Vizitator viobio Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Acum 56 minute, maxente a spus: Asta e clar ! Daca la mine ar veni unu si ar incepe cu poezii din astea, i-as spune sa se opreasca de la primele cuvinte rostite. Astfel de poeme și povești de adormit copiii...... spun și unii care se cred 2in1, electronist și audiofil, nu mai dezvolt pentru că nu mă pot exprima liber. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 1 oră în urmă, icar a spus: Asa ca snoava. Radu Tudoran are o carte, i-am uitat titlul, cred ca "Privighetoarea de ziua", in care vorbeste de doua brutarii, ce faceau piine exceptionala. Cartierul era impartit in doua: unii ca piinea de la Tache e cea mai buna, altii ca cea de la Mache e cea mai buna. In urma unui bombardament ce a darinat brutariile, cetatenii au constatat ca brutariile aveau laboratorul de preparare a piinii si cuptorul... comune. Link spre comentariu
icar Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Cam asa, Traiane, cam asa! Link spre comentariu
maxente Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Acum 4 ore, viobio a spus: Astfel de poeme și povești de adormit copiii...... spun și unii care se cred 2in1, electronist și audiofil, nu mai dezvolt pentru că nu mă pot exprima liber. Sunt curios totusi de o treaba, baietii aia au vandut ceva amplificatoare cu poemele astea, le merge afacerea ? Link spre comentariu
morarul Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Traian B, genial şi la subiect, videoclipul postat! Întotdeauna pe fază. Mulțumim! Link spre comentariu
Shambala Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 (editat) @maxenteAmplificatoarele de top nu se vand cu abureli. Sunt atat de scumpe incat sunt vandute doar de cativa dealeri in Romania, iar acestia nu [prea] aburesc clientii. Ii incanta, le spun povesti audiofile, dar nu si minciuni. Si da, le merge afacerea. Ca exista si clienti care inventeaza apoi propriile povesti sau brodesc pe langa cele auzite, da, or fi. Acum e plin de Paturici cu bani, si unii isi iau si scule scumpe. Nici pt dealeri nu este o placere sa aiba de a face cu din astia, dar n-au incotro. Editat Martie 10, 2021 de Shambala Link spre comentariu
Marian Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 1 hour ago, maxente said: Sunt curios totusi de o treaba, baietii aia au vandut ceva amplificatoare cu poemele astea, le merge afacerea ? Fara indoiala ca da! Tara asta ( si probabil lumea in general ) e plina de snobi cu un raport copios disproportionat intre venituri si neuroni. E suficient sa faci o analiza socio-economica pe facebook ca sa vezi cat de creduli sunt dureros de multi Romani. Si asa cum bine spunea cineva ( nu aici pe forum ), atunci cand dai o geanta de bani pe o chestie, pai esti 100% convins de toate delirurile insirate de vanzator, si oricine incearca sa atraga atentia asupra tepei incasate este indata caracterizat drept hater, sarantoc si invidios. Bineinteles ca se inventeaza caracterizari si se minte cu nerusinare in prezentari precum cea din pagina anterioara, dar cui ii pasa? Banii sa circule. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 10, 2021 Autor Partajează Postat Martie 10, 2021 Nu cred ca e chestie de neuroni. Ganditi-va ca pentru unii este mai ieftin sa cumpere o scula de 50k raportat la venitul lor, decat poate sa fie celorlalti una de 500. Facand raportul venit/cost scula va puteti trezi in situatia in care voi cumparati mai scump decat face scula. Banii trebuie sa circule, caci toti profitam de pe urma lor. Link spre comentariu
KISS Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Exact ca la masini....Ferrari nu sunt bune...consuma mult, si vorba lui @sesebe, pe drumuri in rampa, noroioase, nu merg. Adica, de ce sa arzi 15-20 litri de benzina pe suta de Km, cand poti avea o masina care consuma 5 litri. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Vad ca îți place să-ți tot schimbi numele. Ai spus, citindu-ma pe mine, ca un amplificator dacă cu înviere contorul cu viteza lumini a și nu te scutește de a face foc în șemineu iarna nu se poate numi amplificator în clasa A. Tin sa te contrazic pt ca un amplificator este catalogat ca lucrează în clasa A dacă nu se anulează curentul prin nici un final în timpul funcționarii, dacă nu se blochează finali. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Nu poti compara o masina de lux proiectata si construita cu componente si subansamble cat se poate de moderne, cu o improvizatie grosolana de acum 40 de ani, utopistic numita amplificator. Cele 2 n-au nici o legatura. S-a mai spus asta la un momentdat, performantele oferite de o masina de lux moderna sunt cat se poate de tangibile si evidente ( si usor de verificat ), in timp ce performantele unor porcarii audiofile sunt doar in mintea fanilor lor. Link spre comentariu
KISS Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 (editat) 1 hour ago, sesebe said: Vad ca îți place să-ți tot schimbi numele. Ai spus, citindu-ma pe mine, ca un amplificator dacă cu înviere contorul cu viteza lumini a și nu te scutește de a face foc în șemineu iarna nu se poate numi amplificator în clasa A. Tin sa te contrazic pt ca un amplificator este catalogat ca lucrează în clasa A dacă nu se anulează curentul prin nici un final în timpul funcționarii, dacă nu se blochează finali. Nu cred ca am spus eu asta. Incepi sa imbatranesti. Clasa A presupune conductia pe cele 360° ale perioadei. Raspunsul armonic tine de caracteristicile I/U ale elementului activ utilizat. Pe de alta parte, degeaba iti explic, daca tu nu ai experiente reale cu amplificatoare in clasa A si cu analize spectrale. Incepi sa semeni cu @adrian_pic, care tot ''de pe net'' scrie. App, numele pe forum, mi-l aloca ''nashu' Vasile'', pentru mine este neimportant. Cred ca stii ce inseamna KISS. Editat Martie 10, 2021 de KISS Link spre comentariu
KISS Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 1 hour ago, Marian said: Nu poti compara o masina de lux proiectata si construita cu componente si subansamble cat se poate de moderne, cu o improvizatie grosolana de acum 40 de ani, utopistic numita amplificator. Cele 2 n-au nici o legatura. S-a mai spus asta la un momentdat, performantele oferite de o masina de lux moderna sunt cat se poate de tangibile si evidente ( si usor de verificat ), in timp ce performantele unor porcarii audiofile sunt doar in mintea fanilor lor. Ai construit vreun amplificator in clasa A Hiraga? Sunt convins ca nu. Si nici nu cred ca ai vazut vreounul facut de PassLabs, Krell sau Martin Logan. De masuratori nici nu mai intreb...stiu ca nu conteaza pentru un ''amplificator multimedia'' care, probabil, se adreseaza manelistilor si iubitorilor de ''bum-bum''. Link spre comentariu
Marian Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Nu m-ai nimerit, ascult muzica electronica ( sunt colegi de pe forum care pot confirma asta ). Si mai ascult si mult retro, in special anii 80-90. Dar zi in continuare, insista sa te ingropi, asa e cand n-ai argumente, bagi insulte, atat poti. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 (editat) Normal ca atata poate, el construieste Ferrari, nu altceva. :)) Si ferrari-urile alea iau bataie de la masini pregatite de curse, pt ca majortiatea sunt masini pt snobi care mergu cu ele la mall si de fapt nu stiu conduce. Dar da, fraierul trebuie ars. Noroc ca suntem pe divagatii aici... Eu nu vad nici o diferenta intre discutia asta si faimoasele discutii din subiectul "module Leco". DAr pe bune, aici e doar infatuare si zero tehnica. Editat Martie 10, 2021 de Sharky Link spre comentariu
Postări Recomandate