merck Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 @radasous ti-a explicat @validae ca nu sunt clona unui alt cont activ pe acest forum. Am avut contul adrian_pic, banat in prezent. Te-ai lamurit? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Cere si tu lui Vasile sa reuneasca si sa-ti reactiveze contul original. Vasile e super dragut din fire, si nu iute la mânie. Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Sau sa-ti stearga ambele conturi, sa poti s-o iei de la capat cu care vrei tu. Link spre comentariu
radasous Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 (editat) Pe contul adrian_pic a facut o mate magarie la un moment dat, si-a schimbat numele in Borin Dodea cu scopul de a-si bate joc de un alt coleg. Pentru asta si-a luat banutii. Contul aste atat de banat si neutilizat ca si-a schimbat iar numele din Borin Dodea in adrian_pic. Asta inseamba ca ambele conturi sunt active, si adrian_pic si merck, deci e clonangeala pe fata acceptata de staff, gasil-ar dracii de regulament... Mai primeste si rapoarte de activitate de la moderatori... In urma cu mai putin de o luna era borin dodea(poza este din discutie privata cu un moderator): Editat Martie 8, 2021 de radasous Link spre comentariu
validae Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Nu ştiu de unde ideea că vreun moderator dă raportul unui user despre orice....sper să nu devină obsesia cuiva, dar contul ,,Borin Dodea,, e banat definitiv chiar din seara creării.Întâmplător eram activ şi am observat asta.Orice suspiciune aţi avea, dacă aveţi şi dovezi demne de luat în seamă, raportaţi-le unui moderator.Dar nu faceţi afirmaţii nefondate în topicuri, fiindcă e offtopic şi scandal. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 9, 2021 Administratori Partajează Postat Martie 9, 2021 numele contului Borin Dodea a fost schimbat in originalul adrian_pic de catre mine la cererea lui @Dorin Bodea @Dorin V Bodea pentru ca mi se pare normal, era o ofensa la adresa lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate