Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adi Barar..... drum lin...

Vizitator viobio

Postări Recomandate

• Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am avut ocazia sa-l cunosc personal....sunt multi ani de atunci. Aveam de vanzare 4 microfoane "de jucarie" (valoare undeva la 20 lei bucata---trompete chinezesti). Le -am pus pe un site de vanzari si m-a sunat cineva dupa-masa. Mi-a spus ca e din Timisoara, ca vrea sa le ridice personal si daca poate veni in acea seara. Am acceptat si ne-am intalnit in oras...un duster negru cu sigla ...nu mi-a venit sa cred cu cine stau fata in fata. Era cu un amic, i-am invitat la o cafea acasa, au venit si am povestit cateva ore. Cu ocazia asta i-a acordat si chitara fiului meu (cumparata de la Lidl) si i-a dat un autograf direct pe ea). Imi aduc aminte ce emotionat era fiu-miu ca a primit un autograf de la un mare chitarist.

De curiozitate l-am intrebat ce face cu microfoanele alea, avand in vedere ca ei aveau microfoane adevarate. Mi-a povestit ca dusese niste scule profesionale la un local unde mai veneau amatori sa cante si care plecau cu tot cu microfoane....

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Mare om, mare caracter...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări