ciuca paul Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Salutare tuturor..Am cumparat acest bec care este prevazut si cu telecomanda si am o problema la el prin faptul ca interfereaza cu telecomanda televizorului.Nu-l pot folosii in casa cat timp actionez telec.pe televizor.L-am desfacut in ideia de a face unele modif.privind adaptarea la alta telecomanda dar indicativul integratului este sters.La prima vedere functio. pe o fercventa fixa si cred ca nu se poate modifica frecventa .Ce montaj ar fi mai indicat de adaptat la o alta telecomanda ptr. al folosi?Receptorul este unul din generatia tsop 17838 . Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 (editat) Nu ştiu ce funcţii ai pe telecomandă.Sau e simplă? Dacă e simplă vezi că există kit On-Off,telecomandă şi modul recepţie pe 433 Mhz.Deci ai putea să o înlocuiešti. Editat Martie 9, 2021 de BRANCA Link spre comentariu
ciuca paul Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 Da este simpla ,are doua canale de leduri si se comuta fiecare pe rand si amandoua simultan si urmatoarea faza face of.Mi-ati putea recom.un link. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Un link la întâmplare.Da' poţi să mai cauţi că sigur sunt şi cu mai multe canale. https://m.emag.ro/kit-lustra-cu-telecomanda-rf-si-modul-cu-un-canal-pentru-iluminat-on-off-yb-0801/pd/DF3JB2MBM/?cmpid=86971&gclid=EAIaIQobChMI7YfbnIGk7wIV4gZ7Ch0rBA-OEAQYASABEgJZAfD_BwE Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Nu se cumpără chestii din astea cu telecomanda pe IR fiindcă nu știi cu ce interferează. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Toate interferă...Mai e opţiunea de-a schimba frecvenţa de lucru,evident şi receptorul TSOP.Acum lucrezi pe 38 khz.Emiţătorul am impresia că e cu LM555.Nu ştiu ce ai la recepţie... Link spre comentariu
ciuca paul Postat Martie 10, 2021 Autor Partajează Postat Martie 10, 2021 Am incercat sa modific valoarea acelui c(ceramic) dar nu are nici o influenta asupra functionarii telecomenzii .Nu ma pricep la prostiile astea ,ideal ar fi schimbarea unor componente modificand frecv, de 38kz si imperecherea cu alt tsop dar trebuie sa incerc sa compar integratul respectiv cu lm-ul sa vad daca au aceva similitudini. Link spre comentariu
validae Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 (editat) Nu mai umbla la valoarea condensatorului ceramic, ca să nu mai fie influenţată de telecomanda tv ar trebui schimbat integratul decodor al lămpii.Să înţeleg că dacă umbli la volumul sau canalele tv se schimbă liminozitatea sau starea on/off a becului ? Soluţia schimbării modulului de telecomandă probabil va costa cât tot becul.Mai bine cauţi alt bec care nu are telecomandă IR ci în RF. Editat Martie 10, 2021 de validae Link spre comentariu
ciuca paul Postat Martie 10, 2021 Autor Partajează Postat Martie 10, 2021 Indiferent de tasta folosita fa e același lucru ca și telecomanda originala. La aceiași concluzie am ajuns și eu nu-i" daraua cât ocaua,,Știam de la început ca sunt probleme de genul acesta dar gândeam ca treba cu frecventa de lucru a integratului se aseamana cu cea de la televizoare dar nu a fost așa. I-am găsit o pozitie în camera care dacă nu este pe direcție apropiata nu simte telecomanda tv-ului 《am norocul ca nu-i așa de sensibil receptorul becului și merge și așa. Mulțumesc oricum, tuturor. . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum