Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablu testere

22euu

Postări Recomandate

Acum 47 minute, Liviu.Mihaiu a spus:

Daca chinezul opreste exporturile, tme dispare. Ca multi alti comercianti de produse 'nemtesti'.

:d Buna fraza, de retinut ca vorba de duh!

Era o replica, in Armaghedon, ala cu Bruce Willis parca: ce fabricat in Rusia, ce fabricat in America, tot cu piese din Taiwan sunt facute!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 53
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

10

• BRANCA

7

• doru3160

6

• 22euu

6

Top autori în acest subiect

Imagini postate

1 hour ago, 22euu said:

Multimetrele Uni-T din China sunt chiar ok, numai ca testerele (cablurile de test) sunt praf.

Confirm ca e frustrant sa le folosesti. 

1. Izolatia e rigida. Sa zicem ca nu e asa grav. 

2. Nichelarea testerelor te obliga sa apesi serios ca sa faca un contact bun. Uneori nu suna pe continuitate. Trebuie sa le freci bine apasand. 

Link spre comentariu

Am primit cablurile de la Optimus . Eu am luat AWG20 și AWG24 ( respectiv 0.5 și 0.25mmp) deci sunt destul de subțiri - cu izolație cu tot. Pe cablu scrie 600V - probabil că așa este . În rest sunt flexibile și relativ moi - nu știu dacă este chiar silicon dar e posbil. Am măsurat o rolă de AWG20 și am găsit 210mΩ ceea ce corespunde . 

Nu sunt totuși chiar cele mai bune cabluri pentru testere ( poate cele mai groase AWG18 să fie mai OK ) dar la banii lor, ceva peste 1leu/m, sunt OK pentru diverse cordoane de laborator. 

Cutiile conțineau și un bonus drăguț - tubulețe termo și bride PVC în culorile cablurilor precum și o sculă de dezizolat . 

Pe ansamblu sunt mulțumit.

Link spre comentariu

Problema cu aliexpress şi termenul "produs chinezesc slab calitativ",e relativă.Ţineţi cont că pe ali se vând rebuturi şi fake-uri la greu.Chiar la astea siliconice spunea un cumpărător că firul e un "metal",dar nu arăta a cupru...Nu mai vorbim de tranzistori care,aproape totdeauna,sunt praf!

Există şi furnizorul LCSC,garantat,dar cu preţuri pe măsură.

Link spre comentariu

Aliexpress e doar un site care intermediază, acolo sunt mii de firme sau bişniţari.Singurul mod de selecţie e să citeşti atent recenziile la fiecare, din fericire ei nu le cenzurează, ce scrii aia apare.Cei care nu au recenzii sunt dubioşi din start.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări