plamani urmeaza tratament si deja a inceput sa scada din intensitate tusea dar o dor toti muschii acum. Urmeaza sa vedem daca de mine se lipeste ceva, mai ales ca interactionam zilnic stam sub acelasi acoperis!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări