Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Redresor ultimate speed

Postări Recomandate

Salut am luat de la la talcioc acest redresor problema lui este ca atunci cand il alimentez la retea clipeste lcd ul din secunda in secunda . ideia ar fi da unde sa ma apuc sa fac  verificari ?

ce am masurat pana acuma este tensiunea  din primar care este stabila 315vdc acesta nu fluctueaza

http://vinratel.at.ua/2017/Zaradka/skhema.jpg

http://vinratel.at.ua/publ/biblioteka_diptrace/zarjadnoe_ustrojstvo/ultimate_speed_ulgd_3_8_a1_battery_charger_schema/8-1-0-94

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

AM verificat condesatori din secundar  sunt ok , ce am observat ca daca il las mai mult scos din priza pana se descarca condesatorul din primar si il bag iara clipeste afisajul max 1 min, si dupaia isi intra in nod  normal de functionare , inca o chstie la cablajul acesta lipseste rezistenta RB   de 4R7 si condesatorul CB nu a fost montat din fabrica 

Link spre comentariu

Aşa cum zice Validae verifică tensiunea în secundar.Nu bag mâna în foc dar s-ar putea pe placa LCD să ai un microcontroler.Sper să fie funcţional...

Caută-i şi instrucţiunile de lucru la Lidl.

Editat de BRANCA
Link spre comentariu

Kinderu.Holtekul controlează afişajul dar şi modul de încărcare.Redresorul ăsta se foloseşte şi pt 6V şi pt 12V.

Asigură-te de integralitatea tuturor pieselor şi roagă-te să fie controlerul funcţional...Deci piesă cu piesă...

N-ai zis nimic dacă afişează ceva.Şi ia,ulterior, şi o baterie de încărcat să vezi cum se comportă redresorul.Acesta are funcţie şi de citire a tensiunii bateriei.Funcţie de asta îţi permite un anume mod de lucru.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări