Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare mufe pentru amplificator

Postări Recomandate

Buna ziua. Am un amplificator vintage destul de mărișor și e foarte greu de lucrat in el din cauza firelor trase in toate direcțiile, mai exact pe capetele cablajele sunt cositorite niște fire pe care sunt răsucite sârmele, care reprezintă traseele. Am observat cativa pini de exemplu 6 la număr care sunt la aceeași distanță unul de celălalt de exemplu 0,5 cm si va întreb cum sa caut mufa mama care ar intra in acești pini ca nu știu cum ii zice,

ce denumire are. As vrea sa mufez toate firele și înainte de a comanda mufele voi masura exact distanță între pini. Va mulțumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

2

• BRANCA

1

• Mircea

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Puneti poze cu ce aveti acolo.

Cablarea unui amplificator cere multe reguli cu strictete respectate, altfel o sa aveti bondari in casa (brum).

Link spre comentariu

Mamă ce junglă!!Foarte greu să pui acolo mufe deoarece sunt la paşi diferiţi.Mai degrabă aş zice tăiate firele şi făcut conector tată mamă pe grup fire.Ceva Molex.Asta dacă ţii morţiş să scoţi plăcile afară.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări