Flor Postat Octombrie 16, 2007 Partajează Postat Octombrie 16, 2007 Va salutAm programatorul de mai sus, dar ii vreau schema electrica. Din pacate nu am timp sa mi-o ridic...Am tot sapat pe net dar nu am gasit decat de la versiunea 3 in sus.Ma poate ajuta cineva cu un link, schema, etc?Am atasat fotografia.Multumesc anticipat pt bunavointa.PS. Am tot cautat prin istoria discutiilor dar nu am vazut sa se mai fi vorbit despre asa ceva. Daca am gresit, pls, aratati-mi adresa. Link spre comentariu
criss Postat Octombrie 26, 2007 Partajează Postat Octombrie 26, 2007 Versiunea a 3 de ce nui buna? Link spre comentariu
Flor Postat Octombrie 29, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Stiu ca versiunea a 3 e mai buna, dar eu am facut cadou unui incepator montajul din pozele atasate. De aia nu ii mai pot ridica schema. Si sa il cer inapoi dupa ce au trecut doar cateva zile de cand l-a primit de la mine ar "suna" ca dracu...Ideea e ca vreau ca primitorul sa se tina pe picioarele lui. Sa o aiba la indemana sa o consulte cand doreste, nu sa ma sune la telefon, iar eu sa ii spun "adu-mi cablajul si stai nitel pana cand imi gasesc timp"... Link spre comentariu
externvero Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Schema si cablajul... in format Word Link spre comentariu
andiy Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Schema si cablajul... in format WordNu e tot o ver.3 a programatorului? Vad ca si scrie ver.3.1 special si e ulterioara, ca data, celei postate de criss :smt102 Link spre comentariu
externvero Postat Octombrie 29, 2007 Partajează Postat Octombrie 29, 2007 Este o varianta a ver.3... diferente in partea de alimentare. Link spre comentariu
Vizitator enacheion2001 Postat Octombrie 31, 2007 Partajează Postat Octombrie 31, 2007 De ce nu vi la mine,Florutz draga,sa-ti dau schema si alte vechituri,ca mai am!Am si un Fluke 92B,fain!Nu-l vrei si pe ala?Cati fraieri a-i mai pacalit pe aceste forumuri sau pe grupurile yahoo? :axe: :axe: : :supz: Link spre comentariu
Flor Postat Noiembrie 1, 2007 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2007 Asta e din ciclul sa ne spalam rufele in public? Te rog sa dovedesti cu ce te-am fraierit. Sau desi ai o anumita varsta nu sti ce vorbesti?Ce bine ca am pastrat raspunsurile in care demonul imi spune ca nu poate livra mesajele catre adresa ta. Habar n-am de ce. Eu am apasat tasa de replay imediat ce am vazut mesajele tale si ti-am povestit pe larg de ce am fost ocupat. Sper ca Alzheimerul sa nu reprezinte decat vorbe pt tine si ai tai. In alta ordine de idei, nu cred ca te-am pacalit vre-o data si nu ma simt dator cu nimic. Asa ca acesta este ultimul mesaj pe care ti-l adresez. Eu nu voi mai coresponda cu tine. Poti sa zici ce vrei si pe unde vrei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum