stefank Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Va salut , acest tv are busit procesorul ( alaturi de alte doua televizoare de 55" folosite ca monitoare ) ca urmare a defectarii unui splitter hdmi . Nu gasesc placa de baza pentru 47" dar ar fi o placa pentru 42" . Ce parere aveti ? s-ar potrivi ? model placa de baza LD91A/G , EAX60686904(2) pe placa mai este stampilat : 37 42 47 LH4 Multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 ele se mai potrivesc dar nimic nu e garantat pana nu sant probate,si vazute in fata,vedeti daca placa gasita foloseste acelasi tip de display chiar daca e diagonala diferita,sa fie tot full hd,sa aiba aceeasi pozitie a conetorului t.con,aceeasi alimentare...... Link spre comentariu
stefank Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 multumesc pentru raspuns , pozitia si tipul de conexiune cu t-conul corespund , dar modelul displayului donor nu este specificat Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 (editat) Am un LG de 42 inch e perfect functional decat ca are cateva liniute verticale pe display si nu il pot vinde...., posteaza codul de ecran de la tv-ul tau de 47 inch sa verific daca e compatibil cu ecranul meu, daca e compatibil, discutam pretul pentru placa in privat. Vezi ca pe olx, la jumate...etc, se ia teapa la greu cu placile digitale, ultima teapa care a luat-o patronul a fost o placa de Grundig VKT190R-6, am gasit scurt in procesor pe tensiunea de 1,2V Editat Martie 9, 2021 de Costica Tv Link spre comentariu
stefank Postat Martie 10, 2021 Autor Partajează Postat Martie 10, 2021 multumesc , intre timp am gasit pe ebay placa de baza din model exact de tv si display ( model display LC470WUH(SB)(A1) ) Link spre comentariu
Costica Tv Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 3 hours ago, stefank said: multumesc , intre timp am gasit pe ebay placa de baza din model exact de tv si display ( model display LC470WUH(SB)(A1) ) La ce pret ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum