Vizitator viobio Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Mare pierdere, prematură. Azi a murit Adi Barar, fondatorul Cargo. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Am avut ocazia sa-l cunosc personal....sunt multi ani de atunci. Aveam de vanzare 4 microfoane "de jucarie" (valoare undeva la 20 lei bucata---trompete chinezesti). Le -am pus pe un site de vanzari si m-a sunat cineva dupa-masa. Mi-a spus ca e din Timisoara, ca vrea sa le ridice personal si daca poate veni in acea seara. Am acceptat si ne-am intalnit in oras...un duster negru cu sigla ...nu mi-a venit sa cred cu cine stau fata in fata. Era cu un amic, i-am invitat la o cafea acasa, au venit si am povestit cateva ore. Cu ocazia asta i-a acordat si chitara fiului meu (cumparata de la Lidl) si i-a dat un autograf direct pe ea). Imi aduc aminte ce emotionat era fiu-miu ca a primit un autograf de la un mare chitarist. De curiozitate l-am intrebat ce face cu microfoanele alea, avand in vedere ca ei aveau microfoane adevarate. Mi-a povestit ca dusese niste scule profesionale la un local unde mai veneau amatori sa cante si care plecau cu tot cu microfoane.... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Mare om, mare caracter... Link spre comentariu
icar Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Dumnezeu sa-l odihneasca. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Dumnezeu să-l odihnească.Sincer nu ştiu componenţa trupei Cargo.Da' ştiu şi îmi plac multe din cântecele lor. Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Sa-i fie tarana usoara! Mare ca un munte de fier Soare pe un munte de fier Tare ca un munte de fier. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 L-am cunoscut pe Adi Barar, mare om! Am fost la acest concert Link spre comentariu
maxente Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Naspa de tot. Nici eu nu cunosteam componenta formatiei, dar ii ascultam mereu la RRA cand dadeau melodii cu ei. Nenorocit e virusu asta. Cum te prinde ca mai suferi de cate ceva, iti pune capac. Link spre comentariu
alcon Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Părerea mea, o voce remarcabilă, mi-a plăcut întotdeauna! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Acum 2 ore, Mircea a spus: Voce? Cred că îl încurcă cu Kempes. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 8, 2021 Partajează Postat Martie 8, 2021 Probabil, dar chestie e ca, in opinia mea, fara Kempes, Cargo nu e Cargo. DAR sa ii fie tarana usoara, ca si fara el nu exista deloc Cargo. Conteaza si cine a tinut coeziunea trupei, nu doar ce vedem de dinafara. Link spre comentariu
Faker Postat Martie 9, 2021 Partajează Postat Martie 9, 2021 Tavi Pilan, cel de la tobe e vecin cu mine, sta la 2-3 case mai incolo. Vara in weekend se adunau la el si de multe ori cantau acolo, ii auzeam seara din curte. L am vazut si pe Adi de vreo cateva ori acolo, is baieti tare faini. Link spre comentariu
Postări Recomandate