TonyC Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Cumpar conector tata 14s-5p amphenol - este asazisa mufa militara. Link spre comentariu
Mitica M. Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Daca nu gasesti in Ro vezi ca au pe la Farnell. Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Posibil să am aşa ceva, dar sincer să fiu, la ce program au ăştia de la Poştă nu prea mă mai văd pe acolo. Link spre comentariu
TonyC Postat Martie 11, 2021 Autor Partajează Postat Martie 11, 2021 Accept si trimiterea cu Fancurier. Link spre comentariu
validae Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Mâine mă uit prin depozit şi revin.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 11, 2021 Partajează Postat Martie 11, 2021 Cu ani in urma am avut nevoie de ceva similar dar cu 3 pini pentru niste echipamente Harris si atunci am gasit la TME. Link spre comentariu
TonyC Postat Martie 13, 2021 Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 Buna ziua, A-ti identificat ceva prin depozit ? Link spre comentariu
TonyC Postat Martie 13, 2021 Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 Am nevoie de conectorul tata pentru cablu nu pentru panou. Link spre comentariu
validae Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Scuze, ieri am avut mult de lucru şi am uitat complet de mufă.Îmi scriu pe ceva azi ca să nu mai uit... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Acum 22 minute, validae a spus: Scuze, ieri am avut mult de lucru şi am uitat complet de mufă.Îmi scriu pe ceva azi ca să nu mai uit... Buna Offtopic total. Nu vei uita mai mult decat sotia...... Joi a fost la Cluj-Napoca cu inca o mamica si 6 copii. La "Casa trambulinelor".Cu programare inca de acum o luna. Apoi ma suna....Am uitat telefonul fetei la"Casa trambulinelor" si mancarea copiilor pe banca(inainte de a urca in tren). S-a rezolvat cu toate,lucrez la CFR si am rezolvat cu colegii din Cluj-Napoca.Casa trambulinelor este peste linii de gara. Am sfatuit-o sa ia lecitina si i-am zis ca poate uit si eu scula in alta femeie,dar sa nu se supere,a uita e omenesc. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
validae Postat Martie 13, 2021 Partajează Postat Martie 13, 2021 Din păcate nu am găsit decât mufă mamă, cele tip ,,tată,, erau fixate pe cutia unor aparate. Link spre comentariu
TonyC Postat Martie 13, 2021 Autor Partajează Postat Martie 13, 2021 (editat) Ok Multumesc oricum pentru deranj.Pe panou am mama. Mai caut. Editat Martie 13, 2021 de TonyC Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum