Catalin C. Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 De ceva timp ma tot intreb ce amplificator audio sa-mi fac. Partea proasta e ca nu prea am timp sa o iau de la zero cu cablaj, teste etc, asa ca m-am hotarat sa cumpar un kit mai mult sau mai putin complet. Printre solutiile gasite ar fi un kit de la Adelaida, cu driver TDA7250-ST. De altfel, destul de ieftin. Puterea nu conteaza prea mult, 50W imi sunt arhisuficienti. Lasand la o parte caracteristicile destul de slabe ale lui 7250 (ma refer in primul rand la slew-rate), credeti ca ar merita acest kit? Eventual versiunea fara tranzistorii finali (am eu o banuiala ca BDW sau MJ-urile folosite de ei nu sunt chiar originale). Alta varianta ar fi fost kit-ul de 60W de la Vasile, dar vad ca nu se mai produce.Ce alti producatori de kituri mai sunt?Face cineva cu STK-uri?Ca ultima intrebare, a folosit cineva IGBT-uri? Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 Da, mai face cineva kit-uri , si anume Sortech , vorbesti cu el daca are timp, ......si poate iti explica si de ce nu merita sa te complici cu igbt-uri .....nu de alta , da au fost facute pt surse in comutatie si nu pt amplificare , poti sa incerci sa-ti faci cu stk.....dar ma indoiesc ca la un pret mic o sa gasesti ceva "adevarat" INtradevar, si eu cred ca acele kit-uri de la adelaida sunt doar niste pierderi de timp si bani, si finalii sunt cam varza...sin aceeia ieftini , altfel nici nu se poate explica pretul atat de mic al unui kit de la ei Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 de ce nu iti iei QUAD ? Link spre comentariu
Muzyk_ant Postat Ianuarie 25, 2005 Partajează Postat Ianuarie 25, 2005 exact , vorbesti cu phantasy ca el stie mai multe Link spre comentariu
Catalin C. Postat Ianuarie 26, 2005 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2005 Chiar m-ar incanta un quad. Ar fi si mai frumos daca as gasi 405-ul modificat de tvicol. Dar cine face asa ceva, si la ce bani? Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 26, 2005 Partajează Postat Ianuarie 26, 2005 Normal ca se mai produce Kitul de 60 (IPA60) a lui Vasile ! Ce e pe site-ul lui e mai vechi si nici preturile nu sunt actualizate ! Da-i un mesaj privat lui Vasile! Link spre comentariu
andiy Postat Ianuarie 26, 2005 Partajează Postat Ianuarie 26, 2005 de ce nu iti iei QUAD ?Spune-mi si mie mai multe despre amplif asta! Ce e cu el? Link spre comentariu
djvas Postat Ianuarie 26, 2005 Partajează Postat Ianuarie 26, 2005 e un amplif super tare din punctul meu de vedere (ma refer la Quad405) da destul de greu de realizat si foarte pretentios ! Link spre comentariu
Vizitator Phantasy Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 are dreptate DjVas ... oricum , eu sunt f multumit de el ... si nu sunt adeptul integratelor ... daca vrei poate il vand ... daca te intereseaza da-mi un mp ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum