mihaibrinza Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Va salut pe toti. Am o placa cu un circuit imprimat exfoliat pe anumite portiuni, se mai poate lipi ?. Am incercat cu Picatura dar se axfoliaza iar cand vreau sa lipesc o piesa. Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Traseele exfoliate se refac cu fire, n-ai cum să lipești fostul traseu înapoi pe cablaj. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Dacă pui o poza poate îți dam idei. Link spre comentariu
-Atlas- Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Buna Oricum nu are ce face,decat refacerea traseelor cu fire de Cu. Nu stiu ce adeziv rezista la temperatura de topire al unui aliaj de lipit extrem de"domestic",cinel.Ce sa mai spunem de aliajele"salbatice", doar Pb curat,care au nevoie de temperaturi mult mai mari. Spor Alex Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Trebuia pusă o poză, dar refacerea unui cablaj exfoliat de obicei nu mai e posibilă decât cu fire.Dacă există spaţiu, poţi da câte două găuri apropiate de 0,5mm şi între ele asiguri firele, făcând o buclă închisă la capăt.Astfel poţi lipi componentele de acea buclă fără riscul de a se mai desface. Link spre comentariu
alcon Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Cum au spus colegii -Atlas-, +_Florin_+ şi validae, este cea mai bună soluţie de rezolvare a problemei dvs. Link spre comentariu
mihaibrinza Postat Martie 10, 2021 Autor Partajează Postat Martie 10, 2021 Va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate