george291046 Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Salut la meșteri ! Am luat recent placa din titlu în speranța că o voi putea folosi cu 2 monitoare diferite( de fapt TV-uri) simultan. Spre dezamăgirea mea, ieșirea DVI-D(am converter digital/analog la ea) și ieșirea VGA, nu merg simultan ! Am căutat în setările plăcii o soluție dar cred că nu sunt destul de deștept pentru ea ! Am revenit la vechea soluție cu spliter VGA-T si 2xVGA-M. Întrebarea mea este, cum se activează 2 ieșiri (DVI-D și VGA) să meargă simultan ? Se poate asta sau rămân la vechea soluție ? Vă mulțumesc ! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 11, 2021 Administratori Partajează Postat Martie 11, 2021 Instaleaza nvidia control panel si vezi la "configure sorround, physX" daca merge cu 2 sau nu, eu am un 750 TI si merge in paralel pe 3 monitoare fara nici o problema, ba chiar poate afisa total altceva independent pe fiecare Link spre comentariu
george291046 Postat Martie 11, 2021 Autor Partajează Postat Martie 11, 2021 Mulțumesc pentru idee, să văd cum fac și vă țin la curent ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum