Vizitator khatherr Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 am intrat in posesia acestui emitator, pe nepusa masa....nu stiu ce face prea multe! v-as fi recunoscator daca m-ati lumina putin in privinta acestuia! atasez o fotografie ca sa stiti despre ce e vb.... va multumesc anticipat! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 Gogu' sa traiasca! Cred ca merge in banda de 2m, are vreo 15W, e bun de radioamator in UUS :smt003 Ceva documentatie, gasita la repezeala: http://www.hti.bfh.ch/fileadmin/Skripts ... _HF-13.pdf Cristale sa gasesti. Este ceva in genul batranului RTM. Link spre comentariu
Vizitator khatherr Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 e cineva interesat de el???eu nu prea sunt familiarizat cu asa ceva....de fapt nici nu am nici cea mai mica intentie sa il folosesc! cine are ce face cu el, un PM si vb...cristalele nu stiu la ce folosesc...am cablurile de la antena si alimentare, respectiv inca un cablu care vine din cutiuta mai mica, dar este taiat....asta e tot ce am la el... Link spre comentariu
Vizitator mdobre Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 Scula elvetiana, in canale, cu blocuri capsulate. In general, Autophone avea blocurile lucrate pe ceramica supraconductoare termic. Greu de lipit si dezlipit. Recupereaza ce e interesant ca e greu de pus pe picioare sau de tras in alte frecvente. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum