ctepeo Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 (editat) Adică aparate precum cele de mai jos. Mă interesează în mod special aparate duale pentru 8 m.m. (adică să accepte Regular 8 şi Super 8, eventual şi Double 8; unele acceptă doar unele dintre standarde). Caut de asemenea şi pentru 16 m.m. Atenţie, 16 m.m., nu double 8. Mă interesează aparate care au metal, nu plastic la mecanică. Prefer să cumpăr din Bucureşti, pentru a putea proba. De asemenea caut splicer (nu ştiu cum îi zice în Română) pentru ambele tipuri de peliculă, dar modelul care are perforator şi foloseşte bandă de lipit. Am găsit din alea care folosesc lipici, dar nu mă interesează aşa ceva. Editat Martie 8, 2021 de ctepeo Link spre comentariu
ctepeo Postat Martie 10, 2021 Autor Partajează Postat Martie 10, 2021 La ce preţ ar fi? Link spre comentariu
Everest Postat Martie 10, 2021 Partajează Postat Martie 10, 2021 Acum 5 ore, ctepeo a spus: La ce preţ ar fi? 60 lei. Link spre comentariu
ctepeo Postat Martie 10, 2021 Autor Partajează Postat Martie 10, 2021 Din păcate deja am găsit unul. Dacă e să mă răzgândesc, dau de veste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum