RST Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 (editat) Observ ca mi-ati sters postarea. O mai pun o data, sa aflam cum e cu realitatea. Macar sa aveti bunul simt de a recunoaste ca realitatea deranjeaza. Editat Martie 8, 2021 de RST Link spre comentariu
RST Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 (editat) In clipul postat de mine, se aude intradeavar receptia DCF77....dar clipul e o facatura. Am facut " facatura " ca test, sa vad daca cineva se prinde. Se putea prinde numai cineva care a receptionat in mod real DCF77. Asa am aflat si raspunsul....nu a receptionat nimeni, pentru ca nimeni nu are habar ce se intampla acolo. O propunere de bun simt catre buldozerul @validae: stergand orbeste,.....faceti doar ce stie sa faca un TAF ( Tractor Auto Forestier ) Va legati de probleme care nu exista, incurajati si alti useri sa ma " blasfemieze "....pe un forum virtual, pentru ca eu tot la Manzalesti stau. Am o propunere, ca sa vedeti ca stiu mai bine ca oricine ce-i ala bun simt: Am spus ca acel clip, postat mai sus, e o facatura....stiind ca nu-l veti depista ca fiind facatura pentru ca nu aveti habar de receptia DCF77. Stiind amanuntul asta, spuneti-mi exact ce anume e fals in acel clip....si daca da,aveti cuvantul meu ca nu mai intru 30 de zile pe forum. Asta din bun simtul meu, nu prea am nevoie de restrictii impuse. Editat Martie 9, 2021 de RST Link spre comentariu
RST Postat Martie 9, 2021 Autor Partajează Postat Martie 9, 2021 (editat) In fine, si eu exagerez, dar exagerez in sensul de a incuraja pasionatii sa lase dracu simularile, pentru ca realitatea e mult mai frumoasa.,. In clipul postat, ce se vede pe ecran e SDRSharp si nu are nicio treaba cu receptia DCF77. Receptia ( sunetul) provinde de la alt device, pe care scrie Waxiba. Fiind o receptie reala, nu am indus in eroare pe nimeni, dar clipul se poate numi facatura. Asa ceva nu e chiar ok, si imi dau eu 7 zile suspendare. Adminii pot prelungi suspendarea.......ramane la latitudinea dumnealor. Editat Martie 9, 2021 de RST Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 9, 2021 Administratori Partajează Postat Martie 9, 2021 Interesanta abordare, ti-ai raportat singur postarea Citat Nu va raportati proprile mesaje decat in cazuri exceptionale altfel ve-ti primi avertisment de abuz. Acum 2 ore, RST a spus: Adminii pot prelungi suspendarea.......ramane la latitudinea dumnealor. E bine si 7 zile... le ai Link spre comentariu
validae Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Acum 6 ore, RST a spus: Observ ca mi-ati sters postarea. O mai pun o data, sa aflam cum e cu realitatea. Macar sa aveti bunul simt de a recunoaste ca realitatea deranjeaza. Cred că nu realizezi că prezenţa ta pe diversele topicuri deranjează.Faci afirmaţii idioate crezând că cineva se mai uită la ce porcării şi pariuri postezi.Omul se mai uită şi la cine postează, nu doar la orice se postează.Iar tu te-ai compromis singur şi continui s-o faci.Încearcă să nu mai intervii pe topicurile altora, faci numai mizerie... Link spre comentariu
Postări Recomandate